2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım evet çok fazlan yok... yerimseniben
sadece adaylaardanın dediği gibi dik durmalısın a.s

Son düzenleme:
[

buraya koydum şimdilikişte 72 kiloluk tosun burcu!!!!!!!!

albume de koydum.bir 8 kilo verince albume resim ekilcem sonra bir 8 kilo daha verince bir resim daha eklicem)hedef kilo 16 vermek ya o bakımdan)

[

albume de koydum.bir 8 kilo verince albume resim ekilcem sonra bir 8 kilo daha verince bir resim daha eklicem)hedef kilo 16 vermek ya o bakımdan)

ayy tosun görmesek iteleyecek tosun diye:roflol: güzelim seninde boyun benle aynı neden öyle abartı kilo vermeye çalışıyorsunki inan şu fotoda hafif bir göbek çıkmış sende başkada bişiy yok. yerimseniben zaten normalide kiloyla boy arasında 10 birim olması. yani 170 boyunda ki biri 60 kilo olmalı misal... sonra hortlak gibi olursun ne o öyle... kadın dediğinde azcık endam olacak annem... vallahi bu halin bile güzel.. sen bir benim nişan fotolarıma bak istersen :roflol: hükümet gibi hatunum allahımaaa:roflol:

vallahi canım bende seni tosuncuk gibi görmedim kendine haksızlık ediyorsun gibi geldi bana boyun kaç ?

burcucello ben sende fazla bi kilo göremedim gülüm
boyun 1.70 felan mı uzun boylusun sanırsam

[

canim 16 kilo verirsen seni korkutmak olmasin ama sende gogus kalmaz.:1no2:
bi kere spor yaparak kilo vermen sart cunku gordugum kadari ile biraz gobek ve gogus sarkman var onun icinde spoer yaparak kilo vermelisin.
gobegin cikmis onun saten elbisenden kaynakli cok bellli oldugunu dusunuyorum eger boyle ozel davetlere katilacaksan siyah elbise super secim ancak icine mutlaka korse giymelisin.

72 kilosun inan bana 12 kilo seni muhtesem yapacaktir. yuzun buyuk eger fazla kilo verirsen yuzun cokuntuye ugrayabilir. o yuzden yavas yavas ve spor yapark en onemlsi kilo vermeye calis.
cok tatlisin a.s.

katılıyorum sana özgecim
kadın dediğin biraz etli butlu olmalı ele gelmeli :roflol: :roflol:
(çok sapık gördüm bugün kendimi hayrolsun kaydirigubbakcemile3)

katılıyorum sana özgecim
kadın dediğin biraz etli butlu olmalı ele gelmeli :roflol: :roflol:
(çok sapık gördüm bugün kendimi hayrolsun kaydirigubbakcemile3)

ay ben mankenlerde bile öyle kemikleri gözükenleri hç beğenmem. çağla şikel mesela yürüyen iskelet kemikleri sayılıyor. hiç bir zerafeti yok. mankenlerde bile yuvarlak hatlılar daha hoş oluyor. biraz kalça olacak ki giydiği yakışsın. vallhi benim düşüncem o. eğer ordan burdan taşan fışkıran bişiy yoksa güzeldir normaldir. kilonun fazlası çirkin olduğu gibi zayıflığında fazlası çirkin... yerimseniben

canım benim evet 5 aylık bi sureye yayıcam zaten rejimi .inanın çok kısa zamanda 58 kilodan 72 ye cıktım.herzaman zayıftım 4 ayda kendimi bu kiloda buldum..

bravooooooooooooooo
haklısın kıs valla bende sevmiyom kemik torbası gibi
ama benim bir dezavantajım kemiklerim iri
ne kadar zayıflasamda ince görünmüyorum :1no2:

canım cok sağol da walla cok bozuk psikolojim yakın akrabalarım dalga geciyor.çok kilo aldım diye.işte giriyorum yarın.boyum1.70 canım

canım 60 kilo sana yeter.56 kilo boyuna göre çok az diye düşünüyorum.
Bende kadın dediğin biraz etli butlu olmalı diyen arkadaşlarıma katılıyorum :jeyyar:

topic rejim blümüne döndü ben çok memnunum bu durumdan yanlış anlamayın ama yaa bzide atarlarsa kadınlar kulubundan diyede korkuyorum kızlarrr :çok üzgünüm:

canım 60 kilo sana yeter.56 kilo boyuna göre çok az diye düşünüyorum.
Bende kadın dediğin biraz etli butlu olmalı diyen arkadaşlarıma katılıyorum :jeyyar:

vallahi ben onca şey söyledim bişiy demedi turuncum :dilcikar: herhalde bende onun kadarım diye ciddiye almadı beni :roflol:
sen diyince inanır belkim canım

topic rejim blümüne döndü ben çok memnunum bu durumdan yanlış anlamayın ama yaa bzide atarlarsa kadınlar kulubundan diyede korkuyorum kızlarrr :çok üzgünüm:

niye atsınlar kuzum

gelinler çeyiz yaptığı gibi formda tutar ne var bunda
herşeyiyle hazırlanıyoruz düğünlerimize dimi ama yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…