Canım kusura bakma geciktim lilyummodaevi.com canım.Bu arada ev konusunda biz de almayı çok istedik ama peşinat belimizi bükeceği için yapamadık evlenince birkaç yıl çalışıp hem kira hem para biriktiricez ve bileziklerimle altınlarımı katıp almayı düşünüyoruz siz nasıl şartlarda aldınız hangi bankadan banan yazar mısın canım özelden
canım inşallah allah nasip etsin bizde de birikim yokduda kayınpederim emekli oldu sağosun emekli ikramiesi aldı 25 milyar bize verdi peşinat yapalım diye hiç karşılıksız bizde o sayede aldık
canım inşallah allah nasip etsin bizde de birikim yokduda kayınpederim emekli oldu sağosun emekli ikramiesi aldı 25 milyar bize verdi peşinat yapalım diye hiç karşılıksız bizde o sayede aldık
canım benim de öyle bazı şeyler.. mesela çelik tencere takımımı ve çatal bıçak setimi ben daha liseye başlarken almış haberim bile yok o sıralar çeyizin derdinde değilim tabe günümü gün ediyom :))) ama annene de kızma cnm kız anneleri meraklı oluyo böle şeylere hem masrafın azalmış fena mı
ayy pardon 14 imiş uyku seti sayısı :))))) oha oha oldum kal geldiii gül beklerken daall geldiiibana versene birini kıs :)))
anaaaam elifsever senin annen evlere şenlikmiş yaf :roflol: 12 tane uyku seti haaaaa ben olsam burdaki arkadaşlara sevabına dağıtırdım kaydirigubbakcemile3 umarım peşinden gelen bi kızkardeşin falan vardır yoksa halin duman depo kiralaman lazım onları sığdırmak için hehe :roflol:
ben henüz hiç bişiy almadımm ama çoook merak ediyorumn sabırsızlanoyorum alışveriş yapmak için:)
şubat itibariyle tüm alışverişlere başlıcazz:)
bende öyle ama maalesef hiç bi zaman alamıcam.anca evlendikten sonra eşyalar eskiyince yenilemek için alabileceğim.
kıskandırmak gibi olmasın ama insanın nişanlısıyla mağaza mağaza dolaşıp eşya almak çok güzel biz çok eyleniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?