kızlar bizimde düğün tarihimiz yarın belli olacak. biz hep 25 temmuz diyorduk ama askeri kampda yapılacağı için kamp dönemine denk gemeyen bir zaman diliminde düğün ve organizasyonlara izin veriyorlarmış. inş 25 temmuz ve dolaylarında bir tarih olur... belli olunca yazarım yine...
günaydın arkadaşlar haftasonu lcd tv,ev sinema istemi ve beyaz eşyalarımızı aldık.(daha doğrusu gri eşyalar)Beyaz eşyaların hepsini gri adık çok şık duruyorlardı ve grilerde olan özellikler beyazlarda yoktu beyaza göre pahalı ama olsun bir kere evleniyoruz değil mi ya.Umarım güzel durur evde de ve iyi mutlu günlerde kullaırız
bu arada marka belki fikir olur size de .Lcd tv ve sinema sistemi phılıps
beyaz eşyalar Arçelik
kızlar kasımı saymıyorum 7 ay 4 gün buda düğün tarihim gibi oldu 04/07/2009
güle güle kullan canım bende boschtan hepsini giri aldım ocakla fırında zaten giri oluyo çok şık duracak lcd yi biz telefunken marka aldık boschtan
arçelik almakla çok iyi yapmışsın çok kaliteli
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın tek grici ben değilmişim
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın tek grici ben değilmişim
Canım merhaba bende aynı gün evlenicem sanırım bizim düşündüğümüz tarihte o salon falan tuttunuzmu? Daha erkenmi sence nikah dairesinden gün aldınızmı ya zaman yaklaştıkça panik oldum sanki yetşmicek bişiler ters gidecekmiş gibi geliyor.
bunu beğendım mesela ama bornozu nışanlanınca mı alsam nee kafam gercekten karstı ha
kızlar storway diye bi marka duydunuz mu dicektim ki cbellcim ürünlerinden bazılarını eklemiş
acaba kalitesi nasılki? fiyatı oldukça uygun. Bakın şu nevresimin ciciliğine
fiyatı nedir sizce ? 33 ytl:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?