2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hollleeyyyy yapılmış siye nihayet kaç saattir kafayı yedim yaaa.zaten 2 gündür giremiyorum.hasta olmuşum bağırsaklardan ölüyodum nerdeyse kızlar vallaa.kanepeler koltuklar döktürmüşsünüz yine :)

KIZLAR NERDESİNİZ YAHU:uhm: İKİ LAFLICAKTIK ŞURDA YOKSUNUZ YAAA:çok üzgünüm:

günaydın kızlarrr

bugün beyaz eşyalara bakmaya gidicezz:))))))))

ne önerirsiniz beko düşünüyoruz biz???????

günaydın kızlar bu arada gördüğüm konuya hemen yazayım biz arçelik aldık önceleri beko baktık hep ama sonra baktım arçelik daha teknolojik ürünler var beko mağazalarında bu kadar çeşit göremedim ben

ben az kaldığını düşünüyorum öyle bir stres bastı ki beni(kira stresi) kızlar Allah yardımcımız olsun.

6 Ay 19 Gün

kızlar bu arada geçtiğimiz haftasonu doktora gittim solunum yollarım için 2 yıla yakındır çekiyorum bu rahatsızlığı yine alerjik dedi ve 10 gün sonra gel geçmemişse alerji testi yapalım dedi.Şu an aynı gibi rahatsızlığım toz kalktımı hapşırık krizine giriyorum .Süpürgemi de buna göre seçmem gerekli burda bir arkadaş samsung önermişti baktım 500-600 arası fiyatları çok fena bir rahatsızlık önceden bahar mevsiminde olurdu şimdi hiç geçmiyor

yorumlarınız için teşekkürlerr:)))

o zaman ben arçelik'e de bakayımm:)

yaa çok pahalılar dün beko buzdolabı baktım 2656 ytl internet sitesinde gri diye sanırım bu kadar pahalıydı.
beyaz modele baktım 1600-1700 lerde genelde.

sizce bi renge bu kadar fark vermek doğru mu bu zamanda?

ben önceden bulaşık makinemi almıştım beyaz, bu fiyatları görünce iyi ki beyaz almışım dedim:)))

ıkı yıl once ıhlastan almıstık bız auro cleanmax markası cnm cok pahalı ama bı harıka 2000ytl gıbı

canım çok pahalı gelir bana o evlilik üstü çok sıkıştık zaten maddi olarak bir an evvel alsam süpürgeyi de kafamdan çıksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…