2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

benimde goca varda düğün tarihi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama büyük ihtimal allah izin verirse yılbaşından önce fisfisfis

hangı yılın başı:roflol:
bende goca cok herhafta ıstemeye gelıyolarr bakak en zengınıylen gorustum aılem ıstedı ben kararsızım naz edıyom yanı du hele aılesı gelcek bı gelsınn bakarık ayrıcanez bende manıta cok ceyıs cok hersey bolbol guzellık desen adımla yanyana zarif:guzellık gordun üzre:dilcikar
:

arkadaşlar ben asker bekliorum gelince olucak inşallah bişeyler...size bişey sorucam imzanıza bu sayaçları nasıl koyuyorsunuz acaba?

kızlar merhaba 1-2 gündür gelemiyorum.uamrım herkes iyidir.Günler geçiyor öyle böyle işte.Sayfaları tam okumadım ama okarauzum canım iyi dileklerin için teşekkürler herşey gönlünüzce olsun inşallah

ehem ehem şöle açıklayam size böcük hanım
2008'in sonu, 2009'un önü :lepi:
inşallah açıklamam anlaşılır olmuştur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çıhh olmadı bıda desene cok heyecanlı olıy de:roflol:
benım adımı ayakkabının hemen ön kısmına yazmzsan düş emı yürürken yok yazarsan ayağını yere sürterek gıt arkandan bende gelcemde:asigim:

ne demek ne demek sen istersinde ben yazmam mı
deyiver bakalım adını şimcik uğur böcüğü falan yazarsam olmaz
bütün uğur böcükleri falan evlenir mazallah böcüklerin nüfusunda patlama olur :roflol:

adımda benım gıbı pek bı zariftr hanıyaa adım ZARİF canım kucucuk yazda cabuk sılınsın anacımşakkıdı

hee çorumlu musn nan sen leblepıcı:roflol:

takvımdekı ne nan 25 gun neyım acıkkla helekaydirigubbakcemile
yok la ne çorumu gonlayıyam ben sengözlerimebaksanab
o görmüş olduğun 25 günde, yazdığı üzere aşkımla ilk adımı attık diyo
yane 25 günlük nişanlı bir kıs oluyom ben hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…