2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

alev perle h geldnız nan hıc demıyonuz nerdesın dıe kımsede özet gecmıyoo alla alla ben sıze bole mı yapıyodum
alev ben sensız gıttım nan aldıklarımıda koydum resımlerını neysem artık ıns bıde senle gezerız
tek kılo almak ısteyende benm galıbaa

takip ediyoruz böcüküm geçmiş olsunna.snaniknanik

böcüğüm hoşgeldin sensiz buraların tadı yok geçmiş sayfaları okuduysan hep senden konuştuk

senin yokluğunu fark edip ilk yazan bendim şekerim yaaa.Geçmiş sayfaları okuyamadım bile nerelerdeydin canikom

bu haftasonu vitrinden beğendiğim bir gelinliğe bakmak için nişanlım beni zorla dükkana sordu bir bakalım diye hem fiyat öğreniriz diye.Bayan tek parça gelinliğin daha zayıf göstereceğini söyledi.

bende tek parça alacağım gelinliği geçengün bi düğündeydik gelin 2 parça gelilik giymiş birazda kiloluydu oynarken ellerini kaldırdrğında bel kısmı göbeği hep gözüküyordu çok kötü bi görüntü oldu bide üstten göğüsler gözükmesin diye hep yukarı çekmek zorunda kalıyorsun
fiyatı kaçparaydı sordunuzmu benim gelinlik fiyatları hakkında hiç fikrim yok da

canım sorduk böyle ışıl ışıl değişik bir kumaşı vardı dantel gibi böyle anlaytamadım pek ama 950 kiralık dedi başka bir yerde 800 dedi hem de üzerine göre dikim olacak

senin yokluğunu fark edip ilk yazan bendim şekerim yaaa.Geçmiş sayfaları okuyamadım bile nerelerdeydin canikom

yıllık ızındeydım kk benı yıllık ızne yolladı
neysem kesınlıkle tek parca gelınlık derım ben cnm :1rolleyes:

hepınız saolun vaktım yoktu gecmıs sayfaları okuyamadım evde kk cok zor acılıyo nedensem
burcumun annesını teyzesını gordum cok guzeller kıskandım doğum gunude kutlu mutlu olsun anasız yasanmaz bende annemle dargındım aksam barıstımhihoyyyt

benımde mayıs -haziranda düğünüm olcak 65 kıloyum ve 10 kılo vermak ıstıyorum kızlar ne yapıyosunuz nasıl zayıflıcam bende

Canım diyet kişiye özeldir.İstediğin diyeti uygulayabilirsin.
Biz burda şunu yapıyoruz bunu yapıyoruz diye paylaşmıyoruz.Sadece gruba katıldık ve her hafta kilo vermeye çalışacağız.

Ben de kendi diyetimi uygulayarak her hafta kilo verme sözü veriyorum diyorsan senide gruba alalım.
Bu arada bizim grup bugün başladı.Haftaya pazartesi tartılıp verilen kilolar yazılacakyerimseniben

günaydın kızlarra.s.a.s.

diyet listesinde ben de varımm en zor benim işim heralde çok az zaman kaldı ve 9 kg vermem lazımm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 176 boy ve 69 kg :1ninca:

tamam perle senide ekliyorum listeye.

Kızlar unutmayın haftaya pazartesi herkes verdiği kiloyu yazacak haberiniz olsun hihoyyyt

canım sorduk böyle ışıl ışıl değişik bir kumaşı vardı dantel gibi böyle anlaytamadım pek ama 950 kiralık dedi başka bir yerde 800 dedi hem de üzerine göre dikim olacak

keşke resmi olsada koysan kadıköyde çok aphalı 2 milyara yakın kiralamalar sen nerde sordun

keşke resmi olsada koysan kadıköyde çok aphalı 2 milyara yakın kiralamalar sen nerde sordun

canım fiyatlar bana da uygun geldi.Dün nişanlımla Avcılar'a gittik ilk defa hiç gitmemiştim istanbulda doğdum büyüdüm ama ilk defa gittim.Orda sorduk kartını da aldım kadının çok şekerdi

canım internet sitesi var sana atayım istersen ama pek model yok sitede kadın aban dedi geldiğin zaman katalogtan bakıp yaparız dedi

yasmin nasılsın 7 ay 17 gün kaldı nasıl gidiyo hazırlıklar siz mobilya bakmaya başladınızmı

iyiyim canım dün mobilyacıları gezdik kafamızda tasarladık ama evimiz belli olmadığı için almakta kararsızız siz naptınız peki eviniz bellimi sizin

evet canım biz geçen sene krediyle ev aldık kir ödiyene kadar kredi ödiyelim dedik sonuçta kiraya jer yıl zam gelecek krediye ödediğimiz para aynı olcak bizde daha almadık esmer mobilya demiştim ya %70 indirim devam ediyormuş.sence erkenmi almak için alalımmı belki bu fiyata bulamayız dahafisfisfis

canım ev konusunda en iyisini yapmıssınızz.. hayırlı olsun .. bence erken değil bir an önce alın fiyatlar çok makul hem evlenmeden önce ödemeniz baya azalmış olur.. biz de ocak gibi alıcaz paramızı ödemiş olcaz evlenene kadar ev tutulduğunda gidip mobilyayı seçcez böyle bi kolaylık sağlıyorlar.

kızlar önceki sayfaları okumaya üşendim....
affedin beni..:)))
nasıl gidiyor diet yapanlar başladık mı bu gün ?
ben 1 hafta kıdemliyim sizden önce başladım.
ve bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim bile...
darısı diğer kilolarımın başına:)))))))

canım biz bugün başladık inşallah veririz.ben akşamalrı 7 den sonra bişey yememeye dikkat edicem çünkü evde çok yiyorum çikolata falan yiyorum yatmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…