2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar ikimizde birbirimizden unutkanız.

Oooo zor valla sizin işiniz ya :) Bizde de nişanlımın hafızası pek güçlü sayılmaz ama hep der benim hafızamdaki zayıflıgı seninki tamamlıyor maşallah sende yeterince var diye :roflol: Ben kolay kolay birşeyi unutmam, bir gördüğümü, bir tarihi, bir olayı. Hepsi kalıyor nedense aklımda :/ Tabi bu cok da iyi bir durum olmuyor, kafam hep gereksiz detaylarla dolu oluyor :/

kızlar sizin adetlerinizde erkek tarafı geline bayramda giymek için kıyafet falan alır mı ?

kızlar sizin adetlerinizde erkek tarafı geline bayramda giymek için kıyafet falan alır mı ?

Alınırmış canım, kayınvalidem beni ısrarla aramıştı kurban bayramında. Üstüne başına ne istiyorsan al bak ben orda değilim ama sakın ihmal etme diye.

bizde de alınır geçen yıl da kurban bayramında sözlüydüm kıyafet almışlardı bu yıl 2 bayram nişanlıyız ama bilmiyorum alırlar herhalde.Hem nişanlımın amcası nişanlandı kıyafetimi ayakkabımı ve çantamı onlar aldı.Bayramda da alırlar herhalde.

bız farklı illerdeyiz. canım o nedenkle bircok sey yapilmadı ...uzaklık...

Bizde farklı illerdeyiz güzelim.Nişanlımın ailesi g.antepte ben kayserideyim.Arada 5 saat var ama bikaç hafta sonra nişanlım beni alacak ve antepe gideceğiz.Gidince bana bayram için kıyafet falan alınacak.Bayramdada ziyaretimize gelirken getirecekler.
Sizde böyle bir imkan yok mu ?

Alırlar canım alırlar.
Sonuçta 2 bayram nişanlı kalmayı siz seçmediniz dimi :dilcikar:

Kızlar ilk tuhaf oldum.Amcasının nişanında kıyafet aldılar nişanlıma benim param var kendim alabilirim dedim.Ailesi kızmış o bizim de kızımız külahları değişirz demişler kendini geri çekme dediler bana .Ben de alışıcam yavaş yavaşsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…