2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar

Geçen yıl bugün sözlenmiştik biz.Bugün tam 1yıl oldu ayrıca da tanışalı da 5.5 yıl doluyor bugün.

günaydın kızlar

Geçen yıl bugün sözlenmiştik biz.Bugün tam 1yıl oldu ayrıca da tanışalı da 5.5 yıl doluyor bugün.

maşallahh tüküren smıleyy:roflol: darısı benım basıma ıns hıc ayrılmazsınız anacım ayy bend e tam tanıstığımın 3.yılı sözlenmıstımsenağlama

ayy sen bizden hemen hemen bir ay önde gidiyorsunn ne güzell bayram tatili falan derken bi bakmışsın 5 ay kalıcakk ne güzellll :smiley-cool:

evet canım şimdiden heyecan bastı 2008 bitti mi zaten geldi düğün nikah işlemleri kiralık ev arama mobilya bakma evi düzme gelinlik vs.Yani çok çabuk geçicek gibi geliyor bundan sonrası son 6 Ay 13 Günhihoyyyt

en zoruda kiralık ev arama olacak sanırım bizler için ben şimdiden öyle bakmaya başladım fikrim olsun diye ama çok zor çokk :çok üzgünüm:

kızlar biliyorum bu soruyu daha önce de sordum ama günlerim azalıypr ve özel günlerde kullanmak için kırmızılı bir nevresim almak istiyorum ne dersiniz ne almalıyım şu sarevde beğendiğimiz model vardı ya kırmızı ve bordosu olan hani onun kırmızısını alayım diyorum ama alan arkadaşlar vardı resimdeki gibi kırmızı kısımları parlak saten mi?
[/IMG]

sen gittikçe yaklaşıyorsun düğüne canım hazırlıklar nasıl gidiyor

daha düğün yeri belli değil canımkafamçokkarıştı haftasonu nişanlım vardı mobilyalara baktık gerçekten çok zevkli:asigim: çeyizlerimin bi kısmını nevresim takımları yatak örtüleri tencere takımı çatal bıçaklar vs onları götürdü geldikçe gönderiyoruma.s son iki ayda evi tutmayı düşünüyoruz bakalım herade son iki ay baya yoğun geçicek:sm_confused: şimdilik pek bi hazırlık yok:sm_confused:

ne dersiniz bu mu yoksa siyahlı kırmızılı bir model mi tavsiye bekliyorum özel günlerde sermek için nevresim delisi oldum

ne dersiniz bu mu yoksa siyahlı kırmızılı bir model mi tavsiye bekliyorum özel günlerde sermek için nevresim delisi oldum

ben sade kırmızı saten bi nevresim aldım.
sarevin bordosuda çok hoşuma gittiği için onuda almak istiyorum.
piyasada güzel bi kırmızılı siyahlı nevresim bulursam onuda kaçırmam herhalde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…