2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kırmızı dolap mı:çok üzgünüm: bende cok istiyordum olmadı içimde kaldı hala..nişanlım bana sormadan iş yapınca uyduramadım istediğim dolap rengini duvarlara klava: baska renk yaptırdım bende mecbur. şimdi bi çöp bile atmıyo benden habersiz evden kaydirigubbakcemile3

ii gclr elif...
yaa bende kırmızı dolaba hastayım yaa off inş ev kendimizin olur, öyle güsel hayallerim warki ev konusunda:):)
inş tabi bi de bol paramız olurda yaptırabiliriz

ayy canım yaa üzüldüm inş kırmızı dolaplara daha sonraki yıllarda kavuşursun...
sonuçta eşyalardan daha çok evin içindeki huzur önemli siz mutlu olunda o evin içinde geri kalanlar size hizmet etmek için war üzülmeye gerek yok...

inş benim de içimde kalmaz ve ewimiz kendimizin olur:CüvCüv:

erkekler için tamam yaşayacakları ev önemlidir onlarda istedikleri gibi olsun isterler ama biz bayanlar için ayrı bi önemi oluyor ve daha bi istediimiz gibi olsun diye uraşıyoruz daha ayrıntılara takılıyoruz onlarsa ucuz olsun işlewsel olsun yeter görsellik okdr bağlamıyor onları yani ben böyle düşünüyorum en azından:)

haklısın Nastasia inşallah kızlar inşallah Allah gönlünüze göre verir herşeyi herkeze:Saruboceq: aminnnn

ben çıkıorum kızlar hadii size ii gclr
bensiz fazla kaynatmayın:)sonra oku oku bitiremiyorum:)

çok çok haklısın katılıyorum biz daha çok önemseyip güzel olsun değişik olsun tam olsun istiyoruz
yatak odası rengini değişik yaptırmak istiyorum mesela ne gerek var diyor. neden gerek olmasın yatak odası bu ya bize özel bi oda:) ayrı bir hava katmak değişik romantik olsun istiyorum olmaz mı sence:)

ii gclr elif...
yaa bende kırmızı dolaba hastayım yaa off inş ev kendimizin olur, öyle güsel hayallerim warki ev konusunda:):)
inş tabi bi de bol paramız olurda yaptırabiliriz

inşallah canım nasıl istersen öyle olur hepimizin hayallerş var umarız paramız olur da yaptırırz

günaydın herkese,
güzel güneşli bir sonbahar gününden merhaba ...

haklısın canım bende aynen senin gibi düşünüyorum... dier odalar ayrı ama yatak odasını daha ayrıntılı düşünüyorum... bi tek ben warım sanıyordum böyle düşünen-tatlicadiarzu-
ama anlamıyorlar...:sm_confused:

günaydın kızlaaaarrrr..

ben de öyle düşünüyorummmm :)) romantik bi ortam istiyorum yatak odasında bu ytüzden de kırmızıyı kullanmayı düşünüyorum..siyah beyaz ve kırmızı...

Kızlar paintte tasarladığım salon.. sizlerden yazan olmadı sanırım dekorasyon bölümüne konu açmıştım ama:1no2: bi de buraya atim bakim belki görmemişinizdir.. amatörce yaptım biliyorum, fakat renk uyumu önemli bnm için siz ne düşünüyonuz müstakbel salonum hakkında a.s.

Günaydin kizlar pazar pazar çalişiyorum ya offff.isauracim salon dekpresi bence çok güzel.renkler uyumlu fakat bir koltuk yeterli olacak mi?

İsaura lila rengini çok severim ve gördüğüm anda çarpıldım. Çok güzel olmuş. kaydirigubbakcemile3

BU ERKEK MİLLETİNİN İPLERİNİ SIKI TUTMAZSAN BÖLE OLUYO CANIMCIM.KAÇIRMAYALIM İPLERİ NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER:enbuyukkk:

sağolun kızlar.. elifsever bi koltuk neyine yetmiyoo :))) gelen misafir azcık sıkışıversin ayol şaka bi yana sadece tekini koydum uğraşamadım açıkçası bütün takımla, numunelik yani o koltuk :)

sağolun kızlar.. elifsever bi koltuk neyine yetmiyoo :))) gelen misafir azcık sıkışıversin ayol şaka bi yana sadece tekini koydum uğraşamadım açıkçası bütün takımla, numunelik yani o koltuk :)

BENCE DE YETER 1 KOLTUK ARTAR BİLE.MİSAFİRE NE GEREK VAR ZATEN CANIIMMM YENİ EVLİ ÇİFTE MİSAFİR GELMEMELİ BENCE ZATENnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…