kızlar bu gün alyansımızı sipariş verdik. :sm_cool:
Ben internette beğenmiştim bu modeli. Firmayla irtibata geçtik ve kocaelinde de satan bir yer olduğunu öğrendik. yakından da beğenince bu gün sipariş verdik. Üstüne kendiimize özel cümleler yazdırdık. çok orjinal geldi bize. ben aşkımın benim yüzüğüm için ne yazdırdığını bilmiyorum oda benim onunki için ne yazdırdığımı bilmiyor. :asigim: süpriz olacak 3 gün sonra alıcaz inşş a.s. darısı benim gibi bekleyenlerin başına...
günaydın kızlar bugün çok halsizim sanırım hasta olucamsenağlama,çok ağrım var.Umarım hepiniz iyisinizdir
NE IYISI BEN SENDEN KOTUYUM YA DUN PIKNIĞE GTMISTIK USTUMDE KENE BULDUM DR ATESLENME OLURSA GEL DEDI YAVRU KENEYDI ISIRMAMIS SANIRSAM AMA KORKUYOM EVE VARDIM SOYUNDUM HERYERIME BAKTRDIM YENGEME SUAN COK HALSIZM INS KENEDEN DEILDE PIKNIKTEKI TEMIZ HAVADANDR AMA BIDAHA PIKNIK MI ALLAH GOSTERMESIN:çok üzgünüm:
canım Benim Ya Geçmiş Olsun Nereye Gitmiştiniz Pikniğe Biz De Dün Florya Belediye Tesislerinde Gezmeye Gitmiştik Orada Da Korktum Ben .nerende Buldun Giysinde Miydi Kene
uğur canım geçmiş olsun şimdi gördümm
halsizğiin psikolojik olabilir
uğur canım geçmiş olsun şimdi gördümm
halsizğiin psikolojik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?