2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

geçengün gülşahın önünden geçiyoz nişanlım hadi gel bakalım dedi gerek yok dedim yasmin tuttu orayı 4 tammuza dedim yasmin kim sen nerden biliyon tuttuklarını dedi

gec olsunda güç olmasın canım yaa :teselli: ayy bende heyecan yapıyomm senın düğüne gelmeyı cok ısterdım Şeniz hersey tmm mı sızde beyaz esya mobılya falan

canım geç olsun güç olmasın demişsinde tarih erkene alınıyor :roflol:
ama biz kendimizi temmuz 25 diye şartlamıştık onun için hayal kırıklığa uğruyoruz.
bakalım ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun diyoruz artık...

geçengün gülşahın önünden geçiyoz nişanlım hadi gel bakalım dedi gerek yok dedim yasmin tuttu orayı 4 tammuza dedim yasmin kim sen nerden biliyon tuttuklarını dedi

kaydirigubbakcemile5 gel kıs ikimiz salonu ortadan ikiye bölelim aynı gün yaparızz hihoyyyt

nan kafam karısık be yaa du sonra bende baktım ne dıom ben dıe:1shok: burcu dedım yazması du duzeltem ama gec kalmısım neyse sen anladın benım ıcımdekı ıyı nıyetı demı:roflol:
ayy sızde gun beğenmıyonuz ahh goca bulsamda ben subatta bılem evlenmeye razıym

ayy konuşuyoruz da ortada icraat yok bide sezon fiyatları belli olmadı daha siz konuşuyomusunuz nereyi düşünüyosunuzz

ayy canım yaa... dimi bende öyle diyorum artık ne zaman hayırlısıysa öyle olsun. tabiki anladım içinde ki iyi niyeti canım benim. bende şakasına söyledm zaten. :1hug:

biz bu yaz tatile gittik marmarise 3 milyar harcamışız bende diyorumki balayı için turla beraber yurt dışına gidelim turlar herşey dahil otel parası uçak biletleri de kişi başı 800 euro yani bizim bi antalyada yapacağımız tatilden bile ucuza gelecek yurt içine benzin parası otel parası derken yine 3 milyarı bulcak.bu yüzden hem yurt dışı görmüş oluruz.

canım bende yurt dışı turlarını cazip sanıyordum. çok da hevesleniştim bir dönem. ama öğrendim ki pasaport işlemleri çok pahalı tutuyormuş. eğer pasaportunuz varsa ne ala... birde şöyle bir düşününce evet tur şahane ama eğer her şey dahil bir tur seçtiysen. hoş seçmesende diyelim italyaya gittin ve gitmişken bir deneyelim italyan mutfağını dedin. ekstra yediğin her şey türkiyeden külfetli. çünkü euro türk lirasından ne kadar kıymetli biliyorsundur.... yerimseniben bunlarıda göz önüne an derim. a.s.

canım mobilylar falan hepsine karar verdik büyük çoğunlukla... yerimseniben ama göstermiycem şimdi süpriz olsun hepinize şakkıdı zaten yatak odasını falan zaman zaman paylaştım buralarda Şeniz

olur suprıslere bayılırım yatak odan sıyah kırmızı mıydı acep:uhm: neyse bekleyek görek demı

bekliyoz hadi süprizini 4 gözle burcu özgem tmm cnm Şenizkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bekliyoz hadi süprizini 4 gözle burcu özgem tmm cnm Şenizkaydirigubbakcemile5

ayy tatlım benim yaaa.... Şeniz ne şeker pare bişiysin sen öyleee :1hug: allah bana böylee boyy boyy evimin resimlerini koymak nasip etsin... inşallahhh... sizde böyle yorumlar yapın... daha var o günlere ama hayırlısıŞeniz

kızlar düğün günüm belli oldu :sm_cool:

16 TEMMUZ 2009 :teytey:

Burcunuz gelin oluyorrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

görünüyormu bilmiyorum ama takvimiminde tarihini değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…