2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu arada ne kaynatmışsınız ben yokken valla oku oku bitiremedim.burcucum allah annene uzun ömürler versin canım.hepimizin annesine :)

burcuozgecim annenin dogumgunu kutlu olsun.

allah hepimizin annesine saglıklı uzun omurler versin,başımızdan eksik etmesin.....
adaşım çok teşekkür ediyorum sana Şeniz amin inşallah... onsuz bir hayat düşünemiyorum. allah hepimizin annelerini bize bağışlasın.. a.s.

canımm çok tatlısın yaaa:1hug: kimlik 45 desede aslında 25 yerimseniben durun bir fotosunu ekliym size bulabilirsem a.s.

bencede ekle seni doğuran anneyi merak ettim:1rolleyes:

İşte kızlar biri annem diğeri teyzem... İkiside birbirinden güzel...a.s
Ahanda bu garip kızı doğuran ve kendinden zırnık vermeyen kadın budur :roflol:
Bu konuda ona sonsuz kızgın olsamda genede çok seviyorum:1hug:
Bitanecik annem benim iyiki doğdu vede iyiki bu garip kızı doğrudu... :roflol:

Son düzenleme:

allahım anneye bak,hele teyzeye bak.kuşum erkek olsam teyzeni alırdım kesin.bu ne güzellik yavvv.allah nazarlardan saklasın.maşşallah maşşallah.:bbo:

kız tetikte mi bekliyordun ne resmin boyutunu küçültene kadar kopyalamışsın allah seni emi:roflol: çok büyük sayfanın hızını düşürüyor yayerimseniben neyse güzeldirler abla kardeş... ikiside yaşını göstermez. annam 45 teyzemde 35 10 yaş var aralarında. aha bende 24 :dilcikar: çok iltifat etmeyin kıskanabilirim şakkıdı

Son düzenleme:

:roflol:valla tetikte bekliyodum.kaldı böle kocaman resim.neyse artık kimseleri bu güzellikten mahrum etme zaten.herkes görsün teyzenin güzelliğini,annenin alımını.sende güzelsin kuşum kısma sakın:teselli:

Elifcim düzelme yok.durum hala aynı.beni düşündüğün için tşk edrim canım

Evet konuşmadık.hayret bi durum ama konuşmadık.aramasını bekliyorum ama yok.sağol canım sen zaten destek oluyorsun

Evet konuşmadık.hayret bi durum ama konuşmadık.aramasını bekliyorum ama yok.sağol canım sen zaten destek oluyorsun

sen arasan kuşum.biliyosun artık siz sevgili değilsiniz ve erkekler çocukça inatlarını ne kadar olgun olurlarsa olsunlar bırakmazlar.bence sen olgun bi şekilde ara ve ciddi ciddi konuş.

Haketmediğim bir şeydi.ondan üzgünüm ve aramak istemiyorum

canım sen bilirsin ama ne bilimm bi taraf alttan almalı bence.olay daha da büyüyüp tatsız bi hal almadan bitirin bence bu işi.kadınlar birazda erkeklerin annesidir biliyosun.sanki karşında çocuğun varmış gibi düşün ve al karşına oturt konuş.:sm_confused: bilmiyorum daha ne diyebilirim.

off kızlar yaa çeyiz almaktan kendime fırsat bulupta kıyafet alamıyordum doğru düzgün...
bakındım bugün kaç saat dolandım ama bir türlü uygun bişey bulamadım...
aklım gene tabak çanakta:)
sanki kıyafete verilen para boşaymış gibi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…