2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ozmn beyaz iimiş:)
wala benim de canımı çok sıkıodu bu düşünce...
eee peki koltuk tk nasıldı ne renkti???
mobilyanız neydi kaplamamı...
ayy özelliği neyse ona göre alalım... çeşit çeşitmiş
bu sene beyazda pek moda

koltukta da harika duruo ama beyaz yaaa...
mikrofiber die satılıo kir tutmuo mak de yıkanıomuş dorumudur acaba

koltukta da harika duruo ama beyaz yaaa...
mikrofiber die satılıo kir tutmuo mak de yıkanıomuş dorumudur acaba

BENCEDE SÜPER GÖRÜNÜYO AMA YA TEMİZLİĞİ?VALLA BEN O RİSKİ GÖZE ALAMAM AÇIKÇASI.HABİRE ELİMDE Bİ BEZ KOLTUK SİLEMEM.GERÇİ NİŞANLIM TERTİPLİ DÜZENLİ AMA YARIN İ GÜN ÇOCUK OLUNCA ORAYA BURAYA KUSACAK.ÇİŞ YAPACAK

koltuk takımını da beyaz ağırlıkta grili bişi almıştı mobilyalarla.. fakat onlar çok çabuk kirlenmeye başladılar üzerlerine hemen o zamanın son modası olan fırfırlı örtülerden diktirdi böle büzgü büzgü:roflol: sonradan da bordo bi takım aldı.. yani sonuç : şimdi bordo koltuklu kahverengi mobilyalı bi salon var :))))
mobilya böyle parlak kaplamalardan değildi cnm.. kendi ahşabının üzerine böle süngerle desen verilmiş bi boyaydı, yani mat duruyodu.. tam bilemiyorum ki materyalini:bbo:

bnm arkadaşım da kirli beyaz bi renk aldı ağustosta evlendi.. geçende gittim.. kocası hemen çikolata bulaştırmış koltuğun kenarına :roflol: bazı erkekler de çocuktan beter oluyo anacım.. bi de bunun üstüne çocuk geldiğini düşün.. geçende koltuğuna örtü bakıyodu arkadaşım :icecream: bıkmış kocişinin kirletmesinden..

anladım eskitmemi ne diolar onun gibi... parlaklarmı acaba öle leke tutuo...
bende acaba salona gri koltuk tk ve beyaz mobilyamı yapsam diodum ama sonra leke tutuar falan die duyunca wasgeçtim...kahve mobilya ve krem koltuk die düşünmüştüm ama gene beyaz griye dönecek gibiyim :)

canım ben önceki sayfalara koymuştum bi salon resmi.. ben de koyu gri koltuktakımı beyaz mobilya düşünüyom.. tam tembel işi yani :roflol: mor da dekorasyon objeleri yastıklar puflar vs...

bi de şu açıdan bak.. beyaz mobilyalarımız leke tutup da kirlenene kadar zaten yııılllaaaar geçmiş olur.. o zaman da değiştiririz.. kahve alıp ölene kadar mı kullancaz sanki, bi de hergün elinde tozbezinle gezmek de cabasıklava:

HAKLISIN VALLA ŞEKERCİM.BU ARADA İNSAN KENDİ BİLE LEKELEYEBİLİR BEYAZ TAKIMI.DÜŞÜNSENE ELİNDE KAHVE KOCAN TELEVİZYON SEYREDİYO.EVLENELİ 2 GÜN OLMUŞ.SENDE CİLVELEŞECEKSİN YA ZAP DİYE ATLIYOSUN KOLTUĞA YANINA HADİİ BEYAZ OLDU SANA KAHVERENGİ HEMDE ORİJİNAL.Bİ DE DERİ DEĞİL DE KUMAŞSA GEÇMİŞ OLSUN:teytey:

Ayrica deri olduğunu varsayarsak yazin sicaktan ki..inyapişir koltuğa.kişinda soğuktan oturamazsin k..çin donacak diye.ben almayayim

ayy ewt doru haklsıınız eskisinler ki yenilerini alabilelim dimi...
hem açık renk mobilya çok ferah gösteriyor evi olduundan daha büyük bir hawa weriyor...
önceki sayfalardaki modele baktım güsel olmuş...

ayyy ilahiii eliff beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi:roflol::roflol: doğru bak bi de bu cilveleşme yönü var beyaz koltuk alacaklara duyurulur sakın elinizde kahveyle cilveleşmeyin emi :asigim::1hug:hihoyyyt

bi de deri koltuklar bana göre deil.. elif arkadaşım çok haklı bu konuda.. deri koltuk ofis içindir evde kullanışlı olacağını sanmıyorum.. sanmıyorum değil hatta biliyorum arkadaşımın anneleri deri kullanıyo fakat yazın hep yazlıktalar bu yüzden sorun yaşamıyolar.. kendileri öyle demişti, yazın şehir dışında olamsak kesinlikle deri almazdık demişlerdi

böyle olanlar nası acaba kızlar sizce... beyaz olana bayıldım ama akçaağaç olanlar da çokta kötü deil kullanışlımıdır acaba

Hoşbuldum nastasiacım ben bu takımlardan ikinciyi beğendim.çünkü açık kahveyi pek sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…