Allah tamamına erdirsin canımmAsker yolu bekleyenlere de sabır diliyorum ben nişanlımla 5 yıldır beraberim Kasım 2007'de sözlendik 03 mayısta nişanlandık ama bundan önce 5 yıllık birlikteliğimiz var askerliğini bekledim çok acı çektim onsuz kendimi bomboş hissettim ama çok şükür geçti o kabus günler.Günler geçince insan vay be diyor ne günlerdi Allah kavuştursun canlarım
bende sendenim cbellcimyarınııııııııı sabırsızlıklaa bekliorummmmm Aşkıma biriciğimee nişanlımaa kavuşcamm :lepi: :dance: :teytey: :smiley-cool: :asigim: coksekeriremsu
Asker yolu bekleyenlere de sabır diliyorum ben nişanlımla 5 yıldır beraberim Kasım 2007'de sözlendik 03 mayısta nişanlandık ama bundan önce 5 yıllık birlikteliğimiz var askerliğini bekledim çok acı çektim onsuz kendimi bomboş hissettim ama çok şükür geçti o kabus günler.Günler geçince insan vay be diyor ne günlerdi Allah kavuştursun canlarım
ahh bilmezmıyım canımyaaa kavusmaya son zamanlarr hiçç mii hiçç gecmiorrrAyy canım çok sevindim senin adınaa daa. Valla normalde geçen günler bugün için takıldı kaldı. Geçsin, bitsin de kavuşalım nişanlılarımızaaaa:sm_cool:
günaydın kızlar benim takvimimde neden günler gözükmedi söylenen herşeyi yaptım oysa
günaydın herkese..
kızlar 89 parça çatal kaşık bıçak seti aldım..
hem de mobilya sandıklı:dance:
günaydın herkese..
kızlar 89 parça çatal kaşık bıçak seti aldım..
hem de mobilya sandıklı:dance:
sıze rapor vermeye geldım.sengözlerimebaksanab ctesı gece 4te yığenım oldu sabah 5te eve geldım 7de topkapı eresın otel yanındakı klınısyen kursum vardı uykusuz uykusuz oraya gttımm akşam 6da cıktım pazar gunu gene uykusuz cunku bızımbebe sureklı ağladı dunyayı sevmedı sanırsam sonra gene kurs sabah 9 akşam 6da cıktım yanı cok yorgunum bu ctesı kursum var ve pzar sınav sağlık bakanlığı tarafından duzenlenıyo ıns anadolu yakası cıkmaz
lıbra senınde hayrlı olsun guzel gunlerde kullan ne kadara aldın her ıkısınıde markası ne gamyoncuiremsu
sıze rapor vermeye geldım.sengözlerimebaksanab ctesı gece 4te yığenım oldu sabah 5te eve geldım 7de topkapı eresın otel yanındakı klınısyen kursum vardı uykusuz uykusuz oraya gttımm akşam 6da cıktım pazar gunu gene uykusuz cunku bızımbebe sureklı ağladı dunyayı sevmedı sanırsam sonra gene kurs sabah 9 akşam 6da cıktım yanı cok yorgunum bu ctesı kursum var ve pzar sınav sağlık bakanlığı tarafından duzenlenıyo ıns anadolu yakası cıkmaz
lıbra senınde hayrlı olsun guzel gunlerde kullan ne kadara aldın her ıkısınıde markası ne gamyoncuiremsu
Allah tamamına erdirsin canımma.s.
benımkısıde asker ama ömür boyu askerlerden hemde denizci(( 3ay sonra abd ye gidior 9ay kalacaklar orada offff ki ne offf nasıl gececek ozaman benım için ((( :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?