ewt canım ztn burcu demişti sanırım bi yanlışlık yaptılar die ama kampanya için öleymiş
ilginç olan kampanya varkende katologda o fiyattı...
kısmet diilmiş canım üzülme belki gene indirime girer weya da daha güsellerini bulursun...
canım ben burda bangır bangır söyledim katologtaki fiyatı 163 görünüyor zatenyerimseniben nette denk düşüdük sırnaşık şey birde üstüne üstlük %50 kampanyasından yararlanıp teyzemle iki tane aldık. kişi başı 31 e geldi... kaçırmayın dedim. nasıl mükemmel bi ötü olduğunu blemezsin. zaten aldığımızın ertesi kriz nedeniyle iptal ettiler kampanyayı.
Listemiz şimdilik sırasıyla böyle
7 mart Perle
31 mayıs Sszzkk
31 mayıs alevesen
4 temmuz yasmine 8383
4 temmuz rasiba
5 temmuz doubledump
16 temmuz burcuözge
26 temmuz TuRuNCu
canım yaa ztn almadıımız için başımızı taşlara vuruyoruz bi de buradan ballandıra ballandıra anlatma bari
içimiz yanı off off içimizzzzz:1no2:
canım yaa ztn almadıımız için başımızı taşlara vuruyoruz bi de buradan ballandıra ballandıra anlatma bari
içimiz yanı off off içimizzzzz:1no2:
burcucum valla ne örtü almışsın herkesiz gözü kaldı.o örtünün hayrını görürsün inşallah üstünde bu kadar göz varken kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan burcucuğum, bizim kısmetimiz diilmiş dmkki napalım
elifciğim gerçekten komik olur, bi de gün modunda her sene bi tatilde birimizde falan toplaşırmışız hahaha:)
böylelikle hep farklı illeride gezmiş olurz ne güsel ben en çok burcuözgeyi ve sana gelmekten memnun kalırım sanırım tatilimide yapmış olurum gelmişken hahahah
şaka bi yana dierlerinde alınmasın...
burcucuğum tabiki ciddiyetle okudum yazdıklarını takipçinim hahaha
ben çıkıorum kızlar iigclr tatlı rüyalar sizeee
selam kızlar
birkac gün giremedim ama tüm yazdıklarınızı tek tek okudum.
yeni gelen arkadaslara hosgeldinizz.
rejimde olan arkadaslar umarım hersey istediginiz gibi olur. aslında bende birkac kilo vermeyi isterimde bu ara evde olup kızlarla gün olayına girince gözüme cok zor geliyor hani
dügün listesinin en sonuna beni yazacaksınız cunku nişanlımın askerlik olayı belli olmadıgı icin biz hala gün belirleyemiyoruz. ama sizin geri sayımlarınız ve heyecanınız benide sardı insallah benim icinde hep beraber geri sayarız.
netten gift olarak aratırsan bulursun canım a.s.kız nerden buluyorsun bu resimleri şahanee :sm_cool:
netten gift olarak aratırsan bulursun canım a.s.
gunaydın kızlarr umarım ıyısınızdr benım gıbı bugun bıle calısan cok mu acep off off
yasmın rasıba elıfff nırdesınız anacımm tum gacılarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?