2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya çok heyecanlandım sanki 1 yıldır düğün hazırlığı yapan ben değilim gibi bi garip oldum gerçekten evleniyorum

çok tşk ederim hepinize inşallah hepimizin en mutlu günü olur bu kadar bu zor hayat koşullarında emek veriyoruz umarım ilerde iyiki evlenmişiz diyeceğimiz kocalarımız olur

yasmin senin düğünün saat kaçtaydı salonlar yakın ya seni düğününden çık benimkine gel yada ben seninkine geleyim süper olurdu gelinlikle gelen misafir

yasmin senin düğünün saat kaçtaydı salonlar yakın ya seni düğününden çık benimkine gel yada ben seninkine geleyim süper olurdu gelinlikle gelen misafir

Canım hayırlı olsun çok sevindim tutmanıza benim düğünüm saat 7,30 da başlıcak önce nikah olcak nasıl kaçıp gelcem kısss :a015: seninki kaçtaa anca saat 11,30da çıkarım herhalde oda geç olur herhalde yaaa :çok üzgünüm:

rasiba hayırlı uğurlu olsun canım ben de salonu tuttuğumuzda çok heyecanlı olmuştum 1-2 hafta kendime gelememiştim

rasiba hayırlı uğurlu olsun canım ben de salonu tuttuğumuzda çok heyecanlı olmuştum 1-2 hafta kendime gelememiştim

canım benim şu anda böyle düşünmem normal yani nişanlımla şu an salak gibiyiz birbirimize bakıyoruz şaka gibi geliyo:hooray:

Rasiba hayırlı olsnn canım ya.sonunda tutmuşunuz.inşallah çok mutlu olursun düğün günün ve sonrasında ömür boyu.ben bu konuda biraz üsgünüm

kızlar bu akşam gelemem sanırım yarım saat sonra çıkıcam işten iyi akşamlar hepinize izmirhayal de evlendi canım ya çok tatlı olmuş Allah mesut etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…