2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

BU ERKEK MİLLETİNİN İPLERİNİ SIKI TUTMAZSAN BÖLE OLUYO CANIMCIM.KAÇIRMAYALIM İPLERİ NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER:enbuyukkk:

aynen elif sana son harfine kadar katılıyorum..baştan bol bırakınca hepten kopuyo sonra hiçbi lafını dinlememeye başlıyo.. o yüzden ben en baştan beri sıkı tutuyom hemen her dediğine he demiyom :)

BENCE DE YETER 1 KOLTUK ARTAR BİLE.MİSAFİRE NE GEREK VAR ZATEN CANIIMMM YENİ EVLİ ÇİFTE MİSAFİR GELMEMELİ BENCE ZATENnaniknanik

haha aynen katılıyorum..ilk 3 ay kimse uğramasın evime hele de akşam yemeğine kimsecikler gelmesinler vallaa kocişimle tek kalmak istiyom ben klava: geleni ahan da bu oklavayla kovalıcam.. o yüzden tek koltuk yaptım oturcak yer bulamayıp gitsinler diye :roflol:

hahaha mantık iimiş bende ewimde sigara içmesini istemiyorum.... nası yapacaz bunu bilemirum kimseyi kırmamak içinde söylemem

bu arada renkler züper olmuş harika canım

hahaha mantık iimiş bende ewimde sigara içmesini istemiyorum.... nası yapacaz bunu bilemirum kimseyi kırmamak içinde söylemem

bu arada renkler züper olmuş harika canım

saol nastasiacım :) ben de hiç sigarayı ağzıma sürmemiş biri olaraktan sinir oluyorum sevgilimin sigara içmesineklava: ama mecbur bırakcak söz verdi, düğüne kadar kesin bırakmış olcam dedi.. nastasia ben buldum yöntemini evime gelenlerin sigara içmemesi için :)) giriş kapısının tam karşısına şu sigara içilmez cezası şu kadardır tabelalarından ascam.. içen bana para ödemek zorunda kalcak :roflol:

Ben gelmeyeyim size kizlar o zaman sigara içen biri olarak aslinda en güzeli birakmak.ama yaş olmuş 28,15 senedir içipte birakmakta kolay değil.allah nişanlina kolaylik versin isauracim

yalniz beyaz hali çok kirlenir yazik sana.başka bi renk düşün istersen

Allah bana kolaylık versin asıl hiç sigara içmeyen birinin yanında püfür püfür içince!! hele bi de sevgilim sonuçta devamlı dipdibeyiz :)) SİGARAYA HAYIRR.. Benimki de 27 yaşında tee liseden beri içiyomuş :/ ama bırakcak öle veya bölee bırakmazsa eve almam :))

yalniz beyaz hali çok kirlenir yazik sana.başka bi renk düşün istersen

evet doğru diyosun.. bunu tekrar düşüniyim.. :1closedeyes: daha siyah ağırlıklı olabilir veya gri ağırlıklı..karışık geometrik desenli bişiler kir belli etmez sanırım.. yaa benim evim tam tembel işi olmalı herşey pratik ve kir belli etmeyen cinsten olmalı.. çalışıcam çünkü.. evin işine yetişemediğim yerde insanlar gelirse belli olmamalı toz kir falan :roflol: bu yüzden beyaz mobilya alcam:lepi:

AYNEN ŞEKERCİM ÇALIŞAN İÇİN HERŞEYİN KİR GÖTÜRENİNİ ALMAK DAHA MANTIKLI.BEN MESELA HALILARI GRİ,MOBİLYALARI KREM,KOLTUKLARI LİLA ALICAM.ASLA KİR GÖSTERMEZ.AMA NİŞANLIM LİLA RENGİNDEN NEFRET EDİYO.NAPICAM BİLMİYORUM:uhm:

eğer sevmiyosa sorun olabilir sonuçta o da o evde yaşayacak.. ama koltuk takımını lila almayı benim gözüm yemiyo açıkçası çünkü göz yorabilir ilerleyen zamanlarda..

gunaydın yazmıycam bu saatte gunaydın kalmaz ztn ben sızın gıbı boş deılım mkalktım kahvaltı ymek temızlık anca:dilcikar:

sımdık sıra yorumlarımı gelsın ama kımse kırlmasın uyarımkötükedihüso
ısaura cnm bence odan cok seker guzel modern ama neden lıla ve beyaz hıc sevmedım renkler pembe lıladr cunku o renkler bana gore oturma odasına yada yatak odasına gtmıycek renklerden cocuk odası gıbı :1closedeyes: benım kızım olsa bıle emınım lıla ve pembe kullanmam boyasından esyasına kadr ama arada bı kac esyası olabılır erkek ıse sıyah beyaz kız ıse gene sıyah beyaz (askımlan ıkımızde fanatıkız)
umarım kırılmazsınız zaten kırılanla bıda konusmam:roflol: bu sadece benım fıkrım bıde sızın bılmedığnız yada unutuğunuz bısey daha var o evde eşınızle yasıycaksınzı ve erkekler bu renklerı pek sevmem ıtıcı gelır

hemen kendı hayalımız yazım
yatak odam kırmızı sıyah ve beyazdan oluscak
oturma odam kahve grı yada sıyah aradada beyaz
mobılyalarım acık renk olcak yatak odam gunun anlamına gore sıyah beyaz yada kırmızı sıyah olabılır ama asla pembe lıla sengözlerimebaksanab
sonra calısma odam turuncu yesıl ve krem olcak bu oda ılerde bebe odası :ecrin_bebek: oluncada erkek ıse sıyah beyaz kız ıse yesıl turuncu krem ağırlıklı olur ama dekor olarak keısnlıkle bjk urunlerı buluncakk
işte buda benım hayalım :sm_cool: :asigim:

böcükcüm tabii ki kırılmadın kırılcak bişey yok ki.. zevk ve renk meselesi.. yatak odası kombinasyonumuz aynı olacak sanırım ben de kırmızı beyaz ve siyah düşünüyorum..

Fakat ben senin gibi düşünmüyorum morun çocuk rengi olduğunu yani şakkıdı enerjik bi insanım ve renkleri çok severim kıyafetlerime de yansıtırım bunu.. karanlık kasvetli siyah ve kahverengiler bana göre değil açıkçası.. Güzel dekoratif mor (koyu mor ama lila değil (senin tabirinle çocuk rengi:roflol:) objeleri koy bakim salona çocuk odası gibi durur mu bence durmaz.. neyse zaten dediğim gibi zevk ve renk meselesi tartışılmaz fikrinizi öğrenmek amacımdı her fikre ve eleştiriye açık biriyimdir zatisengözlerimebaksanab

ayrıca benim aşkım da çok sever renkleri buna mor da dahil mor kazak bile giyer bnm aşkımm oyy çok seviyorum onuu:asigim:

sonucta herkesın kendı evı kımseye karısılmaz benım yengem olayı abarttı yatak odaısnıda lıla aldı herrsey odada lıla ben bazen bakrken bıkıyorumm acaba onlar her aksam napıyo:roflol:
ayy bı evlensemde sıze hava atsam şöle boy boy evımın resımlerını koysam demı ama ayy ayy daha askımıza 2ay oldu tam bugun nıce aylara yıllara ıns

he valla evlensek de havalansak şölee yaa:lepi: nice mutlu yıllar görürsünüz inşallah böcüküm.. Ben öle tek renk sevmiyom zatii evimin her yeri farklı konseptlerde olcak ki sıkılmıyım..:asigim:

salon - mor beyaz siyah gri
yatak odası - kırmızı beyaz siyah
oturma-çalışma odası - turuncu-kahve
mutfak - yeşil - pembe
banyo - krem mavi

bende senin gibi düşünüyorum canım pratik ve kir göstermeyenindenhihoyyyt
ama beyaz mobilya kiri çok belli edermiş ayrıca riskliymiş üzerine bişey döküldüünde leke bırakabilirmiş... kalite kaliteymiş bilemiyorum kafam karışık akçaağaç almayı düşündüm o da salon havası vermiyormuş gibi geldi sanırım wenge alacağım salona...off yaa

nastasia cnm biz yıllardır beyaz mobilya kullandık evimizde.. annem çooook memnundu.. o zamanlar çalışıyodu tabii bend e küçüktüm.. bazen çok yorgun olurdu toz moz almazdı iki hafta bile..hiiiiçç bişey belli olmuyodu cnm,hiçbi yerinde de kir falan görmedim ben..deneyimle sabittir :)) iki sene önce boyattı güzelim beyaz mobilyalarını kahverengi yaptıı ben dedim o kadar yapma etme dinlemedi.. ahan da şimdi kendi de pişman..toz alıyom 10 dk sonra gene toz üstü diyoo eski mobilyalarımı geri istiyorum diyooo.. diyo da diyoo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…