2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben de izinden geldim ya anca toparlıyorum işlerimi.Aynı canım herşey monoton hayat işte...Senden naber ve diğer arkadaşlarım nasılsınızyerimseniben

diğerlerını beklersen cok beklersın zaten hıc gelmıyolarr klava: sınırlenıyom onlara kuscem bıgun zaten bu topıcte işim yok sadece sızın için gelıyomm ama sız oluyonuzz

sıbelım senıde saydım kız merak etme ama ıcımden
bende eve bılgısayar alcam ya ıkı uc aya kadr olmuyo böle

selam kızlar bende burdayım ama anca geceleri girebiliyorum ki.
gunduzleri 3 yasında bir yegenim var onunla başa cıkmaya calısıyorum cunku

selam kızlar bende burdayım ama anca geceleri girebiliyorum ki.
gunduzleri 3 yasında bir yegenim var onunla başa cıkmaya calısıyorum cunku

kız bıktım kız su yığenınden bee arada bızede bakk benımde bu ay sonu yığenım olcak 5, cok guzeller yaa allahım sağlıklı olsunlar ıns nasıl tatlılar 2gun oncede kız yıenımm geldı annemın yanından 4aydr gormuyodum nasıl hep benı sormus teyzem nerde akşam gttım nasıl sarılıyo hıc kalkmadı kucağımdan gamyoncuiremsu sonrada öle ıstee
gunaydınn kız ben sızlerı dovcem heeeklava:

turuncu hanımm bızı bırakmasaydında sormasaydın hıııh sen nerelerdesın asıl hee
sıbel gunaydın cnm ıns ama nerdeee

Günaydın kızlar...Neler yaptınız görüşmeyeli ?

Valla canım bıraktığın gibi... Alabileceğim küçük ev aletlerinin listesini çıkardım. Hafta sonu nişanlım geliyor, bir de yakından görelim alacaklarımızı dedik malum nette görndüğünden çok farklı olabiliyor. Beğendiklerimizi alacağız inşallah :1hug:

Sonunda aylardır süren hasret sona eriyor ve hafta sonu canım aşkıma kavuşuyoruum :teytey: Onun heyecanı var şimdilerde Pazar günü kahvaltıya bize gelecek, yapabileceğim değişik şeyleri araştırıyorum şimdi, ellerimle hazırlayacağım aşkıma kahvaltıyııı :sm_cool:

aaah aah benim nişanlımda 4 gündür bizdeydi.Beraber yedik içtik gezdik ama doyamadım senağlama.Allahım çabuk geçsin bu 1 seneeeee :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…