2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gule gule kullanın alev bız ne zmn gazcez nan kış geldı valla hee bayramda gezek desem senın işin cok olur benımde mısafrım cok olur neyse byramdan sonra ıns
yasmın sen nereye kacıyon be ıkı de bı yazıp yazıp

yaa burdayıp hep aslında ama kimse yaazmıyo bişey diye arada da çalışıyorummm hihoyyyt zaten zamanda hiçç geçmiyoo sen baya müsaitsin herhalde yoğun değilmisiniz

ben patronda kacıyom bacım calısıyomus gıbı yapıyom cok hızlı oldum ıcın sorun olmuyoo zamanın kalıyo

nan bu saate paydos mu benıde yanına cırak alsana :roflol: ben 7de paydos etcemde

ooo bızım kız koydu kendını ortaya rest cekıyoo aferın kıs ama beım ısım cıktı ben cıkam gelcem

he yaaaaaaaaa
ararım sorarım seni her yerde ararım ıssız gecelerde
sevgilim nerdeeee

Kıslarrrrrrrrrrr beyaz eşyalarımı nerden alcama karar verdim :teytey: Arçeliiiiiiikkkkkkk kaydirigubbakcemile2 Gene gezdim dolaştım kürkçü dükkanına döndüm :roflol: Herşeyi beğendim seçtim gözkararı.Ankastre almak isterdim ama kiraya oturcamız için olmadı,kendi evimiz olduğu zaman ankastre olcak inşallah süprizzzzz

canım biz de arçelikten aldım beyaz eşyaları gri aldık sen hangi modelleri beğendin benim buzdolabı 9250 NEA çamaşır 8254 sjs express olamsı lazım kodunu yanlış yazmış olabilirm.gri olan express proramı olan tek makine zaten görürsün sitede,bulaşık 3 program gri,set üstü gri çelik rengi işte

böcüğüm bayram sonrasına kaldı bizim gezme nişanlım bu hafat zorla beni ikeaya götürdü çok güzeldi.sen geldn hp aklıma

Daha alış işlemini yapmadık.kodlarını o yüzden bilemicem canım ama aklımda olanlar,bir ekspres çam mak.,bi de 3 programlı bulaşık mak.ben set üstü değil,düz fırınlı ocak seçtim.çünkü ev kira şimdilik böyle alcam.dediğin gibi hepsi gri.bi de mikrodalga fırın :asigim:

Böcük hani yorum yapcaktın güyaaaa çeyiz resmi koyarsam, çektim koydum çeyiz sayfasına hani nerde yorum? :dilcikar:

senin de gri seçmene sevindimkaydirigubbakcemile2 bu arada buzdolabını yanlış yazmış kodunu 5290 NEA olacak alimünyum kaplama imiş

oh beeeee (avea reklamlarında ki oh beeee den ) çok şükür kulube kavuştum.cuma gününden itibaren şehir dışındaydım kızlar giremedim nete hepiniz çok özledim eee ne var ne yok?neler yaptınız neler aldınız ben yokken :)

Kızlar merhaba bende gri beyaz eşya almayı düşünüyorum ama inox olmayınca çok el izi bıraktığını söylediler sizin bir bilginiz var mı bu konuda?Beyaz almak istemiyorum gri çok hoşuma gidiyor..

m.sevdam h geldın cnm bızde senı ozledık cok sey kacrmadın merak etme
hayat evt ınox al cnm dığer grıler ız bırakıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…