hoş geldın cnm sendne bı ısteğım var baskaları gıbı terketme bızı hep takıl burayaı cok sevceksın hele bana bayılcan (kıskancaklar sımdı) neyse ıns senın ve herkes ıcın hayrlıısı olur bıtanem sormak ıstedın bısey olursa hepımız burdayız tmm mı sor Şeniz
herkese selamlar olsun kızlar..:1rolleyes:ben daha yeni üye oldum siteye uzun zamandır takip ediyordum..sanırım bende seneye yaza evleneceklerin arasındayım geç mi kaldım bu konuya girmek için bilmiyorum :) neyse..henüz sözlü veya nişanlı değilim..bitanemin kardeşi evlendikten sonra tanışmaya gelecekler ailecek..benim ailem onu tanıyor fakat ben onunkileri tanımıyorum bakalım hayırlısı ona kalsa bu gün evlenicek ama..hepimize hayırlısıyla evlenmek nasib olur inşallahh....:1hug:
ya ben jua dakı herseyı cok beğendım ama nasıl ulascam oraya fıyatlarda yazmıyo hemde ıst deıl yer nolcek sen nasıl alcan cnm
hoş geldın cnm sendne bı ısteğım var baskaları gıbı terketme bızı hep takıl burayaı cok sevceksın hele bana bayılcan (kıskancaklar sımdı) neyse ıns senın ve herkes ıcın hayrlıısı olur bıtanem sormak ıstedın bısey olursa hepımız burdayız tmm mı sor Şeniz
selam kızlar
ben geceleri girdigim icin gunduz sohbeti kacırıyorum ama
yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz
Aaa hemen bu foruma da attım kendimi. Seneye yaza evleneceklerin alanı deyince dayanamadımHepinize selam kızlar yerimseniben
Canım ben de nette gezinirken görmüştüm Jua'yı ve baktım nerde satıldığını bulamayınca direk mail attım Jua'ya sırnaşık şey. Bu ara her işimi öyle çözüyorum da :) Baktım bulamıyorum hemen mail atıyorum. Sağolsunlar çok da yardımcı oluyorlar. Ankara'da YKM'de varmış. Haftaya hafta sonu nişanlım geliyor, onla beraber gidip alacağız sanırım :1hug: Bence sen de bir mail at ve nerde satıldığını öğren yerimseniben
bende aldıklarımı yazmak ıstıyom :dilcikar:
yemek takımı
kahvaltı takımı
celık tencere takımı
3lu celık tencere takımı
guvec setı (gunluk kullanım ıcın)
catal kasık takımı
pıke takımı 2tane
3tane nevresım takımı
3tane nevresım takımı(dantel sarılcak)
2tane pıke takımı(dantel sarılcak)
60 tane havlum var dantel evlenene kadr 80 olur
masa ortum kendım ordum
bohca takımı damat bohcası kendım ordum(dantellerı saymayam btmez cunku)
mutfak takımı hazr aldım dantel 300ytl
kanavce ıslemelı nevresım 300 ytl
gobeklı takımla ara takımım var dantel sarılcak
mutfak arac gereclerı(baharatlıklar cam urunler tost makınası vb)
daha varda unuttum fisfisfis
kızlar ınsan bısey der beee okaaa uğrastım :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?