- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Hepinize günaydın 2009 gelin adaylarıııı a.s. Ya ben de bir an önce beyaz eşyalarımızı almak istiyorum ancak pazar günü ikea ya gittikten sonra aşkım yan çizmeye başladı. Ordaki ankastre modelleri çok beğenmiş, aşkım ankastre mi alsak ki diyor ama kiraya çıkacagız sonucta. Elalemin evi icin de ankastre alınmaz ki canım fisfisfis Ama bir yandan da mutlu oluyorum, benim kadar onun da evimiz icin heves ettigini bilmek çok güzel :asigim:
günaydın herkeseeeeee
bende bi an önce beyaz eşyaları mobilyaları almayıı istiorum ama önümüzde 1 ay varr
çok tatlı canım gerçekten bu bende menekşe modelimi ne var onu beğenmiştim:)
erkeklerinki mini deil canım o yüzden eşim uzun olursa die korkma onlarınkini normal yapmışlar:)kaydirigubbakcemile3
cnm ıkea cok pahalı ya bence almayı ıstıyorsa bıle baska yerlerden sorup öğrensın
olsun cnm alırsınızda eskırde hersey zmn cok çabuk gecıyo valla sayılı gun zaten daha cabuk geçer benım saycam gunum bıle yok ama ben böle mutluyum 2009da benım için ıyı bı yıl olcak ıns:Saruboceq:
Yok canım ordan almayacağız zaten. O orda görüntüsünü beğendi sadece. Yoksa beyaz eşyalarım Siemens/Boschtan alacağım yerimseniben
senin zaten çeyizin hazır canım hihoyyyt inşallah 2009 da herşey gönlünce olurrr
olsun cnm alırsınızda eskırde hersey zmn cok çabuk gecıyo valla sayılı gun zaten daha cabuk geçer benım saycam gunum bıle yok ama ben böle mutluyum 2009da benım için ıyı bı yıl olcak ıns:Saruboceq:
bana ıkea cok yakın ama bı turlu gıdemedım 2aydr duzenlı alamıyorz maasları borsa kotu gıdıyo dıe bızım işlerde bıraz ona bağlı gtmeyı ıstıyorum cok hosuma gıden seylerde var ama genel olarak cok pahalı mesela ben ordan vucut ısısına gore yorganlar var onlardan almak ıstıyorumm ıns:asigim:
temmuz diye düşünüyoruz düğün tarihini nereden baksan 8 ay ama insan yinede hiç birşey yetişmeyecek eksik kalacak diye panik oluyo.
maşallah senin çeyiz hazır nerdeyse gönlünce mutlu olursun inşallah canım en kısa sürede:Saruboceq:
ıns bende ozmna nışanlı olurum ama nedense benımde bı tarafım bekle daha dıo zaten beklıyorum dusunmuyorum hersey tam olsamada eksık cok az olsun ıstıyorum takıntım var delı mıyım neyım:roflol: ayy ıst olanların düğünune gelmek ısterım ayy gtmek ısterım dıycektımkaydirigubbakcemile3
Ben de çok beğendim, resmen dibim düştü desem yeridir. Adamların mağaza tasarımları mükemmel. Özellikle mutfaktaki dolap ve dolap içi düzenlerini çok beğendim. Dolap düzenleyiciler cidden çok kullanışlı. Biz gezdikten sonra şöyle bir karar aldık. Evin büyük eşyalarını aldıktan sonra aksesuarlardır, ufak tefek şeylerdir onları almak için bir kez daha ikeanın yolunu tutacağız :)) Ankara'dan İstanbul'aYer yer ucuz şeyler de var canım gezip görmende fayda var yerimseniben Tek mantıksız gelen bir nevresim takımı begendim sadece nevresim ve yastık kılıfları var, çarşafını satmıyorlar Ben de almadım haliyle :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?