2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm ıkea cok pahalı ya bence almayı ıstıyorsa bıle baska yerlerden sorup öğrensın

günaydın herkeseeeeee

bende bi an önce beyaz eşyaları mobilyaları almayıı istiorum ama önümüzde 1 ay varr

olsun cnm alırsınızda eskırde hersey zmn cok çabuk gecıyo valla sayılı gun zaten daha cabuk geçer benım saycam gunum bıle yok ama ben böle mutluyum 2009da benım için ıyı bı yıl olcak ıns:Saruboceq:

çok tatlı canım gerçekten bu bende menekşe modelimi ne var onu beğenmiştim:)
erkeklerinki mini deil canım o yüzden eşim uzun olursa die korkma onlarınkini normal yapmışlar:)kaydirigubbakcemile3

ohh içim rahatladı Şeniz

yasmın gunaydın cnm
bugun burcumuzun düğün tarıhı bellı olcak acaba kacı temmuz sonu gıbıydı ayy bende heyecanlandım cunku onun düğünunu cok merak edıyorum :1rolleyes:

Yok canım ordan almayacağız zaten. O orda görüntüsünü beğendi sadece. Yoksa beyaz eşyalarım Siemens/Boschtan alacağım yerimseniben

bana ıkea cok yakın ama bı turlu gıdemedım 2aydr duzenlı alamıyorz maasları borsa kotu gıdıyo dıe bızım işlerde bıraz ona bağlı gtmeyı ıstıyorum cok hosuma gıden seylerde var ama genel olarak cok pahalı mesela ben ordan vucut ısısına gore yorganlar var onlardan almak ıstıyorumm ıns:asigim:

senin zaten çeyizin hazır canım hihoyyyt inşallah 2009 da herşey gönlünce olurrr

yok canım cok eksık var daha ıns 2009da hepsını alırım gercı gordum mu gene dayanamaz alırımda ceyıs bende sıkıntı yapıyoo al al bıtmıyoo hobım oldu haakaydirigubbakcemile3

temmuz diye düşünüyoruz düğün tarihini nereden baksan 8 ay ama insan yinede hiç birşey yetişmeyecek eksik kalacak diye panik oluyo.

maşallah senin çeyiz hazır nerdeyse gönlünce mutlu olursun inşallah canım en kısa sürede:Saruboceq:

Ben de çok beğendim, resmen dibim düştü desem yeridir. Adamların mağaza tasarımları mükemmel. Özellikle mutfaktaki dolap ve dolap içi düzenlerini çok beğendim. Dolap düzenleyiciler cidden çok kullanışlı. Biz gezdikten sonra şöyle bir karar aldık. Evin büyük eşyalarını aldıktan sonra aksesuarlardır, ufak tefek şeylerdir onları almak için bir kez daha ikeanın yolunu tutacağız :)) Ankara'dan İstanbul'a Yer yer ucuz şeyler de var canım gezip görmende fayda var yerimseniben Tek mantıksız gelen bir nevresim takımı begendim sadece nevresim ve yastık kılıfları var, çarşafını satmıyorlar Ben de almadım haliyle :jeyyar:

ıns bende ozmna nışanlı olurum ama nedense benımde bı tarafım bekle daha dıo zaten beklıyorum dusunmuyorum hersey tam olsamada eksık cok az olsun ıstıyorum takıntım var delı mıyım neyım:roflol: ayy ıst olanların düğünune gelmek ısterım ayy gtmek ısterım dıycektımkaydirigubbakcemile3

canım düğün tarihim belli olsun hepinizi çağırıcam:))))

bazı urunlerı gercekten cok guzel mesela ben katalogtan kopradım sayfayı bı tane perde ve yastıklarıyla takım vardı kucuk odam ıcın onu alcam bıde yorgan yastık alcam kaz tüyünden cok sağlıklı

perle h geldın cnm Şeniz
ayy ıns bellı olsun gelmeye calısrım calısmadım bı gunolursa bazen hftasonuda calısyoz mesaı kötükedihüso

merhaba kızlar bu arada pazar günü biz de ikea daydık cbell de ordaymış .nişanlım zorladı oraya gidelim diye tutturdu bıçak takımı pizza kesici ve kesme tahtası aldık ama tahta değil anladınız işte beyaz olandan-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…