2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne dersiniz bu mu yoksa siyahlı kırmızılı bir model mi tavsiye bekliyorum özel günlerde sermek için nevresim delisi oldum

ben tactan aldım sıyah kırmızı grı olarak ama sarevdenden alcaklarım var 3 4 tane beğendım beğendıklermın arasında buda var ve kesınlıkle kırmızı dıyorum yanı reesımdekını bıde kırmızı sıyah beyaz beğendım son sayfalarda ısmı suan aklımda deıl oda cok şık onuda alcam bensositososito

kızlar ben de normal saten bir takım istiyorum böyle çekici şeyleri çok seviyorum ne yapıyım bir de bu sarev kırmızısını istiyorum bir de siyahlı kırmızılı annem beni öldürücek bu nevresim sevdam yüzünden

Ben de çok seviyorum nevresim almayı.ama bikaç taneden fazla almadım.lakin her gördüğüm alsam evin yolu yietecek.evlendikten sonra yeni şeyler görüp onlardan canım ister,bu sefer de çok nevresimim var diye alamam.onun için evlendikten sonra zaman zaman alcam beğendikçe

alevcim tebrik ederim tatlım....
ayrıcanak rejmler nasıl gidiyor bakim...
ben bomba gibiyim vallahi... aynen devam....

Canım alev rejim listemize katılmamıştı yerimseniben

Ben kendi adıma cvp vereyim kaydirigubbakcemile3.
Rejimim ne iyi ne kötü.Daha tam diyet moduna giremedim:bbo:.
Bide ben bu hafta borç olan oruçlarımı tutuyorum.Akşam iftarda fazla kaçırmamaya çalışıyorum.Ama herşeye rağmen bu hafta iyi kötü kilo vereceğime inanıyorum :teytey:

ayy bende hala rejim moduna giremedim ama çokda yemiyorumm inşallah verebilirimm :çok üzgünüm:

bu arada topic neden çok sakin kimsecikler yokkkk

benim rejim fena değil gibi aramız iyi çok şükür bir sıkıntımız yok yuvarlanıp gidiyoruz
aman kıslar biliyorsunuz rejimin olmazsa olmazı su bol bol su için
bende günde 2 lt.içmeye dikkat ederim diyet olsun olmasın

kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum benim doktor kontrolüm var bu akşam erken çıkıcam yarın görüşmek üzere.Umarım alerji testi yapmaya gerek kalmaz ve doktor gerek kalmadı der

şimdiye kadar süper gidiyordu ama asansöre bindim asnsöre benden önce lahmancuncu çocuk binmiş. paket eve servis getirmiş. ay bir canım çekti... :)))))))))))))))) ilahi ben....

Kıslar ya bu rejim moduna fazla kaptırmayın.ne rejimi ya.hiç iyi bişey değil.doktor kontrolünde olmadıktan sonra bence böyle rejimlere girmeyin yafffff
Alevesencim noldu merak ettim.inşallah önemli bişeyin yoktur

perle nickli arkadaşımız varya onunda 3 ay sonra perle değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum

evet ya pardon perlecim.bende bilmediğim bi terim sandım dalgınlıkla.kusura bakmayın

biz bugün ev baktık nişanlımla ayyy çok mutlu oldum ben ya kaydirigubbakcemile2 kısmetse en kısa zamanda tutucaz.zaten nişanlım burda ailesinden uzakta yanlız yaşıyo kaldığı evdeki kontratı da biticek bu ay.bizde devam etme o evde oturacağımız evi tutalım orda oturmaya başla dedik. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…