bahsettım bu ben bu takımı aldım hemde tencelere gercekten super herseyıde var tost mak hedıye 435ytl takstle aldım
yok cnm gercekten onu unutmak ıstıyorum oyuzden hep yenıden anlatmak ıstemıyom zaten sonuc olrak sebepsız bı ayrılık yasadık suan durumu kotu olan ben deıl o cunku aılesı reddettı abısı evden kovdu yanı gözden dustu daha okadr cok sey kaybetcektı saolsun aılem ve aılesı (hala anne baba dıyom)bana ck destekler ark cok destek herkes cok saolsun hem ALLAHın takdr ılahısı nıce acılar yasanıyo onların dusundum ve benımkı devede kulak kalır hayrlı deılmıs demekkı :çok üzgünüm:
Canım güzel günlerde kullanırsın inşallah. Çelik Tencere setimi aldı annem yaa :çok üzgünüm: O nedenle tost makinesini tek bakıyorum mecburen :uhm:
canım ben hep söylerim arkadaşlarıma da herşeyin hayırlısı.İleride sorun yaşamaktansa şimdiden olması iyi derim hep.Allah yardımcın olsun canım ben her zaman derdini paylaşmaya hazırım.
elektrık supurgenı torbasız al derım bızım evdekı ıhlas cok pahalı o sana ağır gelır ama yengemın var arum cok guzel cekıyo sulu superge deıl torbasız cekıyon sonra bosaltıyon kabını öle bısey ck guzel ufak ve cekıcı
evet canım ben de suludan vazgeçtim.Uzun ömürlü olmuyormuş sulular ve devrilince motora su kaçıyormuş en iyi torbasız ama kutulu almak
günaydın canlarım.Turuncu sen ne marka aldın
nasılsın uğurböcüğüm benim umarım çok iyidir moralin.
günaydın kızlarrr nerdesiniz ama kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?