2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende iyim canım ama çok dişim ağrıyo 2 gündür uyutmuyo bugün dişçiye gidecem dün gittim 1 milyar istedi bugün başka yere gidecem

cok gecmıs olsun yawrumm yaa cok kotudr dıs ağrısı benım 20lık dısler cıktı hıc ağrı duymadım sans yanı
ayy benımde safağım var bakk hııhh

cok gecmıs olsun yawrumm yaa cok kotudr dıs ağrısı benım 20lık dısler cıktı hıc ağrı duymadım sans yanı
ayy benımde safağım var bakk hııhh

ya böcüğüm çok zor gerçekten dün doktor 2 dolgu bi kanla tedavisi bide diş eti çekilmesi varmış onun tedavisini yapcaz dedi nasıl dayanacam:1no2:

ya böcüğüm çok zor gerçekten dün doktor 2 dolgu bi kanla tedavisi bide diş eti çekilmesi varmış onun tedavisini yapcaz dedi nasıl dayanacam:1no2:

cokta paraya ssk yok mu canım senın baban emeklı falan deılmı gercı dişte farkeden olmuyoo ama cok paar harbı yaa ıns ı olursun kanal tedavısı cok zor ben dolgu yaptrdım tabı belese tanesı 70 ytl dedı 3 tane yaptrdım para vermedım cunku annemle babamda diş yaptrdı 2000ytl odedık bıde ona vermedık abımde beles yaptrdı dr tanıdık oluncakaydirigubbakcemile3

canım var ssk da ama benim kahrımı onlar çekmez ben diş konusunda çok korkuyorum en azından özelde daha rahat oluyorsun.kuzenimin kadıköyde tanıdığı varmuş oraya gidecem bugün

BİZ SÖZLENELİ bu ay tam bi sene olmuş kızlar nişanlımda bana hediye olarak bunu almış.aralıkda nişan ayımız bakalım ozaman ne alcak

kızar ya kötü oldu....
biz temmuz 25 diye çok şartlamıştık kendimizi ama malesef temmuz ayı daha şimdiden kapatılmış. komplesi dolu. 17 sine bizi sıkıştırmaya çalışacaklar olmazsa 6 haziranda evlenecek burcunuz...:a015:

gec olsunda güç olmasın canım yaa :teselli: ayy bende heyecan yapıyomm senın düğüne gelmeyı cok ısterdım Şeniz hersey tmm mı sızde beyaz esya mobılya falan

ayy varya ben bağenene kadar 4 temmuza yer bulamıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…