2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydınlar herkeseeee a.s. Turuncucum güle güle kullan cicilerinii, hepsi birbirinden güzel yerimseniben
Ben de hafta sonu İstanbul'daydım, aşkımla gezdik boool boool hasret giderdik hihoyyyt
Eee herkes şafak yazar da ben yazmam mı kaydirigubbakcemile3 Şafak: 147

kızlar haftasonu ev kura gttım kampanya vardı ama almadım cunku ıhtıyacım yoktu hıtıyacı olanlara söluorum

uyku setı
tac battnıye
nevresım takımı
2 sılıkon yastık
2 özdılek havlu
bırde sehpa örtusu
199 ytl 15 ay taksıt:)

bırde daısy colur nevresım takımları 50 ytl taksıtle:)

her mevsım set daısy colursdan 85 ytl haberınız ola:)

ayy canım inş öle olur:)
iki kamp dön. arasında mı olacak...
marmaristeki kampta mı ayy harika olur oradaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

günayın kızlarra.s.
turuncu aldıkların çok şirin gülegüle kullanınna.s

ben de yazarımmm şafak 124hihoyyyt

Şimdi bir sitede storway in battaniyeli çift kişilik nevresim takımlarını gördüm, sizlerle de paylaşayım istedim, belki almak isteyen çıkar. Fiyatları baktıgım sitede havale ile 135, kredi kartı ile 139 ytl.

alevcim çok geç gördüm
gümüş rengi eşyalarınla, lcd sinema sistemi almışsın
güle güle güzel günlerde kullan tatlım
bu arada bende gri aldım beyaz eşyalarımı :)) bekodan

kızlar storway diye bi marka duydunuz mu dicektim ki cbellcim ürünlerinden bazılarını eklemiş
acaba kalitesi nasılki? fiyatı oldukça uygun. Bakın şu nevresimin ciciliğine
fiyatı nedir sizce ? 33 ytl:1shok:

güle güle kullan canım bende boschtan hepsini giri aldım ocakla fırında zaten giri oluyo çok şık duracak lcd yi biz telefunken marka aldık boschtan
arçelik almakla çok iyi yapmışsın çok kaliteli

kızlar kasımı saymıyorum 7 ay 4 gün buda düğün tarihim gibi oldu 04/07/2009

kızlar kasımı saymıyorum 7 ay 4 gün buda düğün tarihim gibi oldu 04/07/2009

Canım merhaba bende aynı gün evlenicem sanırım bizim düşündüğümüz tarihte o salon falan tuttunuzmu? Daha erkenmi sence nikah dairesinden gün aldınızmı ya zaman yaklaştıkça panik oldum sanki yetşmicek bişiler ters gidecekmiş gibi geliyor.

güle güle kullan canım bende boschtan hepsini giri aldım ocakla fırında zaten giri oluyo çok şık duracak lcd yi biz telefunken marka aldık boschtan
arçelik almakla çok iyi yapmışsın çok kaliteli

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın tek grici ben değilmişim

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın tek grici ben değilmişim

tabiki tek sen değisin :)).bende inox almayı dusunuyorum.bulaşık,çamaşır makinesini bosch,buzdolabını siemens dusunuyorum.cunku bosch buzdolaplarının problemli oldugunu duymustum onceden sonrada bu forumda da aynı konu acılınca tamam dedim buzdolabı siemens.

bu arada guya inox parmak izi yapmaz deniyor ama oyle bir yapıyor ki!! :)))) çok buyuk yalan yani iz yapmadığı inanmayanlar denesinler

olsun yine de inox alıcam.temizleriz artık.zaten yeterince titiz bi insanım

canım ya evet haklısın bende çok heyecanlıyım salon tutmadık 2 haftadır bakıyoruz bence biran önce sizde bakın çünkü bazı salonlar ağustosa kadar dolu pahalı olanlarda yer var
nikah işlemlerine başlamadık ne zaman başlıcaz bende bilmiyorum başlasakmı daha erkenmi acaba;daha iş çok

kızlar bizimde düğün tarihimiz yarın belli olacak. biz hep 25 temmuz diyorduk ama askeri kampda yapılacağı için kamp dönemine denk gemeyen bir zaman diliminde düğün ve organizasyonlara izin veriyorlarmış. inş 25 temmuz ve dolaylarında bir tarih olur... belli olunca yazarım yine...

bunu beğendım mesela ama bornozu nışanlanınca mı alsam nee kafam gercekten karstı ha

çok tatlı canım gerçekten bu bende menekşe modelimi ne var onu beğenmiştim:)
erkeklerinki mini deil canım o yüzden eşim uzun olursa die korkma onlarınkini normal yapmışlar:)kaydirigubbakcemile3

günaydın herkeseeeeee

bende bi an önce beyaz eşyaları mobilyaları almayıı istiorum ama önümüzde 1 ay varr

Canım kalite hakkında çok fazla bilgiye sahip olmasam da Storway'den bir de pike takımı aldım ben, deseni çook hoşuma gitmişti kaydirigubbakcemile3 Valla aldıgım gibi de paketledim kaldırdım :) Serip kullanmadıgımdan kalitesi ile ilgli de yorum yapamıyorum pek :sm_confused: Ancak bu battaniyeli modellerden morlusunu da alacagım sanırım kaydirigubbakcemile3

Hepinize günaydın 2009 gelin adaylarıııı a.s. Ya ben de bir an önce beyaz eşyalarımızı almak istiyorum ancak pazar günü ikea ya gittikten sonra aşkım yan çizmeye başladı. Ordaki ankastre modelleri çok beğenmiş, aşkım ankastre mi alsak ki diyor ama kiraya çıkacagız sonucta. Elalemin evi icin de ankastre alınmaz ki canım fisfisfis Ama bir yandan da mutlu oluyorum, benim kadar onun da evimiz icin heves ettigini bilmek çok güzel :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…