2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet canım kampanya varrkende katologta öyle görünüyordu doğru hatırlıyorsun. bizde demiştikki nettekinin başına 1 koymayı unuttular herhalde :roflol: birde kampanyadan yararlandık neredeyse bedavaya aldık... kahvaltı takımımlada mükemmel oldu... a.s.

canım yaa ztn almadıımız için başımızı taşlara vuruyoruz bi de buradan ballandıra ballandıra anlatma bari
içimiz yanı off off içimizzzzz:1no2:

Listemiz şimdilik sırasıyla böyle

7 mart Perle
31 mayıs Sszzkk
31 mayıs alevesen
4 temmuz yasmine 8383
4 temmuz rasiba
5 temmuz doubledump
16 temmuz burcuözge
26 temmuz TuRuNCu

hımm sonunda listemizde gelmiş çok şükür şakkıdı
kuşum biz sona kalmışız :teselli:
eğer benim son anda değişiklik olmasaydı şimdi bende seninle aynı yerde olacaktım neyseki sonra 10 gün öne geldi tarih :roflol:
neyse perleden başlayarak tek tek burda arkadaşlarımızı gelin etmek çok zevkli olacak :1hug:
elbet yeni eklenenler olacak ve bu liste dahada uzayacak... o zaman daha keyifli olacak... :1hug: biz daha şanslıyız kuzum bir sürü tecrübemiz olacak onlar gelin olurken :jeyyar: zaten benide ekle dyenler olmuş unutma onlarıda eklemeyi canım... yerimseniben hadi hakkımızda hayırlısı a.s.

canım yaa ztn almadıımız için başımızı taşlara vuruyoruz bi de buradan ballandıra ballandıra anlatma bari

burcucum valla ne örtü almışsın herkesiz gözü kaldı.o örtünün hayrını görürsün inşallah üstünde bu kadar göz varken kaydirigubbakcemile3

canım vallahi rep vererektende teşekkür ettim zaten burda bir tek sen unutmamışsın detaylarını helal olsun canım... ciddiye alıp dinlemişsin demek

burcucum valla ne örtü almışsın herkesiz gözü kaldı.o örtünün hayrını görürsün inşallah üstünde bu kadar göz varken kaydirigubbakcemile3

ay dimi canım yaaa olay oldu :roflol: ama yemin ediyorum üzerime düşün görevi yptım fotosunu ekeldim detaylarını anlattım... kimse sallamadı napıyım :roflol: amaa nastasiam sağolsun aklında kalmış onca anlattığım şey sevindim :1hug:

güle güle kullan burcucuğum, bizim kısmetimiz diilmiş dmkki napalım

kıs dur üzülme bekle bakalım 1-2 ay para gelsin alcam söz süprizzzzz.1-2 aya yetişmezse senin düğüne kesin yetişir.zaten bu gidişle taçla anlaşma yapıcam toptan alış için.alıp herkese dağıtıcam.2009 gelinleri trendi oluşturucaz böylelikle.hangi eve gitsen aynı masa örtüsü bi kalıptan çıkmış gibi :roflol:

elifciğim gerçekten komik olur, bi de gün modunda her sene bi tatilde birimizde falan toplaşırmışız hahaha:)
böylelikle hep farklı illeride gezmiş olurz ne güsel ben en çok burcuözgeyi ve sana gelmekten memnun kalırım sanırım tatilimide yapmış olurum gelmişken hahahah

şaka bi yana dierlerinde alınmasın...

burcucuğum tabiki ciddiyetle okudum yazdıklarını takipçinim hahaha

canımsın Şeniz

ben çıkıorum kızlar iigclr tatlı rüyalar sizeee

iyi geceler canım... öpüyorum çokk Şeniz

selam kızlar

birkac gün giremedim ama tüm yazdıklarınızı tek tek okudum.
yeni gelen arkadaslara hosgeldinizz.
rejimde olan arkadaslar umarım hersey istediginiz gibi olur. aslında bende birkac kilo vermeyi isterimde bu ara evde olup kızlarla gün olayına girince gözüme cok zor geliyor hani
dügün listesinin en sonuna beni yazacaksınız cunku nişanlımın askerlik olayı belli olmadıgı icin biz hala gün belirleyemiyoruz. ama sizin geri sayımlarınız ve heyecanınız benide sardı insallah benim icinde hep beraber geri sayarız.

vallah canım akşamdann akşamada yazsan alıştırdın kendini Şeniz
tabikide senin içinde gün sayarız ne olacak ki :1hug: hele bir sırasıyla şu kızları verelim en son biziz zaten şimdilik:lepi: :içelim:

gunaydın kızlarr umarım ıyısınızdr benım gıbı bugun bıle calısan cok mu acep off off

yasmın rasıba elıfff nırdesınız anacımm tum gacılarr...

gunaydın kızlarr umarım ıyısınızdr benım gıbı bugun bıle calısan cok mu acep off off

yasmın rasıba elıfff nırdesınız anacımm tum gacılarr...

günaydınnnn cumartesi günü çalışanlara bi destek de benden olsun anasını satayımm :dilcikar:

çabuk toplaşın kızlar burayaaa yoksa bugün bitmez valla klava:

yarın maça gtcem aama hava cok kotu olcakmış of off napsamkı ama gtmezsem buyuk kayıp olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…