2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcük hani yorum yapcaktın güyaaaa çeyiz resmi koyarsam, çektim koydum çeyiz sayfasına hani nerde yorum? :dilcikar:

baktımkı herkes resım deıl sohbet edıyo ole devam edıyo dıe bakmadım ama sen dıyınce baktım cok beğeıyom ben zaten tefalı hayrlı gunlerde kullan cnmkaydirigubbakcemile5

Kızlar merhaba bende gri beyaz eşya almayı düşünüyorum ama inox olmayınca çok el izi bıraktığını söylediler sizin bir bilginiz var mı bu konuda?Beyaz almak istemiyorum gri çok hoşuma gidiyor..

hayat arkadaşım, benim servisçi arkadaşlarımdan ve birkaç bayiden duyduğuma göre bu gri renkli cihazlar hiç kullanışlı değillermiş. inoxlar da dahil en ufak bi çiziği bile kapatma şansı yokmuş. ama diğer beyaz olanların boyası varmış. yani bana söylenen bu. benimde haziranda düğünüm var ve nasipse beyaz eşyalarımın hepsini "beyaz" almayı düşünüyorum. sonuçta uzun süreli kullanılacak eşyalar bunlar. görüntüsü önemli ama kullanımı daha da önemli.. fisfisfis

böcük hoşbuldum canım sağolasın.
arkadaşlar mutfak cihazlarında beyazdan şaşmayın derim.abim 2 senelik evli ve gri renkte aldılar hepsini.sadece buzdolabından memnunlar.diğerleri hemen çizildi

günaydınn kızlarrr

bence gri eşyalar daha güzel duruyo ama ben maalesef beyaz alıcam daha önceden ocak ve bulaşık makinemi beyaz aldığım için

Günaydınlaaar

Ben de beyaz eşyalarımı beyaz aldım.Satıcıya hangisinin daha kullanışlı olduğunu sorduğumda tabi ki beyaz olanı dedi.a.s

Gri renklileri ben de çok beğeniyorum ama çok dikkat ve özen istediği için son anda almaktan vazgeçtim :).Eee bunun ileriside var di mi.Çoluk çocuğa karıştığımızda çocuk elinde oyuncağı ile buzdolabına bi tane geçirse gitti güzelim buzdolabıkaydirigubbakcemile3.Tabi bu işin espirili tarafı.Herkes aldıklarını güle güle günlerde kullansın

günaydın kızlar 2 gündür yoğunluktangiremedim çok özledim bakıyorum çeyiz hazırlıkları son hızla devam

ben burayımmkaydirigubbakcemile2
merhaba herkesea.s.
beyaz eşya alma konusunda ben de kararsızım ama gri daha ağır basıyo sannki:sm_confused:

:1closedeyes:
ben burdayım ama topıcte hayat yok gıbı
uff aksam olsun artık eve gıdem yatam hergun yola cıkmadan bunu dıyorum haa :roflol:

bende katılıyorumm sna bugün kimsecikler de ses yok herkes haftanın 3. iş gününü bunalım olarak geçiriyo galiba mirmirmirmir

bugun benımde cok işim vardı ama coğunu bıtrdım aksamda markete uğrycamm ayy bıde mıgrosa gtcem haftaya tava gordum onu alcamm

Bizim de evde bütün eşyalar beyaz ama ben gri alcam.çünkü hem hoşuma gidiyor hem de daha önemlisi beyaz eşyaların kaplamaları sararıyor.bizim bulaşık mak,arkadaşın eşyaları sarardı.o yüzden tamamen vazgeçtim beyazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…