topic rejim blümüne döndü ben çok memnunum bu durumdan yanlış anlamayın ama yaa bzide atarlarsa kadınlar kulubundan diyede korkuyorum kızlarrr :çok üzgünüm:
cbell yazsana kızzz neden yazmıyosun bakim:mymeka:
günaydın kızlar...
bizim aramızda 2 yaş var ben 24 o 26...
vallahi ben onca şey söyledim bişiy demedi turuncum :dilcikar: herhalde bende onun kadarım diye ciddiye almadı beni :roflol:
sen diyince inanır belkim canım
Dün akşamdan beri sayfalarca yazdığınız için onları okumaktan sona gelemedim burcu hanım :mymeka: Daha da 2 sayfam var okunacak, maşallah coşmuşsunuz yine sırnaşık şey
Biz de sizin gibiyiz kuşuuum, ben 24 canım aşkım 26 Şeniz
kızım sanada yaranılmıyor :mymeka: topik neden sönük dedin iyi dedik konuştuk şimdi yetişemiyorum diyorsunnklava: hızlı oku bakim hııı..... :roflol:
Sonunda sayfalaaarca olan yazıları okuduum, bitirdiiim ve rejim konusuna girebileceğiim :)
Burcucello öncelikle ben de arkadaşlara katıldıgımı söyleyeyim. Resimde öyle çook fazla bir kilo göremedim ben. Merak etme canım, için rahat olsun vereceğiz hep birlikte inşallah.
Gelelim diyet konusuna. Ben de aşkımı askere gönderince yani nisanda başladım diyete. 77 kilodan 64 e kadar düstüm agustosa kadar. Agustostan bu zaman kadar kilomu korudum ve şimdi kalan 6 kilomu vermek için aranızdayım.
Gelelim bunu nasıl yaptığıma. Daha önce gitmiş oldugum diyetisyenimin verdiği diyet listesini uyguladım. Peki bu listenin özü neydi? Herşey ölçülü yeniyordu (elmayı bile tartarak yiyordum). Öğlen et, aksam sebze yeniyordu. Ara ögünler asla ihmal edilmiyordu, bol bol su içiliyordu ve düzenli spor yapılıyordu. Siz de o gün yediklerinizi yazın bir kagıda mesela. Biz diyetisyenimle öyle yapardık. Ben günlük yediklerimi harfi harfine yazardım o da kontrol ederdi, siz de pek tabi kendinizin diyetisyeni olabilirsiniz.
Önümüzde zaman bol kızlar, telaş yapmadan ve çok rahat bir şekilde kilolarımızı vereceğimize inanıyorum ben. Öncelikle kendimize güvenelim ve bu yola baş koyalım kaydirigubbakcemile5
cnm çok guzel vermişsin tebrik ediyorum seni
ellerine sağlık turuncucuğum çok güzel olmuş:)kızlaar diyet grubunun son halini listeliyorum.katılmak isteyen varsa ekleyebilirim
( Üye / şuanki kilo / toplam verilen kilo / hedef kilo )
TuRuNCu / 60 / 0 / 54
Cbell / 64 / 0 / 58
Burcuözge / 72 / 0 / 62
Yasmine8383 / 59 / 0 / 52
Rasiba / 54,5 / 0 / 50
Burcuello / 72 / 0 / 56
Nastasia / 64 / 0 / 57
burcuözgeciğim annenin doğum günü kutlu olsun tatlım... nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmesini diliyorum şekerim...
allah hepimizin annesine saglıklı uzun omurler versin,başımızdan eksik etmesin.....
hg benim dikkatimi ilk önce imzan çektibaşlığı açıp uğramadığım için kusura bakmayın ama geldim:)burda çok güzel dostluklar kurulmuş çok sevindim çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?