2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Allah tamamına erdirsin canımm a.s.
benımkısıde asker ama ömür boyu askerlerden hemde denizci (( 3ay sonra abd ye gidior 9ay kalacaklar orada offff ki ne offf nasıl gececek ozaman benım için ((( :çok üzgünüm:

saolun cnm hepınız
asker yoluda bekledım hemde 15 ay neysee.. sayılı gun cabuk gecıyoo merak etmeyın

bende sendenim cbellcim yarınııııııııı sabırsızlıklaa bekliorummmmm Aşkıma biriciğimee nişanlımaa kavuşcamm :lepi: :dance: :teytey: :smiley-cool: :asigim: coksekeriremsu

Ayy canım çok sevindim senin adınaa daa. Valla normalde geçen günler bugün için takıldı kaldı. Geçsin, bitsin de kavuşalım nişanlılarımızaaaa:sm_cool:

Sağol canım amiiin, benim için de çok zor geçiyor hele hele ilk başlar nefes alamıyorum sanıyordum, geçmiyor onsuz günler ama ne yapalım. Bu evlenmeden önce atlatmamız gereken bir sınav. Onun yokluğunda aslında hayatımda ne büyük bir yeri olduğunu gördüm. Sayılı gün napalım diyor avutuyorum ben de kendimi. Bizim de 3,5 yılı aşkın bir beraberliğimiz var. Ekim'de nişanlandık, nisanda askere gönderdim. Martta gelecek inşallah Şeniz

Ayy canım çok sevindim senin adınaa daa. Valla normalde geçen günler bugün için takıldı kaldı. Geçsin, bitsin de kavuşalım nişanlılarımızaaaa:sm_cool:
ahh bilmezmıyım canımyaaa kavusmaya son zamanlarr hiçç mii hiçç gecmiorrr (( dakikalar saat oluyor artıkkk..
gecen sene ispanyaya seyri donusunde kavusmamıza son 3gun kala allahım hiç gecmıor vakit halbukisi 1ay kaldı orda yaa.. bizimde 2yıllıkbir beraberlikten sonra en yenı benım anlasılan aranızda sizin daha uzun beraberlikleriniz nisanda nişanımız oldu bizimde.
şimdi gözümüü kapasaammm ve açsammm sonrada yarın oluverse keşkee... :asigim: :teytey:

günaydın herkese..
kızlar 89 parça çatal kaşık bıçak seti aldım..
hem de mobilya sandıklı:dance:

günaydın herkese..
kızlar 89 parça çatal kaşık bıçak seti aldım..
hem de mobilya sandıklı:dance:

sıze rapor vermeye geldım.sengözlerimebaksanab ctesı gece 4te yığenım oldu sabah 5te eve geldım 7de topkapı eresın otel yanındakı klınısyen kursum vardı uykusuz uykusuz oraya gttımm akşam 6da cıktım pazar gunu gene uykusuz cunku bızım bebe sureklı ağladı dunyayı sevmedı sanırsam sonra gene kurs sabah 9 akşam 6da cıktım yanı cok yorgunum bu ctesı kursum var ve pzar sınav sağlık bakanlığı tarafından duzenlenıyo ıns anadolu yakası cıkmaz
lıbra senınde hayrlı olsun guzel gunlerde kullan ne kadara aldın her ıkısınıde markası ne gamyoncuiremsu

canım çok hareketli bir haftasonu geçirmişsin gözün aydın bu arada Allah analı babalı büyütsün,sağlık versin.Annen ne zaman geliyor?Kursun nasıldı peki sıkılmadın dimi?Umarım sınavda da çok başarılı olursun

canım yoğun bir haftasonuymuş..gözünüzaydın , bu güzellik için yorgunluğa katlanılır artıkgamyoncuiremsu
canım çatal kaşık setimi korkmaz'dan 289YTLye
fritözümü ,ütümü tefal'den aldım:içelim:

ayy bak onu yazmayı unutmusum annemde dun sabah geldı vee cok kotu oldum annemı aylardr gormemıstım tam olarak ne sarılabıldım nede opebıldımm ıkımızde kucaklastık hemen suratımıza bakmadan kactık cunku ben cok yaralıyım annemde bılıyo ve mustafa ıle ılgılı bısey sormasın dıye hep kactım ıyıkı bu kurs varmıs

offff gerçekten çok zormuş allah kolaylık versin, umarım günlerin nasıl geçtiğini anlamazsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…