Evet ya çok hoşuma gidiyor benimde.
Kırmızı ile hangi rengi kombine etmek istiyorsun sen ?
Benim en çok yakıştırdığım renk gri ve siyah rengi ama bilmiyorum.Eğer koltuk takımım kırmızı olursa perde fonu gri veya siyah pek hoş durmak sanki.Onuda kırmızı yapsak odayı boğar fisfisfis.Karar veremedim yani
kızlar bu arada nişanlımın amcasının nişanı var haftaya cuma günü.İşten çıkıp hazırlanıp gidicem.Ne giyeceğimi bilmiyorum.Bir ihtimal haftasonuna kalırsa evde olucak nişan abartmamak lazım kıyafeti ama haftaya cuma olursa dışarıda yapılacakmış veeeeee bütün bileziklerimi takmam gerek sanırım ya tuhafıma gidiyor hepsini takıp şıngır şıngır.Kış olsa uzun kollu giyerdim altından gözükürdü ama şimdi apaçık ortada ..
alev tak cnm tak anam ben altın hastasıym 3tane kelepçem var bekarım bıde dusunum sımdı paar bırıktırıp hasır alcam trabzon hasırı bayılıyom valla
kızlar bu arada nişanlımın amcasının nişanı var haftaya cuma günü.İşten çıkıp hazırlanıp gidicem.Ne giyeceğimi bilmiyorum.Bir ihtimal haftasonuna kalırsa evde olucak nişan abartmamak lazım kıyafeti ama haftaya cuma olursa dışarıda yapılacakmış veeeeee bütün bileziklerimi takmam gerek sanırım ya tuhafıma gidiyor hepsini takıp şıngır şıngır.Kış olsa uzun kollu giyerdim altından gözükürdü ama şimdi apaçık ortada ..
slm kızlar bu hafta sonu sozum takılıooooo ekım 4 kına 5 dugun anlastılar
hayırlı olsun canımm Allah tamamına erdirsinn..slm kızlar bu hafta sonu sozum takılıooooo ekım 4 kına 5 dugun anlastılar
Canım çok sevindim ailelerin anlaşmasına.Nihayet kavuşuyorsunuz.Ömür boyu mutluluklar dilerim :1hug:
Biz senden sonra evleneceğimiz için seneye bize tecrubelerinle yardımcı olursun artık a.s
cok saol canım :çok üzgünüm:aslında normalde ısteklı heycanlı olman lazım dımı ben gayte normalım geldıklerınde de ole oldu galıba hevesım gıttı zorluklardan aslında hala zorlukları var ama gormek ıstemıyorum artıkkkkkkk kulaklarımı tıkadımmm:bbo: sorun aradıkca cıkıo cunku
neyse haftaya dugun salonu bakmaya gıdıyoruz :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?