2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gomlek aldım sıyah aynı bunun gıbı kemerı var gogus altından altına sıyah

bu tarz bır ayakkabı

altına da sıyah hafıf dusuk bel sıyah kumas pantolon aldım

ıyımı kızlarrrr

saclarını nasıl yapmayı dusunuyorsun mız mız ? ayakkabıları beyendım ben söz evde olcaksa kıyafetlerinde iyi bence.

Mız mız hayırlı olsun canııım. Şimdiden Allah tamamını erdirsin. Arkadaşların da dediği gibi tecrübelerini bekliyoruz seneye kadar

hemsom kız cok sevındım dugunun benden bıgun sonraymıs hayırlısı olsun allah tamamına erdırsın :)

zaten alyans alacaz cnm kaynanam bırde tek tas almıssss nısan olmayacak bızım dugun erkekn olacak ya oda bunla bır sayılırrrrr sole okkalı bır alyans bırde tek tas

zaten alyans alacaz cnm kaynanam bırde tek tas almıssss nısan olmayacak bızım dugun erkekn olacak ya oda bunla bır sayılırrrrr sole okkalı bır alyans bırde tek tas

hayrlısı olsun allah agzının tadını bozmasın duydugum kadarıyla cok sıkıntı cekmıssın önce karsı tarafın aılesınden sonrada kendı aılenden rabbım sabrının sonunu selamet eylesın kocaman öptum :)sımcık baska topıge gecıorumŞeniz

evet canm cok cektık ınsallah deger sonu saol ıyı dıleklerın ıcın :1hug:

mız mız canım benim çok sevindim ya bak bizden önce evlenicen bizi unutmazsın artık.İnanılmaz çok sevindim ya çok çektin sen ama bak herşey düzeldi.

canım bak evlilik hazırlığı sitesine girince takvimi yapımı yazıyor hani yapşkan olan konular var ya orda ben ordan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…