BU ERKEK MİLLETİNİN İPLERİNİ SIKI TUTMAZSAN BÖLE OLUYO CANIMCIM.KAÇIRMAYALIM İPLERİ NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER:enbuyukkk:
BENCE DE YETER 1 KOLTUK ARTAR BİLE.MİSAFİRE NE GEREK VAR ZATEN CANIIMMM YENİ EVLİ ÇİFTE MİSAFİR GELMEMELİ BENCE ZATENnaniknanik
hahaha mantık iimiş bende ewimde sigara içmesini istemiyorum.... nası yapacaz bunu bilemirum kimseyi kırmamak içinde söylemem
bu arada renkler züper olmuş harika canım
kızlar paintte tasarladığım salon.. Sizlerden yazan olmadı sanırım dekorasyon bölümüne konu açmıştım ama:1no2: Bi de buraya atim bakim belki görmemişinizdir.. Amatörce yaptım biliyorum, fakat renk uyumu önemli bnm için siz ne düşünüyonuz müstakbel salonum hakkında a.s.
yalniz beyaz hali çok kirlenir yazik sana.başka bi renk düşün istersen
evet doğru diyosun.. bunu tekrar düşüniyim.. :1closedeyes: daha siyah ağırlıklı olabilir veya gri ağırlıklı..karışık geometrik desenli bişiler kir belli etmez sanırım.. yaa benim evim tam tembel işi olmalı herşey pratik ve kir belli etmeyen cinsten olmalı.. çalışıcam çünkü.. evin işine yetişemediğim yerde insanlar gelirse belli olmamalı toz kir falan :roflol: bu yüzden beyaz mobilya alcam:lepi:
nice yıllar böcügüm inş
saol nan msn kapattıp nere kactın be:mymeka:
evet doğru diyosun.. bunu tekrar düşüniyim.. :1closedeyes: daha siyah ağırlıklı olabilir veya gri ağırlıklı..karışık geometrik desenli bişiler kir belli etmez sanırım.. yaa benim evim tam tembel işi olmalı herşey pratik ve kir belli etmeyen cinsten olmalı.. çalışıcam çünkü.. evin işine yetişemediğim yerde insanlar gelirse belli olmamalı toz kir falan :roflol: bu yüzden beyaz mobilya alcam:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?