ben de mağazaya gidip alma kararı aldım canım haklısın..
bu arada bir başlangış yaptım ,
fritöz,ütü,kettle aldım:sm_cool:
hepsi tefal:1rolleyes:
biraz alakasız şeyler ama fena bir başlangıç sayılmaz değil mi?
kız bıktım kız su yığenınden bee arada bızede bakk benımde bu ay sonu yığenım olcak 5, cok guzeller yaa allahım sağlıklı olsunlar ınsnasıl tatlılar 2gun oncede kız yıenımm geldı annemın yanından 4aydr gormuyodum nasıl hep benı sormus teyzem nerde akşam gttım nasıl sarılıyo hıc kalkmadı kucağımdan gamyoncuiremsu sonrada öle ıstee
gunaydınn kız ben sızlerı dovcem heeeklava:[/B]
günaydın kızlar.Bugün cuma haftasonu geliyor çok sevdiğim birgün benim...Umarım güzel birgün geçirirz hep beraber.Ben hemen işlerime gömülücem.
gunaydınn hayrlıs cumalar
ayy bense bugunu sevmıyomm(cuma mubarek tabıkıde)yarın ve pzar gunu ılk yardım kurslarım var haftaya sınavım var yarın ve pzar gunu sabah 9 akşam 5 ve saatı 200yt patronum odeycekk haftaya sınavdan yuksek puan almak zorundayımfisfisfis
Günaydın...
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
lülülülülülü
turuncu senin düğün tarihin tam olarak belli oldu mu?Ben izindeydim 2 hafta giremedim ve geçen sayfaların birkaçını okuyabildim sadece
Allah mutluluğunu daim etsin Cbell ,herşey gönlümüzce olsun inşallah
canım benim iyi şanslar.Umarım çok güzel bir puan alırsın.Kurs senin için iyi olmuş kafan dağılırgamyoncuiremsu
Günaydın şekerleer, ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum yerimseniben
Yarın sabah nişanlım burda olacak, sonunda 2 gunluk de olsa kavusacagım ona. Çok mutluyum :dance:
hayırlısı olsun canım benim biz de 03 Mayıs 2009 ya da 31 Mayıs 2009. diye düşünüyoruz ama bakalım salon arıyoruz karar veremdik bir türlü.Bu arada nişan tarihimiz 03 mayıs 2008 idi 03 mayıs da düğün olursa güzel olur yani.Ama balayı için 31 Mayısa bırakmayı düşünüyoruz,bakalım ne olacak
hayırlısı olsun canım benim biz de 03 Mayıs 2009 ya da 31 Mayıs 2009. diye düşünüyoruz ama bakalım salon arıyoruz karar veremdik bir türlü.Bu arada nişan tarihimiz 03 mayıs 2008 idi 03 mayıs da düğün olursa güzel olur yani.Ama balayı için 31 Mayısa bırakmayı düşünüyoruz,bakalım ne olacak
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Günaydın şekerleer, ben de hepinize hayırlı cumalar diliyorum yerimseniben
Yarın sabah nişanlım burda olacak, sonunda 2 gunluk de olsa kavusacagım ona. Çok mutluyum :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?