- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
olsun o topiktekilerden önce biz görmüş olduk bornoz takımını :roflol: :roflol: :roflol:ulaaa yanlış yere atmışım mesajııı :))))))
yok la ne çorumu gonlayıyam ben sengözlerimebaksanab
o görmüş olduğun 25 günde, yazdığı üzere aşkımla ilk adımı attık diyo
yane 25 günlük nişanlı bir kıs oluyom ben hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Özdilek bornoz setim..seneler öncesinde alınmıştı.. Şimdiki fiyatı 75 tl.. benimki beyaz ve yavruağzı
goyun, geçi, guzu :roflol::uhm:
sana bı soru o vakıt
konyalıya sormuslar 3 hayvan adı de bakım bana:uhm:
ohhh 25 gunluk mu hanı nısan fotoları:dilcikar: benım nışanım olsunn suresız koycam kkya
konyalı arkadaşım saolasın senin de Allah tamamına erdirsinn.. çıkmıyom böcüüükkkk lülülülülülü hatta şöle bi giriş yapıyom, gonyalı arkadaş benim sevgilim şimdi konyada görevde ben istanbuldayım çok kıskanıyom çoookkkkk böle benden uzakta bi yerlere gidince.. konya nası bi yer var mıdır öle eğlence mekanları benden gizli gidebileceği falan :roflol: zırt pırt merkeze iniyo da benimki
goyun, geçi, guzu :roflol:
goca gonyalıyım kısım ben süprizzzzz
şimdi pc de yok resim ama avatarımda var küçücük idare et sonra ekleyem senin için
arkadaslar artik bende araniza katildimmm nisan fotograflarimi gorenler vardir aranizda. Bizde henuz dugun tarihi kesinlestirmedik balayi biletleri ile dogru orantili olarak dugun tarihimizi aralikta kesinlestirecegiz. Sanirim 25 temuz 1agustos 8 agustos gunlerinden secim yapacagiz. cumartesi aksami yapacagiz. kir dugunu olacak yerimizi tuttuk bahce yesillik ve sus havuzu var kucuk. simdi sizler gibi bende diger ayrintilarla ugrasiyorum. hepimize kolay gelsin. arada yazin kizlar ne hazirliklar yapiyorsunuz neler yaptiniz
de get basımdan be yaakaydirigubbakcemile3
ayy senınkı kesın merkezde takılıyodur bı yerlere allah bılır senden guzel kac kızlar cıktı aksam gezmelerıne sonrası malum:jeyyar:
MerhabaLar.. bende yaz geliniyim daha önce de yazmıştım fakat düğün tarihim değişti Temmuz 5 oldu 05/07/09. şimdiden strese girdim çok zor çook
Allah yardımcımız oLsun kızlar
MerhabaLar.. bende yaz geliniyim daha önce de yazmıştım fakat düğün tarihim değişti Temmuz 5 oldu 05/07/09. şimdiden strese girdim çok zor çook
Allah yardımcımız oLsun kızlar
bence harika olmuş canım:)Saolun kızLar... düğün tarihim tesadüf oldu güzel tarih olmuş dimi:) istesem böyle tarih tutturamazdım herhalde.. boş yer bu günü bulabildik yoksa bende rasiba gibi bigün öncesini istiyordum çok. çoğu kişi yarın işvar geç oldu gibi bahanelerle erken kalkıyorlarkısmet napalım.. Allah kavuştursun nastasia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?