2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

burcucum sen artık gelinlik modelleri resimleri koyarsın

ben kadere çok inanırım demekki biz nekadar ne istesekte kaderde ne varsa o oluyo inşallah hiç unutamıyacağın bir düğün olur

canım gelinlik modelim hazır kafamda :sm_cool:

ve evet bende kadere inanırım belkide önümüxde bişiy vardı 25 inde olsa belki kötü şeyler bekliyordu bizi... herşeyin hyırlısı.... a.s.

Kıslar derler ki nikah yeryüzüne ne zaman çıkarsa o zaman evlilik olurmuş.nikah günü değişmezmiş

Selam kızlar bende 2009 yzında evlenicem.ilkkez yazıyorum buraya hep okuyordum yazdıkalarınızı hepiniz çok tatlısınız:) umarım herkes için hayırlsı olur çok çok mükemmel olur herşey.Benim düğün tarihim belli değil ama ağustos diye düşünüyorum.Ben ozmaan işe başlıyıcam ama hala nerde yaşayacağımız belli değil iş durumuna göre belli olucak.inş hepimiz çok güzel olur ..

hoş geldin canım inşallah senin içinde hayırlısı olur.ama biran önce tarihibelirleseniz iyi olur zaman çabuk geçiyo bide salonda yapacaksanız salonlar dolmuş durumda nerdeyse yer bulunamıyo

tatlişler ayın 16 sı perşembe gününe denk geliyor yerimseniben hafta içi olduğu için üzüldüm. yoksa aşkıma 9 günde olsa erken kavuşacağım için seviniyorum kızlar :sm_cool:

haftaiçi olsun cnm hiç önemli deil sonuçta akşam olacak..önemli olan tek şey sevdiğin insanla evlenicek olmanŞeniz

Haklısın canım ama benim büyük şehirde olmayacak o yüzden 3 ay önceden bile buluruz diye düşünüyoruz.Bizim tarih biraz belirsiz ama kafamda oluşuyor herşey yavaş yavaş gelinlik modelim düğün organizasyonu vs hakkında.Düşündükçe heyecanlanıyorum.Nişanlımla uzak şehirlerdeyiz ama kendimi teselli ediyorum hasretimiz artıyor kavuşunca çok güzel olacak kıymetini bilicez birbirimizi diye..

kader:) uzakta yaşadık ilişkimizi zaten çok zor bir dönemdi şükür nişanlandık ama hala farklı şehirlerdeyiz ben ankarada okudum o istanbulda çalışıyor.ortak noktamız memlektemiz..

canım gelinlik modeli şöyle....
yunan mitolojisinde ki tanrıçalar varya onlardan yola çıkarak, hani truva filmindeki helen gibi bir gelinlik hayal ediyorum. altında tarlatan olmayan, göğüs kısmından büzgülü falan. sırt dekolteli... hatta kafanızda şekil oluşsun diye şeyide örnek verebilirim izleyenler bilir. binbir gecede şehrazat giymişti tıpkı onunki gibi bişiy hayal ediyorum....

selam kızlar uzun zamandır yazamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.

böcügüm annenler gelmiş gözün aydın. :teytey:
alevcim turuncu güzel cicilerinizi güle güle mutlulukla kullanın. :dance:
şafak sayan arkadaslar darısı bizim başımıza.
burcu hayırlısı olsun canım sonunda istedigin bir tarih oldu. merakla dügününü bekleyecegim zaten süprizlerle dolu olacagına eminim.hihoyyyt

herkese hayırlı cumalar olsun. gününüz cok cok güzel gecsin a.s.

hayırlı cumalar kızlarr allahım hepımıze mutlu yuva kurmayı nasıp etsın Şeniz :Saruboceq:

canım inan bende bu kız nerelerde diyordum. Şeniz sağol tatlım inşallah her şey gönlümüze göre olur. :1hug: ama baksana herkesin beklentisi yükseldi nişan ve nikahtan sonra inşşallah bekkeltilerniizi suya düşürmeyiz kızlar:roflol:

biri bana mı seslendi :ecrin_bebek:
benim düğün tarihi henüz belli değil canım ya kesin tarih yok :1closedeyes:

benımkıde bellı deıl :dilcikar: sankı goca varda:roflol:

burcum 16 temmus düğün deıl mı nan bana bakk senden harıka bsıler beklıyokkk heyecandan her bışeyı unutmada:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…