Bi ben varım sanırsamhoşgeldin mısra naber
yağmur varmı orada
mandilin bi fikrim daha var. biz direkt smokin bulmasaydık soyle yapacaktık;
siyah takım elbise alıyosunuz,ceketin yakalarını ve tüm düğmelerini saten kaplatıyorsunuz,pantolonun yanlarına satenden şerit diktiriyorsunuz.zaten bunu sarar,kiğılı vs. gibi mağazalar ucretsiz yapıyo.aklında olsun..
mısraaa şimdi soğan suyu tarifini gördüm ay bizden nasıl saklarsın kız hemde kilo vermemizin en çok şart olduğu şu günlerdee
şaka balım belkide daha önce burada yazmışsındır da ben görmemiş olabilirim ..
acilen başlıyorum canım dur şu senin yedek topic i biraz daha okıyımm şakkıdı
bir sigara vede çay içip geliyorum şekerler
mandilin bi fikrim daha var. biz direkt smokin bulmasaydık soyle yapacaktık;
siyah takım elbise alıyosunuz,ceketin yakalarını ve tüm düğmelerini saten kaplatıyorsunuz,pantolonun yanlarına satenden şerit diktiriyorsunuz.zaten bunu sarar,kiğılı vs. gibi mağazalar ucretsiz yapıyo.aklında olsun..
canınız sağolsun annem noolcak olmayıversin sateni :)Evet cnm Kığılı'da yapıyorlar,bizde yaptıracaktık ama düğüne 2 gün kala takım almaya gidince benim ilginç kocam olmadı.Çünkü enaz 10 gün süre istiyorlar:))))
hı? soğan neymiş ya bende içiyim.kız kokmaz mıyız?mısraaa şimdi soğan suyu tarifini gördüm ay bizden nasıl saklarsın kız hemde kilo vermemizin en çok şart olduğu şu günlerdee
şaka balım belkide daha önce burada yazmışsındır da ben görmemiş olabilirim ..
acilen başlıyorum canım dur şu senin yedek topic i biraz daha okıyımm şakkıdı
he wallaa..Gözünü sevdiğim ülkem bi yerde günlük güneş bi yerde kar yağıo ya
mısra bu iltifatlarla yüzümde gülücük olusturdun? kıs ne ısmarlıyım sana?cokacimcoookCanım benim aşkolsun niye saklayayım ,hiç böyle bir sorunla haşır neşir olan arkadaşımıza rastlamadığım için yazma gereği duymamıştım.
Bir burcucello epeydir diyet yapıyor onu biliyorum.Zaten fıstık gibi,kilolarıda neresinde bilmiyorum artıkım.delikafadulden
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım canlarım.
aaaa çok iyi canımcım yaa..a.s
ewet bulamamazsak çok mantıklı dedğin. Yaparlar dimi böyle anlattığın gibi. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?