hg benim dikkatimi ilk önce imzan çekti
asker yolu bekliyorsun ve 3 günü kalmış galiba
şimdiden gözün aydın allah ayırmasın inşallah
hoşbulduka.s.evet canım 3 gün kaldı bitti artık rabbim herkesi kavuştursun zor günler bitti artık hayırlısıyla
hg benim dikkatimi ilk önce imzan çekti
asker yolu bekliyorsun ve 3 günü kalmış galiba
şimdiden gözün aydın allah ayırmasın inşallah
kıslar ben salon için böyle takımlardan düşünüyorum sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
adaşım çok teşekkür ediyorum sana Şeniz amin inşallah... onsuz bir hayat düşünemiyorum. allah hepimizin annelerini bize bağışlasın.. a.s.burcuozgecim annenin dogumgunu kutlu olsun.
allah hepimizin annesine saglıklı uzun omurler versin,başımızdan eksik etmesin.....
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
burcucum bende anneciğinin doğum gününü kutlarım a.s.
iyiki doğdun X teyze iyki doğdun X teyze iyiki doğdun iyiki doğdun mtlu yıllar sana
kaç yaşında olduğunu bilmediğim için elimdeki bütün mumları diktim pastaya
adaşım çok teşekkür ediyorum sana Şeniz amin inşallah... onsuz bir hayat düşünemiyorum. allah hepimizin annelerini bize bağışlasın.. a.s.
canımm çok tatlısın yaaa:1hug: kimlik 45 desede aslında 25 yerimseniben durun bir fotosunu ekliym size bulabilirsem a.s.
kıslar ben salon için böyle takımlardan düşünüyorum sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum
İşte kızlar biri annem diğeri teyzem... İkiside birbirinden güzel...a.s
Ahanda bu garip kızı doğuran ve kendinden zırnık vermeyen kadın budur :roflol:
Bu konuda ona sonsuz kızgın olsamda genede çok seviyorum:1hug:
Bitanecik annem benim iyiki doğdu vede iyiki bu garip kızı doğrudu... :roflol:
kız tetikte mi bekliyordun ne resmin boyutunu küçültene kadar kopyalamışsın allah seni emi:roflol: çok büyük sayfanın hızını düşürüyor yayerimseniben neyse güzeldirler abla kardeş... ikiside yaşını göstermez. annam 45 teyzemde 35 10 yaş var aralarında. ana bende 24 :dilcikar: çok iltifat etmeyin kıskanabilirim şakkıdı
Elifcim düzelme yok.durum hala aynı.beni düşündüğün için tşk edrim canım
Evet konuşmadık.hayret bi durum ama konuşmadık.aramasını bekliyorum ama yok.sağol canım sen zaten destek oluyorsun
Haketmediğim bir şeydi.ondan üzgünüm ve aramak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?