- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kız uğurböcüğü üzülme ben de seneye evlenicem.2009 geliniyiz ben nişandan sonra iyice anladım evimden ayrılacağımı ve kalan günlerimi ailemle iyi geçiriyorum.Ama sen alışıksın canım o nyönden şanslısın hem daha iyi olcaka yengenle olduğun için evlenmen çok iyi olacak
ya ölede bu gunlere okadr cok kavga edıyozkı cokta sevıyoz bırbırımızı ınan ama nedne hep sorun cıkıyoo ya nazar değiyo valla ıstıyomkı bıan once evlenım bı taraftan ayrılmaktan cok korkuyomm
ya ölede bu gunlere okadr cok kavga edıyozkı cokta sevıyoz bırbırımızı ınan ama nedne hep sorun cıkıyoo ya nazar değiyo valla ıstıyomkı bıan once evlenım bı taraftan ayrılmaktan cok korkuyomm
ıns kalmaz canım ınss hade hayrlısı
ferhat göcer kaza gecrmıs ama durumu ıyımıs ıns ıyı olur cnm yaa
Günaydın fıstıklaaaaaaar...
Heyecanla nişanlımdan hayırlı bir haber bekliyorum.Düğün işini bıraktım,eğer bu tayin olmazsa nişanlım açıkta kalacak.Bakalım ne olacak...
Günaydın fıstıklaaaaaaar...
Heyecanla nişanlımdan hayırlı bir haber bekliyorum.Düğün işini bıraktım,eğer bu tayin olmazsa nişanlım açıkta kalacak.Bakalım ne olacak...
hayırlı haberler bekliyoruz arkadasım
insallah hersey gönlünüze göre olur
canlarım ya beyaz eşyaya da özel tüketim vergisi gelecekmiş hem de %20 geçen hafta beyaz eşya baktık sonra erken dedik vazgeçtik.1Temmuz 'da başlıyor acaba bu haftasonu alsak mı beyaz eşyaları ne dersiniz ama ben kışın alalım diyordum.Şimdi daha 10 ay var şaşırdım kaldım.
Bende sabah sabah bu zammı görünce şaşırdım.Düğün sezonu açıldı zamlar başladı.Ne bu yaaa.Sömürülüyoruz resmenn.Kötü Kazen
Canım benim düğünün seneye olacağını bilsem kışın alırdım beyaz eşyamı.Kışın zam gelmiş olsada daha uygun oluyor.Tabi karar sizin yerimseniben
kızlar ben senelik izne çıkıyorum 2 hafta burda olamıycam.Kendinize iyi bakın sizi özliycemsenağlama
canımm kendine çok iyi bak..bol bol dinleen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?