2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

benim içinde eskiden geçmiyordu zaman şimdi ailemle olmanın keyfini çıkartıyorum. 8 ay sonra tüm hayatım değişcek nasılsa diyorum...

kızlar salonda tutuldu biz nikah işlemlerine ne zaman başlıyalım erkenmi daha yoksa başvuruyu yapalımmı

ben nikahı kıyılmış tecrübeli biri olara söylüyorum kızlar sadece 1 gününü alıyor insanın nikah işlemleri bilemedin 2... 7 ay evvelinden neden nikan başvurusu yapasınız ki... yok eğer bizim gibi önceden kıyılacaksa bilmem...

yok canım biz salonda yaptırcaz en büyük hayallerimden biridir salonda herkesin önünde nikahımın kıyılması arkasındanda düğün düğün tarihine gidip randevu almak gerekiyormu ki

onu bilemiycem canım. bize memur burda mı kıyılacak dedi evet dedik. açtı ajandasını gün verecekken biz 10 ekim istiyoruz bizim için özel bir tarihde dedik(çıkma yıl dönümümüz) oda olur dedi. saat 2 de gelin dedi. gittik kıydık:))) içiniz rahat olsun diye evlendirme dairesine gidip sorun. büyük şehrlerde muhtemelen sıra oluyordur...

evet canım muhtemelen niye bukadar erken kıydırdınız

kociş asker olunca canım tüm hayat bu şekilde planlı oluyor işte. hatta aşkımın 2009 izin tarihleri bile belli yerimseniben lojman puanımız yükselsin diye nikahı erken kıydık. böylelikle uzun süren kimlik işlemleride hallolmuş oldu. daha sonra lojmanda oturup kimliği çıkmamış hanımlar sorun yaşıyorlar içeri giriş çıkışlarda biz tam düğün dönemi bunlarla uğraşmayalım hemde böyle sorunlar yşamayalım hede lojman puanımız artsız diye erken nikah yaptık... a.s

burcu nişan nikah resimlerinize baktım şimdi inşallah hep oresimlerdeki gibi gülerseniz

Rasibacım bence şimdiden alın gününüzü allah korusun o tarihte yer olmazsa nikahı salonda kıyamazsınız

Merhaba kıslar.burcucum neden üzüldün.ailenden ayrı bi memleketemi gelin gitcen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…