2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım hayırlı olsun mobilyalarınızz nerden aldnız bizde bakmaya başladık ama nerden alıcaz hiç fikrim yok fikir verseneee kaydirigubbakcemile2

canım vallahi resmini koyacaktım sonra dedimki yahu herkes görürse evlenince burda evim evim güzel evme konu açınca kimse meraklanmaz.. malum bir merak kitlemiz var. :roflol: herkes burcu senin düğününü ve evinide merak ediyoruz demiş. milleti hayal kırıklığına uğratmayalım diymi ama kaydirigubbakcemile5 fiyatı çok uygn o kadar diyim a.s.

Ayy darısı başımıza Burcucum yaaa :Saruboceq: Güzel günlerde kullanın siz de kuzum benim kaydirigubbakcemile5

Canım sadece 4000 kaldıysa yaşadınız o halde tamamlarsınız kısa zamanda inşalah kaydirigubbakcemile5

ayy canım yaa inan moral verdin bana :1hug: inşallah biter şu eksikler. gerçi kız çeyizi bitmez derler ya fisfisfis inşallah en mutlu günlerimde kullnaırım inşş evimin fotolarını göstermek nasip olur
a.s.

vallahi iyi ettik kaydirigubbakcemile5

ay ben seni daha çok seviyorum şıkıdıkım benim kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu sengözlerimebaksanab

ilahi burcukaydirigubbakcemile2
haklısın ama ayol..
evini konsept olarak görelimcokacimcoook
accık daha merak edelim bari..
sabrın sonu selamettir:lepi:

ilahi burcukaydirigubbakcemile2
haklısın ama ayol..
evini konsept olarak görelimcokacimcoook
accık daha merak edelim bari..
sabrın sonu selamettir:lepi:

ayy sağol canım benim anlayışın içinn :1hug:
vallahi brden hepsini görün istiyorum...
azcık daha sabır... :sm_cool:
yoksa bende inanın göstermemek için zor tutuyorum kendimi a.s.

kızlar bağlantım kesildi..
yeniden bağlanamıyorum..
sorun varbenneyaptımki

aramızda 1 gün vardıı şimdi 10 gün olduu :lepi:
geçer demi bu 8 ay kaydirigubbakcemile

bana artık zaman hızlandı gibi geliyor canım... :1hug:

vallahi bak geçecek vede biz anlamyıcak bir bakmışız birbirimizin düğün günlerini sayıyyoruz:1hug: yaklaştıkça daha heycanlı olacak herşey... :sm_cool:
evet ramızdaki fark açıldı ne güzel ardarda evlenecektik ama sağlık olsun :teytey:

Ramazandan önce ,hele şu ramazan bayramı geçsin zaman daha hızlı geçer diyordum.
Şimdi de hele bi kurban bayramı geçsin ondan sonra daha hızlı geçecek diyorumsırnaşık şey
.E kurbandan sonra bayramda kalmıyor.Napacaksam :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…