2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar....Pazar gelsede yatsakk

Aaaa sen iyice serdin ama TuRuNCu klava: Böyle bi kalk, bi hareketlen, kendine gel laelaelaelaelae
Bu arada herkese günaydııııın a.s.
Kandiliniz mübarek olsun kuzularım a.s. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.

Sorma Cbell yaa...İyice tembelleştim ben.

Bu arada sizlerinde kandili mübarek olsun kızlar.Tüm islam alemine hayırlara vesile olur inşaallah

Havalardandır canım benim yaa. O kadar sıcak ki insanın hiçbir şey yapası gelmiyor :1no2:

Evet yaa.
Ben kış mevsimini çok özledimmm.Dışarda lapa lapa kar yağsınnn.İliklerime kadar üşümek istiyorumm.Zaten benim en sevdiğim mevsim kış'tır.
Aksi gibi gelin gideceğim memleket osmaniye.Senede 1 ay anca kış oluyomuş.Ne yapacaksam :uhm:

Sevdiceğinin yanında oluktan sonra ona da alışırsın :asigim:

kızlar kandiliniz mübarek olsun.Sık sık gelemiyorum yarıyıl hesap mutabakatlarım var yoğunum.Arada bir gelmeye çalışıyorum canım da çok sıkkın zaten

canım o kadar karmaşık ki burada anlatmaya kalksam anlaşılmaz .Teşekkür ederim canım sorduğun için ve ilgilendiğin için.Umarım birgün geçer bu da...

Selam kızlar hepinizin kandilini mübarek olsun.Seneye yaza evleniceklerdenim bende :) Aranızda ankarada düğün yapıcak olan varmı acaba. Mekan araştırıyorumda :) Nereleri düşünüyosunuz ???

Selam kızlar hepinizin kandilini mübarek olsun.Seneye yaza evleniceklerdenim bende :) Aranızda ankarada düğün yapıcak olan varmı acaba. Mekan araştırıyorumda :) Nereleri düşünüyosunuz ???

Selam canım aramıza hoş geldin yerimseniben Ben de Ankara'dayım ama düğünümüz Kayseri'de olacak. Ankara için de birşeyler düşünüyoruz bakalım. Bulursan güzel bir yer bana da haber verirsin artık sırnaşık şey

selam kızlar benimde seneye düğünüm var aslında benim bu seneydi 11 agustosta olacaktı salon falan tutmustuk ama erteledik seneye inşallah
bu senedeeee bekar gezelimmm:teytey::teytey::teytey:

Hayırlı sabahlaaar.

Tuzluçerez ve zeliş06 aramıza hoşgeldiniz :teytey:

Bakıyorumda günden güne çoğalıyoruzz.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…