- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
alev perle h geldnız nan hıc demıyonuz nerdesın dıe kımsede özet gecmıyoo alla alla ben sıze bole mı yapıyodum
alev ben sensız gıttım nan aldıklarımıda koydum resımlerını neysem artık ıns bıde senle gezerız
tek kılo almak ısteyende benm galıbaa
alev perle h geldnız nan hıc demıyonuz nerdesın dıe kımsede özet gecmıyoo alla alla ben sıze bole mı yapıyodum
alev ben sensız gıttım nan aldıklarımıda koydum resımlerını neysem artık ıns bıde senle gezerız
tek kılo almak ısteyende benm galıbaa
bu haftasonu vitrinden beğendiğim bir gelinliğe bakmak için nişanlım beni zorla dükkana sordu bir bakalım diye hem fiyat öğreniriz diye.Bayan tek parça gelinliğin daha zayıf göstereceğini söyledi.
bende tek parça alacağım gelinliği geçengün bi düğündeydik gelin 2 parça gelilik giymiş birazda kiloluydu oynarken ellerini kaldırdrğında bel kısmı göbeği hep gözüküyordu çok kötü bi görüntü oldu bide üstten göğüsler gözükmesin diye hep yukarı çekmek zorunda kalıyorsun
fiyatı kaçparaydı sordunuzmu benim gelinlik fiyatları hakkında hiç fikrim yok da
senin yokluğunu fark edip ilk yazan bendim şekerim yaaa.Geçmiş sayfaları okuyamadım bile nerelerdeydin canikom
benımde mayıs -haziranda düğünüm olcak 65 kıloyum ve 10 kılo vermak ıstıyorum kızlar ne yapıyosunuz nasıl zayıflıcam bende
günaydın kızlarra.s.a.s.
diyet listesinde ben de varımmen zor benim işim heralde çok az zaman kaldı ve 9 kg vermem lazımm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 176 boy ve 69 kg :1ninca:
tamam perle senide ekliyorum listeye.
Kızlar unutmayın haftaya pazartesi herkes verdiği kiloyu yazacak haberiniz olsun hihoyyyt
canım sorduk böyle ışıl ışıl değişik bir kumaşı vardı dantel gibi böyle anlaytamadım pek ama 950 kiralık dedi başka bir yerde 800 dedi hem de üzerine göre dikim olacak
keşke resmi olsada koysan kadıköyde çok aphalı 2 milyara yakın kiralamalar sen nerde sordun
canım internet sitesi var sana atayım istersen ama pek model yok sitede kadın aban dedi geldiğin zaman katalogtan bakıp yaparız dedi
yasmin nasılsın 7 ay 17 gün kaldı nasıl gidiyo hazırlıklar siz mobilya bakmaya başladınızmı
iyiyim canım dün mobilyacıları gezdik kafamızda tasarladık ama evimiz belli olmadığı için almakta kararsızız siz naptınız peki eviniz bellimi sizin
evet canım biz geçen sene krediyle ev aldık kir ödiyene kadar kredi ödiyelim dedik sonuçta kiraya jer yıl zam gelecek krediye ödediğimiz para aynı olcak bizde daha almadık esmer mobilya demiştim ya %70 indirim devam ediyormuş.sence erkenmi almak için alalımmı belki bu fiyata bulamayız dahafisfisfis
kızlar önceki sayfaları okumaya üşendim....
affedin beni..:)))
nasıl gidiyor diet yapanlar başladık mı bu gün ?
ben 1 hafta kıdemliyim sizden önce başladım.
ve bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim bile...
darısı diğer kilolarımın başına:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?