günaydın kızlar turuncu sanırım sadece biz ikimiz varız.Kış gelsin görücez 2009 yaz gelinleri nasıl artacak
canım ben de esniyorum göz kapaklarımı açık tutamıyorum.Çünkü alerji ilacımı içtim akşam beni böyle yapıyor
kızlar www.ozmutluds.com %90 düğünümüz burda olacak ama sitede iki salon görüntüleri var.Lila renkli masalar olan bizim tutacağımız yer.Ben nikahı salonda istiyordum ama hem çok pahalıya geliyormuş hem de zaman alıyor bir de geç gelirse düğünden bişey anlamazsınız diyorlar.Çok kararsızım
Günaydın şekerler ... Ben de varım ben de varım
Turuncu sen hala esniyor musun canım yaa
Gü
canım 1 saat önce esniyordum ama uyandım artık :1rolleyes:.
:sm_cool: Tekrardan günaydın o zaman sana :)
kızlar www.ozmutluds.com %90 düğünümüz burda olacak ama sitede iki salon görüntüleri var.Lila renkli masalar olan bizim tutacağımız yer.Ben nikahı salonda istiyordum ama hem çok pahalıya geliyormuş hem de zaman alıyor bir de geç gelirse düğünden bişey anlamazsınız diyorlar.Çok kararsızım
Gü
canım 1 saat önce esniyordum ama uyandım artık :1rolleyes:.
:sm_cool: Tekrardan günaydın o zaman sana :)
günaydın canım sırnaşık şey
Canım salon çok güzelmiş.Bende nikahı salonda istiyorum.Ücreti şehirden şehire değişiyor diye duydum ben.Ben bikaç arkadaşın düğününe gittiğimde nikah memuru tam vaktinde gelmişti.Öyle gecikme falan olur diye korkutma bence kendini.yerimseniben
saatinde gelirse çok güzel olur ya salonda tüm sevdiklerimin içinde evet demek çok güzel olur.Ay çok heyecanlandım
slm kızlar kısmetse seneye düğünüm var . aslında bu yaz düsünüyorduk bazı aksılılkler cıktı. allah tüm sevenleri kavuştursun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?