2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kıslaaaaaaaaaar bende 2009 temmuzda evleneceeeemmmmm ama salondo çok kararsızım gelinlikte çok kararsızım makyajda çok kararsızmmm bişr fikkiiiirrrr rice etsemmmmmmm

kıslaarr bende karar veremedim haziran yada temmuz diyoruz ama haziran yağışlımı olur aceppp temmuz daha iii olur dimi 18 19 temmuz

rahatsızlığın varsa süpürgeye 500-600 de verilir 1000 de.Sonuçta sağlık :1closedeyes:

anneminde benimde toza karşı alerjimiz var hapşurmaktan bir hal oluyoruz ayrıca kaşıntıda oluyo.
bi kaç ay önce temizlik robotu aldık ikimizde rahatladık:sırnaşık şey:sırnaşık şey

aşağı yukarı ne kadara mal oldu bu eşyalar size???

Buzdolabı no frost 480 lt = 1500 ytl
Çamaşır mak 7 kg 1000 devir = 1000 ytl
Bulaşık mak 2 programlı = 550 ytl
Fırın elektro fanlı : 750 ytl

TOPLAM Nakit = 3800 Ytl canım yerimseniben

Buzdolabım no frostların en büyüğü
Çamaşır makinamda çok iyi
Bulaşık makinasında sadece bulaşık yıkayacağım diyenlerdensen 2 veya 3 programlılar yeterde artar bile dedi satıcı.Yok ayarladığım saatte yıkasın,kristal yıkama ayarı olsun vs istiyorsan daha fazla ödemeye razı olacaksın a.s
Fırınımıda satıcının tavsiyesi ile seçtim.Elektro fanlı olduğu için yemeği ,böreği pişirirken kurutmuyor.Gayet kullanışlı yani yerimseniben

Bu arada A sınıfı beyaz eşyayı tercih et derim

Son düzenleme:
ayy bı yazamadım yaa
sımdık babamozmn calısıyodu ablamlara almıs ama suan emeklı 2000ytl veremezkı bana supurge ıcın cok ıstesem alır ama suana kadr babamdan yardım almadım ıns herseyı kendım yapabılırım ama varya harıka bı supurge goren varmı bılmem ıhlasın
sadece odadın ortasına ıcıne su koy uzaktan kumanda ıle calıstr o temızlems olduğu havayı hıssedıyorsun ve alerjısı olana bıre bır annemde var cunku bız kullanıyoruz bend eıns alırım cok pahalı ama kısmet bakalım ben 1200 ytl artmasını almıstım gecen yıl ıhlasın harıka ya sağlık baska o dısardan aldığımız damacana sularda bıle mıkroplar gozle gorulur hala geldı elektro şok verınce yanı ıyıkı onu aldım ıns supurgesınıde alırım

evet bende A sınıfı alıcam hepsini. bulaşık makinem beko A sınıfı 3 programlı almıştım ama fiyatı tam hatırlamıorum 700-800 gibi bişiydi 10 ay taksitle aldım:)

Son düzenleme:

canım zaman şimdi geçmek bilmez senin için:)))
benimde tarihlerim böyle kesinleşseydi eşkee:çok üzgünüm:

Selam kıslar.dün siteye yazamadım malum herkes gibi.çok şükür açılmış.evet ben daha önce de söylemiştim beyaz eşyalarımı arçelikten alcam.fikrim değişir gibi olmuştu ama tekrar arçelik dedim.hepsi gri.kodlarını da belirledim.inşallah bi aksilik çıkmaz ve alırım.
buzdolabı 450 lt - fırın elektroturbo - çamş makin ekspres 8 kg (yorgan programı var onun için seçtim) - bulaşık mak 3 programlı.böyle işte :)
Düğün salonu daha bizde tutmadık tarih falan da ayarlamadık.ama çalışmalara başladık.inşallah bize uygun ve çok hoşuma gidecek bi salon tutabiliriz

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir

nastasia canım benimde sigara sorunum var bende evimde icermek istemiyorum balkonda icecek baska sansı yok. belki böyle yaparak bırakmasınada yardımcı olurum

hahaha mantık iimiş bende ewimde sigara içmesini istemiyorum.... nası yapacaz bunu bilemirum kimseyi kırmamak içinde söylemem

bu arada renkler züper olmuş harika canım

canım bende babamın yanımda olmasını cok isterdim senin gibi ama nasip işte
onu hatırlayacak herseyi yap yanlız yanında oldugunu hissediyorsun cunku
allah mekanlarını cennet etsin

canım cok gecmiş olsun ama tedavini ihmal etme sakın
alerjik diye baslayıp sonrası kötü olmasın sonra

kızlar bir konuda bilgi rica ediyorum.
H2O Mop buharlı temizleyici konusunda bilgisi olan var mı acaba
annem bunu tv görmüş ve cok begeniyor. hafif ve kolay oldugu icin sen evlenincede rahat kullanırım diyor. hasta süpürgeler agır oldugu icin onları kullanamıyor cunku.

Bana çok basit bişeymiş gibi geldi.Hatta ürünün tanıtımında fayanstaki lekeleri önce normal bir paspas ile daha sonra mop ile siliyorlar.Ama paspas ile üzerine basmadan siliyormuş gibi yapıyorlar.Halbuki paspasa biraz bastırsan mop ile aynı görevi görür.Paspas suyuda sıcak olursa mop gibi basit şeylere gerek kalmaz gibi.
Tabi bu benim fikrim.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…