2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

topic rejim blümüne döndü ben çok memnunum bu durumdan yanlış anlamayın ama yaa bzide atarlarsa kadınlar kulubundan diyede korkuyorum kızlarrr :çok üzgünüm:

atarlarmı ki :uhm:
ya ne bilim,sonuçta diyette evlilik hazırlığımızın bir parçası.Umarım sorun çıkarmazlar fisfisfis

cbell yazsana kızzz neden yazmıyosun bakim:mymeka:

Dün akşamdan beri sayfalarca yazdığınız için onları okumaktan sona gelemedim burcu hanım :mymeka: Daha da 2 sayfam var okunacak, maşallah coşmuşsunuz yine sırnaşık şey

günaydın kızlar...
bizim aramızda 2 yaş var ben 24 o 26...

Biz de sizin gibiyiz kuşuuum, ben 24 canım aşkım 26 Şeniz

vallahi ben onca şey söyledim bişiy demedi turuncum :dilcikar: herhalde bende onun kadarım diye ciddiye almadı beni :roflol:
sen diyince inanır belkim canım

ay askolsun canım adasım! ciddiye almaz olur muyum hiç? tabiiki aldım herbirinizin dediklerini.usenmemişsiniz fikir yazmıssınız hepiniz çok tesekkur edrim dediğinizi yapıcam.a.s.:1hug:

burası 2009 yazı evleneceklerin topiği
diyette evliliğin bir parçası hatta en önemlilerinden
yürüyün be kıslar kim tutar bizi
gazamız mübarek olsun

kızım sanada yaranılmıyor :mymeka: topik neden sönük dedin iyi dedik konuştuk şimdi yetişemiyorum diyorsunn klava: hızlı oku bakim hııı..... :roflol:

Sonunda sayfalaaarca olan yazıları okuduum, bitirdiiim ve rejim konusuna girebileceğiim :)
Burcucello öncelikle ben de arkadaşlara katıldıgımı söyleyeyim. Resimde öyle çook fazla bir kilo göremedim ben. Merak etme canım, için rahat olsun vereceğiz hep birlikte inşallah.

Gelelim diyet konusuna. Ben de aşkımı askere gönderince yani nisanda başladım diyete. 77 kilodan 64 e kadar düstüm agustosa kadar. Agustostan bu zaman kadar kilomu korudum ve şimdi kalan 6 kilomu vermek için aranızdayım.

Gelelim bunu nasıl yaptığıma. Daha önce gitmiş oldugum diyetisyenimin verdiği diyet listesini uyguladım. Peki bu listenin özü neydi? Herşey ölçülü yeniyordu (elmayı bile tartarak yiyordum). Öğlen et, aksam sebze yeniyordu. Ara ögünler asla ihmal edilmiyordu, bol bol su içiliyordu ve düzenli spor yapılıyordu. Siz de o gün yediklerinizi yazın bir kagıda mesela. Biz diyetisyenimle öyle yapardık. Ben günlük yediklerimi harfi harfine yazardım o da kontrol ederdi, siz de pek tabi kendinizin diyetisyeni olabilirsiniz.

Önümüzde zaman bol kızlar, telaş yapmadan ve çok rahat bir şekilde kilolarımızı vereceğimize inanıyorum ben. Öncelikle kendimize güvenelim ve bu yola baş koyalım kaydirigubbakcemile5

cbell sen geldiğine göre ben nöbeti sana devrediyorum annemmmŞeniz
ben azcık evi toparlıyım :a015:
ondan sonrada kurbiş yapıcam yarın annemin doğum günü ya...
ama temizlikten sonra bir uğrarım kaçamaktan kaydirigubbakcemile3 dinlenirim sonra kurabiyeyi yaparım artıkın...
hadi bakim çok kaynatmayın ben yokken heee sengözlerimebaksanab

kızım sanada yaranılmıyor :mymeka: topik neden sönük dedin iyi dedik konuştuk şimdi yetişemiyorum diyorsunn klava: hızlı oku bakim hııı..... :roflol:

Yaz sen ben okurum gülüüüm, yeter ki sen yaz fıstıkım kaydirigubbakcemile5 Bak okudum, bitirdim, yorum bile yazdım yerimseniben

cnm çok guzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni

Son düzenleme:
cnm çok guzel vermişsin tebrik ediyorum seni

Sağol canım darısı başımıza kaydirigubbakcemile5 (başımıza diyorum cunku devam etmem lazım hala, ama epeyidir diyet yapınca insanın hevesi kacıyor bir noktadan sonra. Neyse ki bu toplu diyet olayı başladı da, motivasyon oldu kaydirigubbakcemile2 )

ellerine sağlık turuncucuğum çok güzel olmuş:)
benim soru işareti yerinede 57 yazsak tam züper olacak:sm_cool:

hadi kızlarrr bugün başlıyoruz az yiyoruzzzz...
acaba bi topik açıp orada da gün içinde yediklerimizi falanmı yazsak... hem birbirimize kızarız falan arada yemeeee dieekaydirigubbakcemile3cokacimcoook
kahvaltı için dün nestle tam tahıllı gevrek aldım tadı harika oluyor ve de tok tutuyor ama dayanamadım gene normal kahvaltı yaptım... hfta içi ztn yapamıyorum peynirsiz de yaşayamıorumkötükedihüso
günde 1200 kalori alsak yeterliymiş...
yeniyıla yeni kilomla girmek istiyorum... ayda 3 kilo wersem yeni yıla 58 girerim ocaktada o 1 kiloyu weririm dimi ama:CüvCüv:

burcuözgeciğim annenin doğum günü kutlu olsun tatlım... nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmesini diliyorum şekerim...

burcuozgecim annenin dogumgunu kutlu olsun.

allah hepimizin annesine saglıklı uzun omurler versin,başımızdan eksik etmesin.....

allah hepimizin annesine saglıklı uzun omurler versin,başımızdan eksik etmesin.....

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
burcucum bende anneciğinin doğum gününü kutlarım a.s.
iyiki doğdun X teyze iyki doğdun X teyze iyiki doğdun iyiki doğdun mtlu yıllar sana
kaç yaşında olduğunu bilmediğim için elimdeki bütün mumları diktim pastaya

Son düzenleme:
kıslar ben salon için böyle takımlardan düşünüyorum sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum

başlığı açıp uğramadığım için kusura bakmayın ama geldim:)burda çok güzel dostluklar kurulmuş çok sevindim çok mutlu oldum.

başlığı açıp uğramadığım için kusura bakmayın ama geldim:)burda çok güzel dostluklar kurulmuş çok sevindim çok mutlu oldum.
hg benim dikkatimi ilk önce imzan çekti
asker yolu bekliyorsun ve 3 günü kalmış galiba
şimdiden gözün aydın allah ayırmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…