2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar düğün günüm belli oldu :sm_cool:

16 TEMMUZ 2009 :teytey:

Burcunuz gelin oluyorrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

görünüyormu bilmiyorum ama takvimiminde tarihini değiştirdim

canım tebrik ederim senin düğünde ben 10 günlik evli olcam
salonu tuttunuzmu

kızlar düğün günüm belli oldu :sm_cool:

16 TEMMUZ 2009 :teytey:

Burcunuz gelin oluyorrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

görünüyormu bilmiyorum ama takvimiminde tarihini değiştirdim

Yaşa sen hayırlı olsun süprizzzzz eminim düğünün de çok eğlenceli geçecek kaydirigubbakcemile5

burcu özgecim hayırlı olsun..darısı hepimizin başına..daha bende söz bile yok ama yaza düğün düşünüyoz
:)) tersten başladık sanırım..

Sen subayla evlencektin di mi yanlış hatırlamıyosam, bnm gibi..Orduevi mi tuttunuz cnm?

kızlar çok çok teşekkür ederim hepinize....
ordu evi değilde askeri kampta olacak bizim düğünümüz. açık havada. işte bu gün tarihini kesinleştirdik. çok heycanlıyım. hep 25 temmuz olsun istiyorduk 10 gün önce oldu.... sağlık olsun... sağolun canlarım benim.... Şeniz

kıs ilahii buna sağlık olsun denir mi üzülmüş gibi :)))

sen onu gündü< görcektin çok üzülmüştü 25 temmuzda yapamadığına şimdi gayet mutlu

tatlişler ayın 16 sı perşembe gününe denk geliyor yerimseniben hafta içi olduğu için üzüldüm. yoksa aşkıma 9 günde olsa erken kavuşacağım için seviniyorum kızlar :sm_cool:

ya canım bak buna bende üzüldüm ama mutluuk olsun sonu

yaa işte şimdi anladınız mı beni kızlar :çok üzgünüm: ama allahtan ailemizde öyle memur falan yok. çoğu esnaf o yüzden sıkıntı olmayacak onun çin kabul ettik yoksa haziran 7 de olacaktı yerimseniben ama hazirada buralarda hava tam ısınmış olmuyor onun içn bizde temmuzu seçtik... :sm_cool: hayırlısı olsun:1hug:

ben kadere çok inanırım demekki biz nekadar ne istesekte kaderde ne varsa o oluyo inşallah hiç unutamıyacağın bir düğün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…