2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Rasiba hayırlı olsnn canım ya.sonunda tutmuşunuz.inşallah çok mutlu olursun düğün günün ve sonrasında ömür boyu.ben bu konuda biraz üsgünüm

canım çok saol güzel dileklerin için ama senin neyin var burda iyi veya kötü herşeyimiz anlatıyoruz değilmi:içelim:

Bu arada rasibacım hayırlı olsun.umarım içine sinmiştir ve herşey istediğin gibi olur

çok tşk ederim canım evet içime sindi yada sinmek zorunda ben hep restorantta istedim ama şöyle şık denize yakın ama olmadı bu salonda normal düğün salonlarının en iyisi 7 milyara tuttuk

çok tşk ederim canım evet içime sindi yada sinmek zorunda ben hep restorantta istedim ama şöyle şık denize yakın ama olmadı bu salonda normal düğün salonlarının en iyisi 7 milyara tuttuk

AMANINNNN KIZLAR BU İSTANBUL NE KADAR PAHALI YAA.VALLA ANTALYADA EN GÜZEL SALON HERŞEY DAHİL 3-4 MİLYARI GEÇMEZ.EKSTRA BİŞEY Mİ İSTEDİNİZ YOKSA SİZ?:uhm:

canım burda haftaiçi yaparsan 5*6 milyar hafta sonu fiyatlar daha pahalı oluyor

kızlar bizde organizasyon şirketi tutucaz 800 ytl.
askeri kampta açık havada olacak...
yemekli 2.500 ytl... sizin söylediğiniz fiyatların yanında bedava gibi bizimki vallahi...

benim için masaların görüntüsü çok önemli

KESİNLİKLE RASİBACIM KATILIYORUM SANA.FAKAT Bİ ARKADAŞIM MİNİK PARLAK BONCUKLAR SERPİŞTİRMİŞTİ MASAYA DÜĞÜNDE,YUVARLAK OLDUĞU İÇİN BARDAKLAR YUVARLANDI HEPkaydirigubbakcemile3.DÜZ PARLAK BİŞEYLER BUL BENCE.

kızlar bizde organizasyon şirketi tutucaz 800 ytl.
askeri kampta açık havada olacak...
yemekli 2.500 ytl... sizin söylediğiniz fiyatların yanında bedava gibi bizimki vallahi...

BEN ANTALYA UCUZ DİYE SEVİNİYORDUM.KOCAELİNDE Mİ YAPSAM DÜĞÜNÜ ACABA?lülülülülülü

kaydirigubbakcemile5 gerçektenmi ama beni uyardığın iyi oldu canım çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…