Kırmızı dolap mı:çok üzgünüm: bende cok istiyordum olmadı içimde kaldı hala..nişanlım bana sormadan iş yapınca uyduramadım istediğim dolap rengini duvarlaraklava: baska renk yaptırdım bende mecbur. şimdi bi çöp bile atmıyo benden habersiz evden kaydirigubbakcemile3
ii gclr elif...
yaa bende kırmızı dolaba hastayım yaa off inş ev kendimizin olur, öyle güsel hayallerim warki ev konusunda:):)
inş tabi bi de bol paramız olurda yaptırabiliriz
çok çok haklısın katılıyorum biz daha çok önemseyip güzel olsun değişik olsun tam olsun istiyoruz
yatak odası rengini değişik yaptırmak istiyorum mesela ne gerek var diyor. neden gerek olmasın yatak odası bu ya bize özel bi oda:) ayrı bir hava katmak değişik romantik olsun istiyorum olmaz mı sence:)
Kızlar paintte tasarladığım salon.. sizlerden yazan olmadı sanırım dekorasyon bölümüne konu açmıştım ama:1no2: bi de buraya atim bakim belki görmemişinizdir.. amatörce yaptım biliyorum, fakat renk uyumu önemli bnm için siz ne düşünüyonuz müstakbel salonum hakkında a.s.
Kırmızı dolap mı:çok üzgünüm: bende cok istiyordum olmadı içimde kaldı hala..nişanlım bana sormadan iş yapınca uyduramadım istediğim dolap rengini duvarlaraklava: baska renk yaptırdım bende mecbur. şimdi bi çöp bile atmıyo benden habersiz evden kaydirigubbakcemile3
İsaura lila rengini çok severim ve gördüğüm anda çarpıldım. Çok güzel olmuş. kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar.. elifsever bi koltuk neyine yetmiyoo :))) gelen misafir azcık sıkışıversin ayolşaka bi yana sadece tekini koydum uğraşamadım açıkçası bütün takımla, numunelik yani o koltuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?