yok canım daha nikah yapmadık ekim kasım gibi dusunuyoz bizde ama aynen kimlik kartı lojman puantajı vs seyler için bastan nikah kıyılcak seneyede dugun öle işte , senın dugun tarıhın bellimi? şu abd seyri olmasaydı benımkıde belli olurdu ya neyse hayırlısı buymus ...
sanırım öle olucak bizimde evlılıgımız.. daha belli deil işte su seyırleri olmasa.. gecen sene nişanlımın bi arkdasının tam nişan gunu belli oluyor o tarh denıyor haydaa seyıree 4kez nişan tarıhı deişmis hatta esının babası nişanlımın arkdasına kızmısrtı en sonunda sen bu işi oyuncakmı sandın adam mı oyalıyosun die yazık cocuga yaaa... cunku hernekadar donanma gemısıde olsa , yolcu gemılerini kurtarmaya gidiorlar karaya saplanıyor fırtınadan zarar gorunce acill gitmeleri gerekıyor.. böyle bi karısıklık iştee .. sabretmemız gerekıyor bizimde napalımm baska.. a.s yerimseniben a.s.canım bizimde ekim gibi nikah olacak. 25 temmuz 2009 da da düğün kısmetse. asker adamla evlenince herşey böyle planlı oluyor. evet bizde lojman için nikahı erken yapıyoruz... herhalde seninle aynı dönemlerde evlenicez hemen hemen a.s
iyi aksamlar hepinize kızlarrrr opuyorummm kocamannn goruszzz
Biz de oturma grubunu kırmızı alacağız. Cidden odaya ayrı bir hava katıyor kırımızı yerimseniben
alev tak cnm tak anam ben altın hastasıym 3tane kelepçem var bekarım bıde dusunum sımdı paar bırıktırıp hasır alcam trabzon hasırı bayılıyom valla
slm kızlar bu hafta sonu sozum takılıooooo ekım 4 kına 5 dugun anlastılar
günaydın arkadaşlar.. dün gece söz yüzüklerimiz takıldı çok mutluyummmmmm :1hug::1hug:
AL benden de o kadar ya ben de sevmiyorum.Niye böyle oldum bilmiyorum.Ama bu sabah dinç uyandım nişanlımı gördüm rüyamda evlenmiştik çok güzeldi...Sevinçle uyandım ama sonra işe yaklaşınca keyfim kaçtı
günaydın arkadaşlar.. dün gece söz yüzüklerimiz takıldı çok mutluyummmmmm :1hug::1hug:
meslı hayrlı olsun cnm
gunaydın gacılaarrr aman dunde abımın evıne hırsız grmek uzereymıs gorsenız dersınız bu kadr kapı zorlnamıs nasıl kımse duymamıs salak komsular ölu uykusuna yatmıs kanımca neyse abım bızde kalıyodu bı kac gndr ama evıne gıder bakardı dunn baktık gorsenınz calık kapıyı kırmıslar boyası dokulmus acamayıncada mermerını catlatmıslar olmadı tekme atmıslar hatta alt mermerle okadr cok oynamıslarkı ıcerdekı halı paramparca oolmus ama allahtan acamamıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?