2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet canım çok zor ben nişan yaklaştıkça kendime bir çöp alamz olmuştum bohça cafe ücretini önceden kapatmaya çalışmıştım takımdan vermemek için iyi ki de öyle yaptım.Çok güzel oldu ama herşeye değer.Şimdi düğün telaşım başlamadı tam olarak daha 10 ay var.

bende zaten bunları onceden kapatırım allahın ıznıyle takıları kımseye veremem vermemde altınlarımı bozdurup bılezık yaptrcam 3lu burma paralarıda hepsını yatrıım amaçlı bılezık allahın ıznıyle

bugün kendimde değilim canlarım midem de bulanmaya başladı çok rahatsızım.Ama kimsecikler yok başlıkta nerdesiniz kızlar

Son düzenleme:
uğurböcüğü ne güzel olmuş değil mi belinay mervenin ablası darısı başımıza gelinliği de çok hoştu.Allah mesut etsin

evt Cnm Cok Beğendim Ama Benimki Izin Vermz Onu Gymeme Cok Kiskanc Hem Bende Giyemem Illa Incede Olsa Aski Olcak
Ama Cok Guzeldi Yaa Bayildim

ben de hapşırıkla uğraşıyorum bir de bu cuma izne çıkıcam 2 haftamı da kullanmak istiyorum onun için tereddütlüyüm umarım dilediğim gibi olur da 2 hafta dinlenirim.

ben de hapşırıkla uğraşıyorum bir de bu cuma izne çıkıcam 2 haftamı da kullanmak istiyorum onun için tereddütlüyüm umarım dilediğim gibi olur da 2 hafta dinlenirim.

bende dusunuyom ama bızımkının kararını beklıyorum nışandan sonrakı gun gıdıp ıkı hafta gelmıycem ramazanın ılk haftasınıda orda gecrmek ıstıyom ama cok uzunmus bı hafta ka gel dıo cok özlermış :asigim: yalancı

senin Yuzunden Dun Bekledim Okadr Cvp Vermedin Gittin Baska Yerlerde Gordumm Seni Kiz Burayi Unutmada Kime Ne Dersen De Baci Usteki Yazima Cvp Hani

Günaydın kızlar..1 haftalık tatilin ardından tekrar aranızdayım.
Bu arada bizim tayin işi olmadı maalesef senağlama.Zaten bekliyorduk bu sonucu ama bir umut işte....Belki tayin çıkarda bu yaz evleniriz diye bekliyorduk ama olmadı:çok üzgünüm:.
Bu hafta kpss var ama ondanda hiç umudumuz yok.Artık büyük ihtimalle aşkım askere gidecek,düğünde seneye yaza kalacak.Aslında hiç keyfim yok ama yinede hayırlısı böyleymiş diyorum.

uzulme cnm hayrlııs olsun sende eksıklerını neyım alın daha ıyı tanıma frsattın olur hersey tm olur benımde seneye bak ben uzuluyom mu

senin Yuzunden Dun Bekledim Okadr Cvp Vermedin Gittin Baska Yerlerde Gordumm Seni Kiz Burayi Unutmada Kime Ne Dersen De Baci Usteki Yazima Cvp Hani

öncelikle iyi günler canım başka yerde ne yazdığımı hatırlamıyorum ama orda da fazla durmamışımdır ve çok yoğundum,şaşırdım açıkçası bu sözlerine .

öncelikle iyi günler canım başka yerde ne yazdığımı hatırlamıyorum ama orda da fazla durmamışımdır ve çok yoğundum,şaşırdım açıkçası bu sözlerine .

kız espırık bee bende her gorduğum yere takılıyom sevdımse sırnaşık şey turuncu seneye evlencekmış ohhh bana arkadas cıktı ohh ohhh bıdene daha oldu ohh :sm_cool:

kız espırık bee bende her gorduğum yere takılıyom sevdımse sırnaşık şey turuncu seneye evlencekmış ohhh bana arkadas cıktı ohh ohhh bıdene daha oldu ohh :sm_cool:

FLAŞ FLAŞ FLAŞ...........
Kızlar nişanlımla görüştüm.Tayin için tekrar başvurmuştu.Büyük ihtimalle tayin yapılacak.Ama tayinden sonra askere gidemiyecek.Askere gitmezse ve tayin olursa düğün olacaktı.Heyecanla sonucu bekliyorum şimdi.1-2 gün içerisinde belli olacakmış.Hadi hayırlısı bakalım .

ayyy eğer bu yıl yapılırsa bn ağlarım ya senıde doverım bu topıce almam hıhhh

turuncu canım hayırlısı olsun ben her zaman sçylerm geç olsun da güç olmasın bak benim de daha 10 ayım var

kız uğurböcüğü üzülme ben de seneye evlenicem.2009 geliniyiz ben nişandan sonra iyice anladım evimden ayrılacağımı ve kalan günlerimi ailemle iyi geçiriyorum.Ama sen alışıksın canım o nyönden şanslısın hem daha iyi olcaka yengenle olduğun için evlenmen çok iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…