2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

benımkısıde buna benzer , aynısından bulamadım bende . siyahları iki kenarında cizgi halinde. ha benim uyusss tutturdu ben sarı takmam mecburen beyasss aldık yoksa sarıydı tercıhım bu modelinin

kızlar bu arada nişanlımın amcasının nişanı var haftaya cuma günü.İşten çıkıp hazırlanıp gidicem.Ne giyeceğimi bilmiyorum.Bir ihtimal haftasonuna kalırsa evde olucak nişan abartmamak lazım kıyafeti ama haftaya cuma olursa dışarıda yapılacakmış veeeeee bütün bileziklerimi takmam gerek sanırım ya tuhafıma gidiyor hepsini takıp şıngır şıngır.Kış olsa uzun kollu giyerdim altından gözükürdü ama şimdi apaçık ortada ..

bu arada kızlarrr yuzukleriniz güzelmiş turuncumm.. ve alevcim senınkınıde hayal etmek güzeldi... tamamını nikah yuzukleri getirsin

Canım krem olabilir aslında kırmızılı kremli bir halı ve krem üstüne kırmızılı bir tül çok şık bir kombinasyon oluyor, nişanlımın teyzesinin oturma grubunda görmüştüm ve bayılmıştım resmen. Cidden çok güzel duruyorcoksekeriremsu Siyah veya gri de güzel olur ama oda çok boğuk olur, hem aydınlatma sorunu da yaşarsın o odada...

teşekkür ederim canım.Nikahta bir daha yüzük alınmıyor bizde aynı kalın yüzük sol parmağına takıyorsun

bence canım yanında götür orda tak yada varsa trabzon cebesi tarzı bişi tek onu taksanda olur ama yinede sen bilirsin.. :1hug: yerimseniben
kıyafet elbise mi yoksa ceket takım vs bişimi dusunuyosun tatlım ?

alev tak cnm tak anam ben altın hastasıym 3tane kelepçem var bekarım bıde dusunum sımdı paar bırıktırıp hasır alcam trabzon hasırı bayılıyom valla

canım bileziklerim o tarzda değil normal bilezik neyse alışmam gerekiyor zaten.Düğünden sonra daha da artar şimdi az bari

alev tak cnm tak anam ben altın hastasıym 3tane kelepçem var bekarım bıde dusunum sımdı paar bırıktırıp hasır alcam trabzon hasırı bayılıyom valla

canım bende günlük olarak bileklik falan takıyorum ama alışamadım daha bileziklere ama bu nişanda alışmaya başlıycam.İşten çıkıp nişana yetişmem için saçımı da pratik birşey yaptırmam lazım kuaförde.Saçlarım uzun abartı olamaması için ne yaptırsam acaba?7'de işten çıkıcam.7:25 evdeyim hemen hazırlanıp kuaföre gidicem ordan nişana bi de uzak yer 9 da orda olursak ne ala

Bende hiç sevmem şıngır şıngır altınla gezmeyi.Evlendikten sonrada takacağımı hiç zannetmiyorum.Atarım bankaya durur orda lazım olana kadar naniknanik

kendıme sozde havalı bır gomelek bole kocamn kemerı var bırde sıyah pantolan aldık ayrıca ucu acuk topuklu abaykkabı aldık

yuzuk alacaz bakalım bugun bakınacaz

slm kızlar bu hafta sonu sozum takılıooooo ekım 4 kına 5 dugun anlastılar

Canım çok sevindim ailelerin anlaşmasına.Nihayet kavuşuyorsunuz.Ömür boyu mutluluklar dilerim :1hug:
Biz senden sonra evleneceğimiz için seneye bize tecrubelerinle yardımcı olursun artık a.s

Son düzenleme:
Canım çok sevindim ailelerin anlaşmasına.Nihayet kavuşuyorsunuz.Ömür boyu mutluluklar dilerim :1hug:
Biz senden sonra evleneceğimiz için seneye bize tecrubelerinle yardımcı olursun artık a.s

cok saol canım :çok üzgünüm:aslında normalde ısteklı heycanlı olman lazım dımı ben gayte normalım geldıklerınde de ole oldu galıba hevesım gıttı zorluklardan aslında hala zorlukları var ama gormek ıstemıyorum artıkkkkkkk kulaklarımı tıkadımmm:bbo: sorun aradıkca cıkıo cunku

neyse haftaya dugun salonu bakmaya gıdıyoruz :lepi:

mızmız hade hayrlısı cnm benım ıns hersey gonlunce olur benım pek olmadı senınkı olsun ıns ahh ahh

canım hiç hevesini falan kaçırma.Hepimiz geçtik zorlu yollardan.Geçmiş geride kaldı boşver.Herşeyin güzel olması için elinden geleni yap.yerimseniben
Zaten düğün salonu tutulup hazırlıklar iyice başlarsa heyecanlanmaya başlarsın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…