Slm canım kusura bakmayın yeni fırsat bulabildim teşekkür ederim. Kısmetse haziranda. Senin hangi ay cnm???
alevesen alttakı gelinli damatlı şey resim varya yada adı her neyse nerden indiriyorsunuz onları bende istiyorum da nasıl olcek
kızlar ankara altınparkın düğün salonunu gören varmı orda düğün yapmayı düşünüyoruz da bilgim olsun istiyorum yada ankarada önerebileceginiz düğün için güzel bi yer 5 6 milyarı gecmesın ama yemekli degil bu arada
sekerım bızde orda yapmak ıstıyoruz cok guzel bır yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orasııııııııııı erdem pazartesı gunu gıtcek oraya :sm_cool:
canım gittin mi sen oraya gördün mü peki?altınparkta 3 4 tane dugun salonu var ben acık hava olanında bahsedıyorum kucuk bı havuz var ıcınde benim bu sene olacaktı düğünüm agustosun 11 için tutmustuk orayı düğünü erteledigim için iptal ettik ben kısın gıtmıstım oraya kıs oldugu ıcın bısey anlayamadım resımler falan vardı güzel gözüküyordu ama yinede emin olamıyorum haber ver beklıyorum tamam mı canım
kızlar günaydın nerelerdesiniz.
canım iyi günlerde kullan ben de çeyizlik birşey alınca çok mutlu oluyorum...
sabah bankaya çıktım ortaokul arkadaşımı gördüm 1.5 ay önce evlenmiş 1 aylık hamileymiş,nasıl duygulandım anlatamam.Allah mutlu etsin.Darısı hayrılsıyla hepimizin başına
sabah bankaya çıktım ortaokul arkadaşımı gördüm 1.5 ay önce evlenmiş 1 aylık hamileymiş,nasıl duygulandım anlatamam.Allah mutlu etsin.Darısı hayrılsıyla hepimizin başına
ne güzel yaaaa.rabbim sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar siz evlendikten ne kadar zaman sonra çocuk istiyorsunuz ?
Ben evlendikten 1 yıl sonra çocuk düşünüyorum.Tabi o zamana borçlarımız bitmiş olursa.Eğer bitmemiş olursa bitene kadar beklerim.Herşey yoluna girdikten sonra düşünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?