hoş geldın gacı ben senı tanıyom baktım yemek takımları cok guzeldı tubının dedıklerı burdada satılıyo alcam kendıme bı yemek bıde kahvaltı takımı var ama olsun
Hoşbuldum uğur böcüğü a.s. Ben de seni tanıyorum canım forumlardaan yerimseniben Ay ben daha karar veremedim yemek takımına. Dün nişanlıma gösterdim de luminarctakileri. O da çok beğendi, bir müddet onları bulmak için uğraşacağız bakalım :dance:
Bayıldım..Hepsi bir harika..Güzel günlerde kullan canım:içelim:
Bir mavi bir de bordo nevresim takımım olduğu için sırada bir tane fıstık yeşili almayı düşünüyorum, bir de rengarenk cıvıl cıvılbirşey alacağım Days in Colours'dan. Güzel bir yatak örtüsüne ihtiyacım var bu konuda önerilerinizi bekliyorum yerimseniben Sanırım onun için çıkıp güzelce bir piyasa incelemesi yapmam lazım. Zira netten baktıklarımı pek beğenmedim. Nette olmayan ama güzel ürünler satan birçok yer var bildiğim kadarıyla.
Aaa bir de unutmadan Jua'nın havlularından alacağım, aman annem duymasın. Yer gök havlu, ne yapacaksın havlu diyor ama biz nişanlımla çok beğendik. Şunlara baksanız ya kızlar, bana hak vereceksiniz eminim ki sırnaşık şey
herkese selamlar olsun kızlar..:1rolleyes:ben daha yeni üye oldum siteye uzun zamandır takip ediyordum..sanırım bende seneye yaza evleneceklerin arasındayım geç mi kaldım bu konuya girmek için bilmiyorum :) neyse..henüz sözlü veya nişanlı değilim..bitanemin kardeşi evlendikten sonra tanışmaya gelecekler ailecek..benim ailem onu tanıyor fakat ben onunkileri tanımıyorum bakalım hayırlısı ona kalsa bu gün evlenicek ama..hepimize hayırlısıyla evlenmek nasib olur inşallahh....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?