kızlar bu akşam gelemem sanırım yarım saat sonra çıkıcam işten iyi akşamlar hepinize izmirhayal de evlendi canım ya çok tatlı olmuş Allah mesut etsin
canım 1 hafta var aramızda hayırlısı olsun
Rasiba hayırlı olsnn canım ya.sonunda tutmuşunuz.inşallah çok mutlu olursun düğün günün ve sonrasında ömür boyu.ben bu konuda biraz üsgünüm
Bu arada rasibacım hayırlı olsun.umarım içine sinmiştir ve herşey istediğin gibi olur
çok tşk ederim canım evet içime sindi yada sinmek zorunda ben hep restorantta istedim ama şöyle şık denize yakın ama olmadı bu salonda normal düğün salonlarının en iyisi 7 milyara tuttuk
canım burda haftaiçi yaparsan 5*6 milyar hafta sonu fiyatlar daha pahalı oluyor
o zaman sizin işiniz daha zor kızlar.7 milyara burda 200-300 kişilik yemekli içkili restoran tutarsın
o zaman sizin işiniz daha zor kızlar.7 milyara burda 200-300 kişilik yemekli içkili restoran tutarsın
vallahi canım ya kıskanıyorum amakızlar bizde organizasyon şirketi tutucaz 800 ytl.
askeri kampta açık havada olacak...
yemekli 2.500 ytl... sizin söylediğiniz fiyatların yanında bedava gibi bizimki vallahi...
benim için masaların görüntüsü çok önemli
kızlar bizde organizasyon şirketi tutucaz 800 ytl.
askeri kampta açık havada olacak...
yemekli 2.500 ytl... sizin söylediğiniz fiyatların yanında bedava gibi bizimki vallahi...
vallahi canım ya kıskanıyorum ama
KESİNLİKLE RASİBACIM KATILIYORUM SANA.FAKAT Bİ ARKADAŞIM MİNİK PARLAK BONCUKLAR SERPİŞTİRMİŞTİ MASAYA DÜĞÜNDE,YUVARLAK OLDUĞU İÇİN BARDAKLAR YUVARLANDI HEPkaydirigubbakcemile3.DÜZ PARLAK BİŞEYLER BUL BENCE.
BEN ANTALYA UCUZ DİYE SEVİNİYORDUM.KOCAELİNDE Mİ YAPSAM DÜĞÜNÜ ACABA?lülülülülülü
BEN ANTALYA UCUZ DİYE SEVİNİYORDUM.KOCAELİNDE Mİ YAPSAM DÜĞÜNÜ ACABA?lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?