SİZİN TAM OLARAK TARTIŞMA NE YÜZÜNDEN ÇIKTI ROSELİNCİM?BİZİMKİSİ Bİ MEYVE SIKACAĞI YÜZÜNDEN.DİNLE BAK.ADAMA DİYORUM Kİ MEYVE SIKACAĞI ALICAM GEL BEĞENELİM.CEVAP ŞU OFFF UĞRAŞAMAM ŞİMDİ.DEDİM PARDON 6 AY KALMIŞ DÜĞÜNE ONA BAKMA BUNA BAKMA NE ZAMAN ALINACAK BUNLAR?CEVAP GECİKMEDİ TABİ AMANNN SENDE VARYA BIRAKSALAR YARIN VARACAKSIN BANA!!! BEYNİMDEN KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ.BUNU DİYEN ADAM 2 SENE UĞRAŞTI BENİ EVLİLİĞE İKNA ETMEK İÇİN Kİ ONDAN ÖNCE 3 SENELİK NİŞANLIMDAN AYRILMIŞTIM DAHA YENİ.ONU BİLE BİLE TAKILDI PEŞİME.ŞİMDİ İSE ARTİSTLİK YAPIYO AMA BANA SÖKMEK.ATIVERDİM BUGÜN YÜZÜĞÜ KAFASINA O LAFTAN SONRA.klava:5 SAAT DOLANDI PEŞİMDE SONRA KUYRUK GİBİ.YANİ ZAFER BENİMDİR.:lepi: FAZLA YÜZ VERMEMEK VE ANLAYIŞLI OLMAK LAZIM.EE NE DE OLSA 2. TECRÜBEMİZ NİŞANLILIKTAa.s
kızlar merhaba nasıl ama nasıl diye bi konu açtım.lütfen okuyun yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var.
bulamadım canım konuyu
insallah olumlu gecer canim Şenizselam kızlar ben yine çok kötüyüm.bu akşam annemlerle konuşucam artık bu evliliği öne alma konusunu.inceldiği yerden kopsun napayım.offff offf
slm kızlar ben geldım suan ceyısıme aldıklarımı koyuyorum resımlerı bakarsnız benı ozlednız bılıyorum resım koyma işim bıtsın doncem sıze
insallah olumlu gecer canim Şeniz
Kıslar beni soranların hepinize ayrı ayrı öpücüklerimi yolluyorum.işler tam olarak yoluna girmiş değil
nan bi sus ceyiz ceyiz ceyiz :roflol::roflol::roflol::roflol:ben konulardan uzak kaldım cnm banada anlatrmısın özett
bıde ceyıs resımlerımı koydum merak edıyodun ya son aldıklarımı koydum
nan bi sus ceyiz ceyiz ceyiz :roflol::roflol::roflol::roflol:
bak gıderım haaa ozlen sona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?