2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Para artık yetmez oldu nastasia.bişi almak istesen ötekinden yüzünü çeviriyosun ki canın istemesin.herşey ateş pahası.bugün tek bi kevgir almak istedim.hoşuma gitti.8 lira baktım.yani bi kevgir de 8 lira olur mu dedim kızdım ya.zaten cebimizde para yok

haklısın roselinciğim bi de esnaf kan ağlıyor fiyatlar düşüyor ama satış yapamıyorlar falan diyorlar asıl halk kan ağlıyor, para yetmiyor hiç birşeye... neye elimi atsam pahalı... kalitesiz üç kuruş etmeyecek kıyafetler bile kaç lira yaa...

Evet aynen öyle.bi bayramlık bile bulamadım.malum nişanlı da olunca eskisi gibi bi kot giyip çıkamıyosun insanların karşısına

haklısın canım en azından öle derdim yok şimdi hala kot ile bayramlara gidebiliyorum...

canım bu anlattıkların bana ne kadar garip geliyo yanlış anlamayın sakın abartmıyorumda bende geçen gün nişanlıma evdide indirim varmış katı meyva sıkacağında dedim ilk bulduğu evdi mağazasına gittik aldık.yani biz hep böyleyiz herşeyi beraber alırız ve alırken o benden daha çok heyecanlanıp şimdi sen bununla bana meyva sıkıp içircen ama ben sana kıyamam falan der aldığımız eşyalarla ilgili hep hayaller kurar.gamyoncuiremsu

kızlar merhaba nasıl ama nasıl diye bi konu açtım.lütfen okuyun yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var.

günaydın kızlar slm kimse yok muuu ben geldim huu huuu...
bu arada roselinciğim dün okuyamamıştm hayırdır bişeyler olmuş nişanlınla sanırım...
umarım herşey yoluna girer tatlım en kısa zmnda üzülme... evlilik stresi erkekler bu tip durumlarda kaçıyorlar sorumluluktan... gerilimden dolayı...
bende erkek gibiyim sanırım bende kaçıyorum kızıyorum hahahha

slm kızlar ben geldım suan ceyısıme aldıklarımı koyuyorum resımlerı bakarsnız benı ozlednız bılıyorum resım koyma işim bıtsın doncem sıze

selam kızlar ben yine çok kötüyüm.bu akşam annemlerle konuşucam artık bu evliliği öne alma konusunu.inceldiği yerden kopsun napayım.offff offf

slm kızlar ben geldım suan ceyısıme aldıklarımı koyuyorum resımlerı bakarsnız benı ozlednız bılıyorum resım koyma işim bıtsın doncem sıze

Uğur böcüğüm ya nerdesin sen ne gevezelik yaptın da ban mı ne o oldu :mymeka: neyse sonunda burdasın.işte moralim biras olsun yerine geldi.gözüm yollarında kaldı kıs canım benim ya

Kıslar beni soranların hepinize ayrı ayrı öpücüklerimi yolluyorum.işler tam olarak yoluna girmiş değil

Kıslar beni soranların hepinize ayrı ayrı öpücüklerimi yolluyorum.işler tam olarak yoluna girmiş değil

ben konulardan uzak kaldım cnm banada anlatrmısın özett
bıde ceyıs resımlerımı koydum merak edıyodun ya son aldıklarımı koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…