- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
benimde goca varda düğün tarihi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3benımkıde bellı deıl :dilcikar: sankı goca varda:roflol:
benimde goca varda düğün tarihi yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama büyük ihtimal allah izin verirse yılbaşından önce fisfisfis
arkadaşlar ben asker bekliorum gelince olucak inşallah bişeyler...size bişey sorucam imzanıza bu sayaçları nasıl koyuyorsunuz acaba?
hangı yılın başı:roflol::
benım dügünüm 15 tatilde olucak yani ocak25 ben hangi bölümde derdimiş anlatayım bacımm yaa...
ehem ehem şöle açıklayam size böcük hanım
2008'in sonu, 2009'un önü :lepi:
inşallah açıklamam anlaşılır olmuştur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne demek ne demek sen istersinde ben yazmam mıçıhh olmadı bıda desene cok heyecanlı olıy de:roflol:
benım adımı ayakkabının hemen ön kısmına yazmzsan düş emı yürürken yok yazarsan ayağını yere sürterek gıt arkandan bende gelcemde:asigim:
ne demek ne demek sen istersinde ben yazmam mı
deyiver bakalım adını şimcik uğur böcüğü falan yazarsam olmaz
bütün uğur böcükleri falan evlenir mazallah böcüklerin nüfusunda patlama olur :roflol:
sen hiç merak etme kıs böcükadımda benım gıbı pek bı zariftr hanıyaa adım ZARİF canım kucucuk yazda cabuk sılınsın anacımşakkıdı
sen hiç merak etme kıs böcük
küçükcük hemide kurşun kalemle hafifçe yazarım ki çabuk siline kaydirigubbakcemile2
hee ya duymasınlar :jeyyar:
benı anlayan tek ınsan sensın şekerım:roflol: aman dığerlerı duymasın saol aferın bakk ısı bılıyonn sen
hee ya duymasınlar :jeyyar:
leb demeden leblebiyi anayom ben, adımdan kaynaklanıyo sanursam galiba herhalde öle :ecrin_bebek:
yok la ne çorumu gonlayıyam ben sengözlerimebaksanabhee çorumlu musn nan sen leblepıcı:roflol:
takvımdekı ne nan 25 gun neyım acıkkla helekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?