bende resim ekleyeceğim bende bende
hem fikir söylersiniz birkaç kilo vermem konusunda
bende sizinle aynı dertten muzdaribim hem nişanlımla benide görmüş olursunuz
nişan resmimiz, alıntı yapmayın kıslar sileceğim şimdiden tşk
[
buraya koydum şimdilikişte 72 kiloluk tosun burcu!!!!!!!!
albume de koydum.bir 8 kilo verince albume resim ekilcem sonra bir 8 kilo daha verince bir resim daha eklicem)hedef kilo 16 vermek ya o bakımdan)
vallahi canım bende seni tosuncuk gibi görmedim kendine haksızlık ediyorsun gibi geldi bana boyun kaç ?buraya koydum şimdilikişte 72 kiloluk tosun burcu!!!!!!!!
albume de koydum.bir 8 kilo verince albume resim ekilcem sonra bir 8 kilo daha verince bir resim daha eklicem)hedef kilo 16 vermek ya o bakımdan)
[
kızlar wallahi baktıkca sinirleniyorum!! yuzume baksanıza patlıcak sanki,gobekte fıskırmıs..
yanımdaki annem bu arada ..... bi akrabamızın dugununden bir foto,kendi nişanım değil.nişanımda bundan tam 10 kilo zayıftım
[
buraya koydum şimdilikişte 72 kiloluk tosun burcu!!!!!!!!
vallahi canım bende seni tosuncuk gibi görmedim kendine haksızlık ediyorsun gibi geldi bana boyun kaç ?
Bizden önceki yaz gelinleri geyiğe topik açtılar şekerler
bizde öle bişeler yapıp yine hep beraber olur her bişeyimizi paylaşırız :)))
ayy tosun görmesek iteleyecek tosun diye:roflol: güzelim seninde boyun benle aynı neden öyle abartı kilo vermeye çalışıyorsunki inan şu fotoda hafif bir göbek çıkmış sende başkada bişiy yok. yerimseniben zaten normalide kiloyla boy arasında 10 birim olması. yani 170 boyunda ki biri 60 kilo olmalı misal... sonra hortlak gibi olursun ne o öyle... kadın dediğinde azcık endam olacak annem... vallahi bu halin bile güzel.. sen bir benim nişan fotolarıma bak istersen :roflol: hükümet gibi hatunum allahımaaa:roflol:
katılıyorum sana özgecim
kadın dediğin biraz etli butlu olmalı ele gelmeli :roflol: :roflol:
(çok sapık gördüm bugün kendimi hayrolsun kaydirigubbakcemile3)
canim 16 kilo verirsen seni korkutmak olmasin ama sende gogus kalmaz.:1no2:
bi kere spor yaparak kilo vermen sart cunku gordugum kadari ile biraz gobek ve gogus sarkman var onun icinde spoer yaparak kilo vermelisin.
gobegin cikmis onun saten elbisenden kaynakli cok bellli oldugunu dusunuyorum eger boyle ozel davetlere katilacaksan siyah elbise super secim ancak icine mutlaka korse giymelisin.
72 kilosun inan bana 12 kilo seni muhtesem yapacaktir. yuzun buyuk eger fazla kilo verirsen yuzun cokuntuye ugrayabilir. o yuzden yavas yavas ve spor yapark en onemlsi kilo vermeye calis.
cok tatlisin a.s.
bravoooooooooooooooay ben mankenlerde bile öyle kemikleri gözükenleri hç beğenmem. çağla şikel mesela yürüyen iskelet kemikleri sayılıyor. hiç bir zerafeti yok. mankenlerde bile yuvarlak hatlılar daha hoş oluyor. biraz kalça olacak ki giydiği yakışsın. vallhi benim düşüncem o. eğer ordan burdan taşan fışkıran bişiy yoksa güzeldir normaldir. kilonun fazlası çirkin olduğu gibi zayıflığında fazlası çirkin... yerimseniben
canım cok sağol da walla cok bozuk psikolojim yakın akrabalarım dalga geciyor.çok kilo aldım diye.işte giriyorum yarın.boyum1.70 canım
canım 60 kilo sana yeter.56 kilo boyuna göre çok az diye düşünüyorum.
Bende kadın dediğin biraz etli butlu olmalı diyen arkadaşlarıma katılıyorum :jeyyar:
turuncu ekle benide listeye anasını satim
57 kiloyum hedef 53 olsun fazlasını verirsem ne ala
topic rejim blümüne döndü ben çok memnunum bu durumdan yanlış anlamayın ama yaa bzide atarlarsa kadınlar kulubundan diyede korkuyorum kızlarrr :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?