evet canım marmarise gelin gidicem nasipse... :a015:
ay marmaris çok güzel her yaz ordayım abimde bu sene evlenince oraya yerleşti
Rasiba hayırlı olsnn canım ya.sonunda tutmuşunuz.inşallah çok mutlu olursun düğün günün ve sonrasında ömür boyu.ben bu konuda biraz üsgünüm
biliyorum güzel olduğunu benden gittim defalarca ama işte bülbülü altın kafese koymuşlar illede memleketim demiş... ailemide kandırıp oraya getirtirsem keyfime diyecek olmaz :jeyyar:
Evet rasibacım burdayımgeziyordum sayfalarda görmedim.üzgünüm çünkü nişanlım hiçbişeyle ilgilenmiyor.düğün salonu gelinlik düğün tarihi evlilik işlemleri hiçbişey.bıktım.içimde heves kalmadı.mutluluğun bekarlıkta olduğunu düşünmeye başladım.zaten evleniirsem burcucum gibi ben de ailemden ayrı memlekete gidicem
Evet rasibacım burdayımgeziyordum sayfalarda görmedim.üzgünüm çünkü nişanlım hiçbişeyle ilgilenmiyor.düğün salonu gelinlik düğün tarihi evlilik işlemleri hiçbişey.bıktım.içimde heves kalmadı.mutluluğun bekarlıkta olduğunu düşünmeye başladım.zaten evleniirsem burcucum gibi ben de ailemden ayrı memlekete gidicem
CANIM HİÇ HEVESİN KAÇMASIN.BUNLARIN HEPSİ BÖYLE.NEDEN YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR DEMİŞLER?BENİMKİ DE AYNI.SANKİ BEN YALNIZ EVLENİYORUM.HİÇBİŞEYİ UMRUNA TAKTIĞI YOK:çok üzgünüm:
ben çok ianslıyım ozaman
CANIM HİÇ HEVESİN KAÇMASIN.BUNLARIN HEPSİ BÖYLE.NEDEN YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR DEMİŞLER?BENİMKİ DE AYNI.SANKİ BEN YALNIZ EVLENİYORUM.HİÇBİŞEYİ UMRUNA TAKTIĞI YOK:çok üzgünüm:
ben çok ianslıyım ozaman
kızlar kusura bakmayında vallahi benimki böyle değil. en az benim kadar heycanlı. 8 ay evvelinden davetiye modeli bakıyor. eşyalar için hevesleniyor. allah nazarlardan saklasın. eğer böyle sorunlarınız varsa bence konuşarak halletmeye çalışmalısınız diye düşünoyurm... bu iki kişinin mutluluğu olmalı yerimseniben
HERŞEYLE İLGİLENİYOR MU YOKSA NİŞANLIN?kafamçokkarıştı
YAHU BEN ERKEKLRİN HEPSİ DİYE TAKMIYODUM BUNLARI ŞİMDİ ÜZÜLDÜM BAK:çok üzgünüm: KAFAMDA KARIŞTI İYİCE?:uhm:
Dahası ben de artık ilgilenmicem deyince tamam aferin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?