nastasia cnm biz yıllardır beyaz mobilya kullandık evimizde.. annem çooook memnundu.. o zamanlar çalışıyodu tabii bend e küçüktüm.. bazen çok yorgun olurdu toz moz almazdı iki hafta bile..hiiiiçç bişey belli olmuyodu cnm,hiçbi yerinde de kir falan görmedim ben..deneyimle sabittir :)) iki sene önce boyattı güzelim beyaz mobilyalarını kahverengi yaptııben dedim o kadar yapma etme dinlemedi.. ahan da şimdi kendi de pişman..toz alıyom 10 dk sonra gene toz üstü diyoo eski mobilyalarımı geri istiyorum diyooo.. diyo da diyoo :))
koltukta da harika duruo ama beyaz yaaa...
mikrofiber die satılıo kir tutmuo mak de yıkanıomuş dorumudur acaba
ozmn beyaz iimiş:)
wala benim de canımı çok sıkıodu bu düşünce...
eee peki koltuk tk nasıldı ne renkti???
mobilyanız neydi kaplamamı...
ayy özelliği neyse ona göre alalım... çeşit çeşitmiş
bu sene beyazda pek moda
BENCEDE SÜPER GÖRÜNÜYO AMA YA TEMİZLİĞİ?VALLA BEN O RİSKİ GÖZE ALAMAM AÇIKÇASI.HABİRE ELİMDE Bİ BEZ KOLTUK SİLEMEM.GERÇİ NİŞANLIM TERTİPLİ DÜZENLİ AMA YARIN İ GÜN ÇOCUK OLUNCA ORAYA BURAYA KUSACAK.ÇİŞ YAPACAK
koltuk takımını da beyaz ağırlıkta grili bişi almıştı mobilyalarla.. fakat onlar çok çabuk kirlenmeye başladılar üzerlerine hemen o zamanın son modası olan fırfırlı örtülerden diktirdi böle büzgü büzgü:roflol: sonradan da bordo bi takım aldı.. yani sonuç : şimdi bordo koltuklu kahverengi mobilyalı bi salon var :))))
mobilya böyle parlak kaplamalardan değildi cnm.. kendi ahşabının üzerine böle süngerle desen verilmiş bi boyaydı, yani mat duruyodu.. tam bilemiyorum ki materyalini:bbo:
anladım eskitmemi ne diolar onun gibi... parlaklarmı acaba öle leke tutuo...
bende acaba salona gri koltuk tk ve beyaz mobilyamı yapsam diodum ama sonra leke tutuar falan die duyunca wasgeçtim...kahve mobilya ve krem koltuk die düşünmüştüm ama gene beyaz griye dönecek gibiyim :)
bnm arkadaşım da kirli beyaz bi renk aldı ağustosta evlendi.. geçende gittim.. kocası hemen çikolata bulaştırmış koltuğun kenarına :roflol: bazı erkekler de çocuktan beter oluyo anacım.. bi de bunun üstüne çocuk geldiğini düşün.. geçende koltuğuna örtü bakıyodu arkadaşım :icecream: bıkmış kocişinin kirletmesinden..
HAKLISIN VALLA ŞEKERCİM.BU ARADA İNSAN KENDİ BİLE LEKELEYEBİLİR BEYAZ TAKIMI.DÜŞÜNSENE ELİNDE KAHVE KOCAN TELEVİZYON SEYREDİYO.EVLENELİ 2 GÜN OLMUŞ.SENDE CİLVELEŞECEKSİN YA ZAP DİYE ATLIYOSUN KOLTUĞA YANINA HADİİ BEYAZ OLDU SANA KAHVERENGİ HEMDE ORİJİNAL.Bİ DE DERİ DEĞİL DE KUMAŞSA GEÇMİŞ OLSUN:teytey:
Ayrica deri olduğunu varsayarsak yazin sicaktan ki..inyapişir koltuğa.kişinda soğuktan oturamazsin k..çin donacak diye.ben almayayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?