2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

saol cnm sanada ıkımız varık sadece herhal anlat ozmn neler yapıyon benım cnm ınanılmaz derecede alısverıs yapmak ıstıyo yaa

günaydın herkeseeeeee........:lepi:
krizinmi geldi böcügüm alısveriş canavarı seniii:roflol::roflol:

ctesı zengın olcamda planlarım var aylık alcam sonrada mıgrosa gtcem bıde bakırkoye gtcem :dilcikar: bıde bılesık alcam ıste

Günaydın canlarım.yaffff benim de krizim tuttu ama paralar suyunu çekti biraz elime para geçse çılgınca harcamak istiyorum.elektrikli süpürge araştırıyom bu aralar.böcükcüm ben de migrosa gittim.o tavalardan istiyodum.ama en küçüğü 20 ytl.almadım ben de yafffffff

arkadaslarrrrrrrrrrrrr

2009 haziran ilk haftasını istiyoruz amaaaaaaa

düğün nerde yapıcaz

fikriniz nedir

beğendiğnizi uygun bütçeli yerler var mı??

istanbul avrupa yakası

sevgiler

bıseyı almadan once dokunmam sart sonra alır mıyım bılmem :jeyyar: ama bıde bakırkoye gtcem benım meshur zuccacıyecıme :asigim: ayy neler nler alcam sıze resım koyarım emı

rasıba h geldın nan nerdesın sen be yaa:mymeka:

Hoşgeldin rasiba
Böcükücüm fotoları merakla bekliyom ha, mutlaka.ben de haftasonu bişeler alırsam çekip çekip koyacam fotoları

Hanimiş benim 2009 gelinleriiiim Kuzularım nerelere kayboldunuz. Topicimiz artık eskisi gibi neşeli değil, muhabbet dönmez oldu. Eee zararın neresinde dönülse kardır derler haydi kızlar canlandıralım biraz topicimizi. Az kaldı ayol, tam gaz evlilik hazırlıklarından devam edelim. Alınacaklar çook, konuşulacak şeyler çoook kafamçokkarıştı Eee nedir sizlerde son durum, ben bu ay küçük ev aletlerini almaya devam ediyorum. Bi bitseler de çizsem listeyi hemen :Saruboceq:

canııımmmmmm :1hug:.
İşe güce daldık topicimizi ihmal ettik.Ama dediğin gibi zararın neresinden dönersek kardır yerimseniben
Ben bu aralar çeyizime ufak tefek züccaciye ürünleri alıyorum.İğnesinden ipliğine ,tarağından tırnak makasına kadar herşeyi almak gerekiyor.Listenize eklemediyseniz ekleyin kızlar.Malum böyle ufak tefek şeyler daha çok aranıyor a.s

Ay sibel vallahi aklınla bin yaşa arkadaşım yaaa...
bende ne zamandır nedir bu durgunluk diyordum..
nazara geldi kanımca bizim topik
bencede toparlanmalıyız yahu. silkelenelim şöyle bir.
yaklaştıkça dahada kenetlenip birbirimiz için bile heycanlanacaktık hani...
Dediğin gibi zararın neresinden dönülse kardır yerimseniben
Vallhi biz mobilyaları bile hallettik kızlar küçük ev aleti falan değil...:roflol:

ay vallahi bende liste yaptım herşeyide ekledim kızlar ama daha hiç çizik atamadım üstüne:çok üzgünüm: liste yaptıktan sonra bişiy almak nasip olmadı... :sm_confused: ama her detayı yazdık vede fiyat hesapladım 4000 liraya daha ihtiyaç var :uhm:

aaa ne zaman aldınız kızz mobilyalarıı :uhm:
ee madem mobilyaları aldınız o zaman anlat hele neler aldın nerden aldın kaça aldın :lepi:.

canım hayırlı olsun mobilyalarınızz nerden aldnız bizde bakmaya başladık ama nerden alıcaz hiç fikrim yok fikir verseneee kaydirigubbakcemile2

aaa ne zaman aldınız kızz mobilyalarıı :uhm:
ee madem mobilyaları aldınız o zaman anlat hele neler aldın nerden aldın kaça aldın :lepi:.

canikosu bir mobilycı abimiz epey kıyak yaptı nazar değmesin diye söylemiyorum burdan :roflol: ama aklınızın alamayacağı kadar ucuza hallettik yerimseniben

Ayy darısı başımıza Burcucum yaaa :Saruboceq: Güzel günlerde kullanın siz de kuzum benim kaydirigubbakcemile5

Canım sadece 4000 kaldıysa yaşadınız o halde tamamlarsınız kısa zamanda inşalah kaydirigubbakcemile5

Selamlar herkese..
uzun bir aradan sonra yine aranızdayım..
canım arkadaşlarım sizleri burada görmek ,
sizlerle buradan paylaşımda bulunabilmek ne kadar güzelmiş,
ne kadar özlemişimkaydirigubbakcemile5
sizi seviyorum:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…