2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Canım kusura bakma geciktim lilyummodaevi.com canım.Bu arada ev konusunda biz de almayı çok istedik ama peşinat belimizi bükeceği için yapamadık evlenince birkaç yıl çalışıp hem kira hem para biriktiricez ve bileziklerimle altınlarımı katıp almayı düşünüyoruz siz nasıl şartlarda aldınız hangi bankadan banan yazar mısın canım özelden

canım inşallah allah nasip etsin bizde de birikim yokduda kayınpederim emekli oldu sağosun emekli ikramiesi aldı 25 milyar bize verdi peşinat yapalım diye hiç karşılıksız bizde o sayede aldık

canım inşallah allah nasip etsin bizde de birikim yokduda kayınpederim emekli oldu sağosun emekli ikramiesi aldı 25 milyar bize verdi peşinat yapalım diye hiç karşılıksız bizde o sayede aldık

ohh iyiki vermiş canım valla ev sahibi olmak gibisi yok allah herkese nasip etsin ev sahibi olmayı :CüvCüv:

Merhaba kıslar.hazırlıklardan ne haber? mirmirmirmir ben mobilya bakmıyorum daha.evimiz düğünden çok az önce belli olacak.ben de aldığımız mobilyalar evin içinde büyük olmasın ve koyacak yer bulma sorunu çıkmsın diye ev kiralamayı bekliyorum

Allah razı olsun canım kayınpederinden bizimki daha genç ama emekliliği yakın birkaç seneyi bulucak bu gidişle umarım Allah bize de nasip eder

kızlar merhabe ben geldim.yav ben hiçbişey alamıyorum ne sorsam annem almış.ağız tadıyla bi çeyiz bile alamıyorum kendime of ya of niye hiçbişey istediğim gibi olmuyo.nick name elifsever ya değiştiricem onu.çeyizalamayankız yapcam valla.nasıl özeniyorum size yaa.e tabi yaş 28 olunca annem almış koymuş yıllardır herşeyimi.

canım benim de öyle bazı şeyler.. mesela çelik tencere takımımı ve çatal bıçak setimi ben daha liseye başlarken almış haberim bile yok o sıralar çeyizin derdinde değilim tabe günümü gün ediyom :))) ama annene de kızma cnm kız anneleri meraklı oluyo böle şeylere hem masrafın azalmış fena mı

yav isauracım ne masraf azalması hiçbir masraf bırakmamış.aynen liseye giderken almış tencere tabak ne varsa.şimdi hepsi demode.bişey de diyemiyorum üzülmesin diye.geçen gideyim banyo lifi bari alayım dedim,ne dedi biliyo musun anneannen ölmeden ördürtmüştüm ben ona 12 tane var sandıkta dedi yaa.oha 12 tane

söyleyeyim de gülün biraz hadi lif neysede kimin annesi 14 tane uyku seti takımı aldı.nevresimler falan hariç onlar zaten evlenince nereye sokucağımı bilemediğim kadar abartı sayıda.yav bu kadın beni öldürecek.dün alacaksan git 2 uyku seti daha al diyo.gelen giden olurmuş yetmezse ayıpmış.

anaaaam elifsever senin annen evlere şenlikmiş yaf :roflol: 12 tane uyku seti haaaaa ben olsam burdaki arkadaşlara sevabına dağıtırdım kaydirigubbakcemile3 umarım peşinden gelen bi kızkardeşin falan vardır yoksa halin duman depo kiralaman lazım onları sığdırmak için hehe :roflol:

ayy pardon 14 imiş uyku seti sayısı :))))) oha oha oldum kal geldiii gül beklerken daall geldiii bana versene birini kıs :)))

ayy pardon 14 imiş uyku seti sayısı :))))) oha oha oldum kal geldiii gül beklerken daall geldiii bana versene birini kıs :)))

valla veririm evlendikten sonra ama.şimdi onları evden çıkarırsam anlar hemen bizim cadı.bide gör böyle hepsi kocakarı rengi allı dallı güllü kafayı yiceeeeeem.kafamçokkarıştı

bu arada kız kardeşim var ama evli ona da kakalayamam yani:1no2:

ben henüz hiç bişiy almadımm ama çoook merak ediyorumn sabırsızlanoyorum alışveriş yapmak için:)
şubat itibariyle tüm alışverişlere başlıcazz:)

bende öyle ama maalesef hiç bi zaman alamıcam.anca evlendikten sonra eşyalar eskiyince yenilemek için alabileceğim.

bende öyle ama maalesef hiç bi zaman alamıcam.anca evlendikten sonra eşyalar eskiyince yenilemek için alabileceğim.

kıskandırmak gibi olmasın ama insanın nişanlısıyla mağaza mağaza dolaşıp eşya almak çok güzel biz çok eyleniyoruz.

kıskandırmak gibi olmasın ama insanın nişanlısıyla mağaza mağaza dolaşıp eşya almak çok güzel biz çok eyleniyoruz.

yahu yapmayın böyle senağlama zaten derdim başımdan aşkın bi de siz kıskandırmayın.Tahmin edebiliyorum ne kadar zevkli olabileceğini.biz de inşallah mobilyalara bakarken alcaz o keyfi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…