2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoşbulduma.s. bi karara vardın mı yada vardınız mı elif eşya konusunda

Saol nastasia :1rolleyes: sen nasıLsın Bıcak takımıda cok güzelmiş sevdiğim renkte hemde

hoşbulduma.s. bi karara vardın mı yada vardınız mı elif eşya konusunda

EVET OCAK GİBİ ALALIM DİYORLAR benneyaptımki HEVESİM KURSAĞIMDA KALDI VALLA.Bİ AN ÖNCE ALINSIN HERŞEY HAZIR OLSUN İSTİYORUM AMA OLMADI İŞTE.BENDE BU ARADA UFAK TEFEK EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIM ARTIK.SENDE NE VAR NE YOK?yerimseniben

ayyy ödeme konusunda acayip strese girdim bende...
abarttım bu aralar sevgilim askerde beni frenleyen biri yokki habire alıyorum bişeyler:)
bi de onun yokluunu alışwerişle atıyorum hahaha

Allah yardımcımız oLsun vallahi benimde borçlarım var yavaş yavaş yapıyoruz çok şükür bak kaydirigubbakcemile3

canım hem kahvaltı hemde yemek takımı olarak kullancam günlük en güzel şeyleri nişanlımla kendime kullanmak istiyorum

BENDE ÖYLE YAPICAM NİYE ELELAM 2 ŞAKŞAK YAPSIN DİYE EN GÜZEL ŞEYLERİ ONLARA SAKLAYALIM Kİ O KADAR PARA VERİYORUZ TABİ KULLANICAZ DEMİ AMA Çok üzgünüm çoook

acele etme canım oLsun.. heveslenince insan olsun bitsin istiyor hemen.. zamanla herşey .. bende öyleyim kaydirigubbakcemile3 benimde evim yapılıyo bitsin eşyalara bakalım diyorlar daha erken diyorum ama bakalım nolcak

bencede haklısınız kızlar mesela misafir çatal bıçak tk vs war ama diyorumki günlük kullanmak içn ndn en dandik markadan alınır ben onu da karaca almak istiyorum weyada aldıım hisar tk günlükte kullanmayı düşünüyorum...
hem ekstradan masraf çıkmamış olur...

benimde hep hayalim ev almak sonra onu 1 sene boş tutup içini yawaş yawaş dekore etmekti... mesela 1-2 ay en ica ayrıntısına kadar bir odayla ilgilenecek sonra dier odaya geçecektim falan hahaha

kaydirigubbakcemile5 BENCE DE NASTASİA HİÇ GEREK YOK 2. Bİ TAKIMA.GÜNLÜK KULLANIMMIŞ O NE DEMEK YA?YILLIK KULLANACAĞIM ŞEYİ NİYE ALAYIM Kİ?

acele etme canım oLsun.. heveslenince insan olsun bitsin istiyor hemen.. zamanla herşey .. bende öyleyim kaydirigubbakcemile3 benimde evim yapılıyo bitsin eşyalara bakalım diyorlar daha erken diyorum ama bakalım nolcak

BİZ KİRADA OTURCAZ O YÜZDEN İSTEDİĞİM GİBİ ALAMICAM HİÇBİŞEYİ:çok üzgünüm: AMA SONRA BERABER ÇALIŞIR ALIRIZ EVİMİZİ YAAAAhihoyyyt

üff ne biliim çevremdeki herkes 2 takım çatal buçak tk aldı... bende kendimi kötü hissediorum almam mı gerekio acaba die düşünüorum...en mantıklısı sanırım o tk kullanmak eskiyincede yeni bir model alırım ztn 100yıl garantisi war aldıım takımın eskiyecek gibi deil:)

evet nastasia bende kırmızı yaptırcam dolapalrı bide zaten küçük ev elatlerin hepsi kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…