2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

biliyorum güzel olduğunu benden gittim defalarca ama işte bülbülü altın kafese koymuşlar illede memleketim demiş... ailemide kandırıp oraya getirtirsem keyfime diyecek olmaz :jeyyar:

ne olacak biz kızların bu aileden ayrı düşme derdi sen yıllardır aynı evde yaşa aynı sofrada yemek ye ne çileler çek sonra birden yabancı oluver o eve

Evet rasibacım burdayım geziyordum sayfalarda görmedim.üzgünüm çünkü nişanlım hiçbişeyle ilgilenmiyor.düğün salonu gelinlik düğün tarihi evlilik işlemleri hiçbişey.bıktım.içimde heves kalmadı.mutluluğun bekarlıkta olduğunu düşünmeye başladım.zaten evleniirsem burcucum gibi ben de ailemden ayrı memlekete gidicem

CANIM HİÇ HEVESİN KAÇMASIN.BUNLARIN HEPSİ BÖYLE.NEDEN YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR DEMİŞLER?BENİMKİ DE AYNI.SANKİ BEN YALNIZ EVLENİYORUM.HİÇBİŞEYİ UMRUNA TAKTIĞI YOK:çok üzgünüm:

canım ilgisiz insan gerçekten çok zor ama seven insan için sevdiği kadınla yuva kurmak onunla aynı yastıkta yatacağını bilmek çok güzel olmalı ve bu işlerde ozaman uğraştan çıkayıp zevkli bir heyecan haline dönüşür yani ben nişanlımdan pay biçerek söylüyorum seninle aynı anda uyuyacağım sen bana yemek yapacağın için diyo çok heyecanlıyım ve hep o bana diyo hadi salonu tutalım hadi koltukları yatak odasını alalım uğraşalımki zaman geçsin kızlar ben çok mutluyum ve şansalıyım roselin dilerim her şey en kısa zamanda düzelir sevgilin senin istediğin gibi biri olup seni yormaz.

o zaman işin zor arkadaşım :teselli: çünkü evlilik iki kişi arasındadır ve karşı taraf senle aynı heycanları paylaşmıyorsa o zaman tabikide senindee heycanının giderek azalması normal... yerimseniben bence bu konuyu ciddi ciddi konuş nişanlınla... a.s. çünkü ben her ne kadar ayrı şehre gideceğimi bilsemde hem alarım hem giderim modundayım. onsuz yaşayamam eğer çinde en ufak bir tereddüt varsa sakın yüksek sesle dile getirmekten çekinme... a.s.

CANIM HİÇ HEVESİN KAÇMASIN.BUNLARIN HEPSİ BÖYLE.NEDEN YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR DEMİŞLER?BENİMKİ DE AYNI.SANKİ BEN YALNIZ EVLENİYORUM.HİÇBİŞEYİ UMRUNA TAKTIĞI YOK:çok üzgünüm:

kızlar kusura bakmayında vallahi benimki böyle değil. en az benim kadar heycanlı. 8 ay evvelinden davetiye modeli bakıyor. eşyalar için hevesleniyor. allah nazarlardan saklasın. eğer böyle sorunlarınız varsa bence konuşarak halletmeye çalışmalısınız diye düşünoyurm... bu iki kişinin mutluluğu olmalı yerimseniben

YAHU BEN ERKEKLRİN HEPSİ DİYE TAKMIYODUM BUNLARI ŞİMDİ ÜZÜLDÜM BAK:çok üzgünüm: KAFAMDA KARIŞTI İYİCE?:uhm:

HERŞEYLE İLGİLENİYOR MU YOKSA NİŞANLIN?kafamçokkarıştı

canım herşeyle bu sabah kalkınca beni aradı hadi salonlara bidaha bakalım daha çok işimiz var diye salonu hallettik çok şükür inanmıyacaksınız ama bütün gün arayıp yada mesaj çekip gelinliği nasıl halledeceğimizi sordu daha 7 ay var diyorum 5 ayda ancak beğeniriz diyo şimdiden sen bak modellere hafta sonu beraber dolaşırız diyo bide tutturdu eşyaları alalım diye her gün bi mağazadayız ha unutmadan kuaförüde ayarlamış

kızlar darısı başınıza

YAHU BEN ERKEKLRİN HEPSİ DİYE TAKMIYODUM BUNLARI ŞİMDİ ÜZÜLDÜM BAK:çok üzgünüm: KAFAMDA KARIŞTI İYİCE?:uhm:

canım amacım inanın sizi üzmek değil :teselli: benimki öyle değil onu söylemek istedim sadece. ve normalide bu bence. eğer benim kadar mutlu değilse heycanlı değilse orda bir düşünmek lazım...

Dahası ben de artık ilgilenmicem deyince tamam aferin diyor

canım en güzeli konuşabilmek eyer herşeyi konuşabiliyorsanız ozaman anlaşabiliyoesunuz demektir.hayat paylaşmaktır o şimdiden işleri paylaşmıyorsa veya seni anlamıyorsa bide uzaka gideceksin seni ailenden uzaklaşacağın için sana daha farklı davranmalı bence seni gerçekten birlikte çok mutlu olacağınıza ailende yanında olmıyacağı için senin hem ailen olacağına hayatta herşeyi beraber yapacağınıza seni sözleriyle değil yaptıklarıyla inandırmalı

canım canını sıkmak istemem moralinide bozmak yanlış anlama sakın ama sen hevesim kalmıyo deyince çok üzüldüm seni tanımıyorum belki ama burdaki bütün arkadaşlara manevi olarak çok seviyorum

Tabi burcucum senin ne kadar iyi biri oldunu biliyoruz zaten.açık konuşup anlatmanız daha iyi oldu.sorun bizim nişanlılarımzda

bence evlilik bu şakaya gelmez iyi düşünmeli..ölümdür tek başına yaşanan AŞK İKİ KİŞİLİKTİR

Rasibacım çok tşk ederim.ben de szi seviyorum.çok da haklı olduğunu biliyorum.ama elimden bişey gelmiyor.her yolu deniyorum.konuşyorum olmadı sinirleniyorum patlıyorum.nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…