günaydın kızlarrr nerdesiniz ama kimse yok mu
olmamı ben varım yenı ıslerım bıttı cnm hatta bıtmedı dsem daha nasılsın naptın a.s.
Ben de izinden geldim ya anca toparlıyorum işlerimi.Aynı canım herşey monoton hayat işte...Senden naber ve diğer arkadaşlarım nasılsınızyerimseniben
diğerlerını beklersen cok beklersın zaten hıc gelmıyolarrklava: sınırlenıyom onlara kuscem bıgun zaten bu topıcte işim yok sadece sızın için gelıyomm ama sız oluyonuzz
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
sıbelım senıde saydım kız merak etme ama ıcımden
bende eve bılgısayar alcam ya ıkı uc aya kadr olmuyo böle
Sağol canım benim yerimseniben Alın alın evlere bilgisayar, akşam giriyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum ben de senağlama
selam kızlar bende burdayım ama anca geceleri girebiliyorum ki.
gunduzleri 3 yasında bir yegenim var onunla başa cıkmaya calısıyorum cunku
Günaydın kızlar...Neler yaptınız görüşmeyeli ?
Valla canım bıraktığın gibi... Alabileceğim küçük ev aletlerinin listesini çıkardım. Hafta sonu nişanlım geliyor, bir de yakından görelim alacaklarımızı dedik malum nette görndüğünden çok farklı olabiliyor. Beğendiklerimizi alacağız inşallah :1hug:
Sonunda aylardır süren hasret sona eriyor ve hafta sonu canım aşkıma kavuşuyoruum :teytey: Onun heyecanı var şimdilerdePazar günü kahvaltıya bize gelecek, yapabileceğim değişik şeyleri araştırıyorum şimdi, ellerimle hazırlayacağım aşkıma kahvaltıyııı :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?