2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hgdin desperado aramıza hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ..
mız mız bende sendenım bende yapamadım su evlılık takmını hersey tmm 0 days dio onu duzeltemedim bi ((

canım bizimde ekim gibi nikah olacak. 25 temmuz 2009 da da düğün kısmetse. asker adamla evlenince herşey böyle planlı oluyor. evet bizde lojman için nikahı erken yapıyoruz... herhalde seninle aynı dönemlerde evlenicez hemen hemen a.s

sanırım öle olucak bizimde evlılıgımız.. daha belli deil işte su seyırleri olmasa.. gecen sene nişanlımın bi arkdasının tam nişan gunu belli oluyor o tarh denıyor haydaa seyıree 4kez nişan tarıhı deişmis hatta esının babası nişanlımın arkdasına kızmısrtı en sonunda sen bu işi oyuncakmı sandın adam mı oyalıyosun die yazık cocuga yaaa... cunku hernekadar donanma gemısıde olsa , yolcu gemılerini kurtarmaya gidiorlar karaya saplanıyor fırtınadan zarar gorunce acill gitmeleri gerekıyor.. böyle bi karısıklık iştee .. sabretmemız gerekıyor bizimde napalımm baska.. a.s yerimseniben a.s.

allahtan benimki seyre meyre gitmiyor tatlım... çok şükür o yönden şanslıyız. bizim tek sıkıntımız şu anda ayrrı olmak. yoksa evlendikten sonra. sabah gidip akşam gelecek...

ohh valla rahatlıga bakk neyse benımkıde abd ye gidip gelsin bende sen gbi olcam ama 11 ay kadar yani sonra istesin tayınını marmarise kucuk gemıye banane bakacaz artık su dugunde olsun simdi çook varda bakalım zaman cabuk gecıor

Günaydın herkese..Sabah kalkıp işe gelmeyi hiiiç sevmiyorumm.Uykum var yaaaaaaa

AL benden de o kadar ya ben de sevmiyorum.Niye böyle oldum bilmiyorum.Ama bu sabah dinç uyandım nişanlımı gördüm rüyamda evlenmiştik çok güzeldi...Sevinçle uyandım ama sonra işe yaklaşınca keyfim kaçtı

günaydın arkadaşlar.. dün gece söz yüzüklerimiz takıldı çok mutluyummmmmm :1hug::1hug:

bende rüyamda kaybettiğim saatimi arıyordum.Nişanlım iki yıl önce doğum günümde almıştı.1 haftadır saatim kayıp.Evi talan ettim ama bulamadım.Ne kadar üzüldüysem rüyama girdi :çok üzgünüm:

meslı hayrlı olsun cnm
gunaydın gacılaarrr aman dunde abımın evıne hırsız grmek uzereymıs gorsenız dersınız bu kadr kapı zorlnamıs nasıl kımse duymamıs salak komsular ölu uykusuna yatmıs kanımca neyse abım bızde kalıyodu bı kac gndr ama evıne gıder bakardı dunn baktık gorsenınz calık kapıyı kırmıslar boyası dokulmus acamayıncada mermerını catlatmıslar olmadı tekme atmıslar hatta alt mermerle okadr cok oynamıslarkı ıcerdekı halı paramparca oolmus ama allahtan acamamıslar

Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış cidden. Bu insanların hiç Allah korkusu yok yaa benneyaptımki. Benim de en büyük korkum bu hırsızlık olayları, odada çıt çıksa korkarak uyanıyorum :çok üzgünüm: Allahım hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…