günaydın kızlarrr
bugün beyaz eşyalara bakmaya gidicezz:))))))))
ne önerirsiniz beko düşünüyoruz biz???????
daha hiç bişi almadık biz salonda tutulmadı ne yapcamm ya pffff
Beyaz eşyalarım Bosch...Dolayısı ile Bosch öneriyorum
kızlar bu arada geçtiğimiz haftasonu doktora gittim solunum yollarım için 2 yıla yakındır çekiyorum bu rahatsızlığı yine alerjik dedi ve 10 gün sonra gel geçmemişse alerji testi yapalım dedi.Şu an aynı gibi rahatsızlığım toz kalktımı hapşırık krizine giriyorum .Süpürgemi de buna göre seçmem gerekli burda bir arkadaş samsung önermişti baktım 500-600 arası fiyatları çok fena bir rahatsızlık önceden bahar mevsiminde olurdu şimdi hiç geçmiyor
daha hiç bişi almadık biz salonda tutulmadı ne yapcamm ya pffff
kızlar bu arada geçtiğimiz haftasonu doktora gittim solunum yollarım için 2 yıla yakındır çekiyorum bu rahatsızlığı yine alerjik dedi ve 10 gün sonra gel geçmemişse alerji testi yapalım dedi.Şu an aynı gibi rahatsızlığım toz kalktımı hapşırık krizine giriyorum .Süpürgemi de buna göre seçmem gerekli burda bir arkadaş samsung önermişti baktım 500-600 arası fiyatları çok fena bir rahatsızlık önceden bahar mevsiminde olurdu şimdi hiç geçmiyor
aşağı yukarı ne kadara mal oldu bu eşyalar size???
Buzdolabı no frost 480 lt = 1500 ytl
Çamaşır mak 7 kg 1000 devir = 1000 ytl
Bulaşık mak 2 programlı = 550 ytl
Fırın elektro fanlı : 750 ytl
TOPLAM Nakit = 3800 Ytl canım yerimseniben
Buzdolabım no frostların en büyüğü
Çamaşır makinamda çok iyi
Bulaşık makinasında sadece bulaşık yıkayacağım diyenlerdensen 2 veya 3 programlılar yeterde artar bile dedi satıcı.Yok ayarladığım saatte yıkasın,kristal yıkama ayarı olsun vs istiyorsan daha fazla ödemeye razı olacaksın a.s
Fırınımıda satıcının tavsiyesi ile seçtim.Elektro fanlı olduğu için yemeği ,böreği pişirirken kurutmuyor.Gayet kullanışlı yani yerimseniben
Bu arada A sınıfı beyaz eşyayı tercih et derim
biz solanu ayarladık bütün tarihler kesinleşti.. çalgı grubunuda ayarladık. şimdi nikah işlemlerine başlıyoruz bu aralar. sağlık raporunu aldık.
31 ocakta nişan olucak...
ondan 15 gün sonra yani 14 şubatta nikah yapıcaz:)
5 haziran kına ve 6haziran düğün:)
ama sadece salon çalgı ayarlandı ev ve ev eşyaları beklemede:)
günaydın kızlarrr
bugün beyaz eşyalara bakmaya gidicezz:))))))))
ne önerirsiniz beko düşünüyoruz biz???????
Beko bir dünya markası canım kaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim annemin eşyalarıda beko 1sene önce değiştirmişti çok memnun a.s
ben Beko aldım beyaz eşyalarımı gri renkte.küçük ev mutfak aletlerim de Beko... markası farklı olsun istemedim hepsini bir marka aldım.. Beko aldığım içinde hiç tereddütte bulunmadım. Arçelik le Beko aynı zaten.. aradaki fark Arçelik daha pahalı haddinden fazla hemdeklava:.
hahaha mantık iimiş bende ewimde sigara içmesini istemiyorum.... nası yapacaz bunu bilemirum kimseyi kırmamak içinde söylemem
bu arada renkler züper olmuş harika canım
her ihtimale karşın yemekte yapmak gerek zaten kendi taraından erken gelıp geç kalkan olcaktır onu düşünmüyorum annem ayarlar onu ben istemede yencekleri düşünmem gerek bu konuda kendıme guvenıyorum cumartesı izin ısterım ısten
inş herşey yolunda gider keşke babamda görebilseydi bu pazar mezarına gıdıp anlatıcam herşeyi o küçük poçalarımı çok severdi onun için o poçaları kesınlıkle yapmam gerek
kızlar bir konuda bilgi rica ediyorum.
H2O Mop buharlı temizleyici konusunda bilgisi olan var mı acaba
annem bunu tv görmüş ve cok begeniyor. hafif ve kolay oldugu icin sen evlenincede rahat kullanırım diyor. hasta süpürgeler agır oldugu icin onları kullanamıyor cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?