2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mandilin bi fikrim daha var. biz direkt smokin bulmasaydık soyle yapacaktık;

siyah takım elbise alıyosunuz,ceketin yakalarını ve tüm düğmelerini saten kaplatıyorsunuz,pantolonun yanlarına satenden şerit diktiriyorsunuz.zaten bunu sarar,kiğılı vs. gibi mağazalar ucretsiz yapıyo.aklında olsun..

Evet cnm Kığılı'da yapıyorlar,bizde yaptıracaktık ama düğüne 2 gün kala takım almaya gidince benim ilginç kocam olmadı.Çünkü enaz 10 gün süre istiyorlar:))))

mısraaa şimdi soğan suyu tarifini gördüm ay bizden nasıl saklarsın kız hemde kilo vermemizin en çok şart olduğu şu günlerdee

şaka balım belkide daha önce burada yazmışsındır da ben görmemiş olabilirim ..

acilen başlıyorum canım dur şu senin yedek topic i biraz daha okıyımm şakkıdı

Canım benim aşkolsun niye saklayayım ,hiç böyle bir sorunla haşır neşir olan arkadaşımıza rastlamadığım için yazma gereği duymamıştım.

Bir burcucello epeydir diyet yapıyor onu biliyorum.Zaten fıstık gibi,kilolarıda neresinde bilmiyorum artıkım.delikafadulden

Sorularınız olursa seve seve cevaplarım canlarım.

Bir sigara vede çay içip geliyorum şekerler
Bu arada diyet bölümündeki 'soğan suyu' başlığının son sayfalarında birkaç yorumum olacaktı bakmak isterseniz.

canımcımm soğanı soyup dörde bölüp 2 bardak suda kaynatıyormuşsun .. sooracıma sıcak olarak içiyormuşsun ssabah birde akşam içiyormuşsunn sooracıma 5-6 kg vermiş mısraa böleliklee

şimdi soğan suyuyla ilgili mısrayı özelden taciz etmeyi düşünüyodum ama burdan edeyimde bari herkes öğrensinn kaydirigubbakcemile5

mısra dört gözle seni bekliyoruzz soğan suyuyla birlikte neler yaptında 15 günde 5 kilo verdin anlat hadii delikafadulden

Kızlar burası yeri değil ama bende söliim.ılık suya bir iki damla çay kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum bakalım sonuç ne olacak

aaaa çok iyi canımcım yaa..a.s
ewet bulamamazsak çok mantıklı dedğin. Yaparlar dimi böyle anlattığın gibi. kaydirigubbakcemile5

Koltuklarımdan bir tanesi koyu kahve bir tanesi resimde görebileceğiniz gibi koyu kahve ile krem karışık. Tekli koltuğum ise açık renk.
Yemek odasında pek birşey belli olmuyor ama koyu ceviz masa ve konsol aldım sadece, bir de aynanın koyu cevizini.

pazarlık yaptık tabi, ama ne kadar indirdiler cok bilmiyorum. Planladığımızın çok çok üstünde oldu ama...

Son düzenleme:
merhaba kızlar, keyifler iyi ne güzel Allah bozmasın. işlerim vardı ancak toparlandım sayfaları okudum ve cvp yazabiliyorum. Cumartesi çarşıya gittik kalan bir kaç çeyizliklerin bazılarını aldık. dün akşam gelinlik provam vardı, istediğim gibi olmuş çok şükür 20 gün sonra teslim alacağım. Artık aklımda bir şey kalmıyor beynim durma noktasında, etrafımdakilerinde herşeye karışmasından bıktım. hatırlarsanız masanın salonu doldurduğunu söylemiştim. herkese dert oldu kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. susuyorum ama nereye kadar bilemiyorum herkes neden o.odası aldınız neden masa aldınız sanki benim evimde onlar yaşayacaklar çok sıkıldım bir an önce bitsin ve balayına gidebilelim tek isteğim bu. :çok üzgünüm: (uzattım biraz kusuruma bakmayın)

elif ve mısra çoook sevindim, inşallah bir daha böyle sorunlar yaşamadan bir ömür mutlu olursunuz.

rasiba, yasmin ve pinkgun gelinlikleriniz hayırlı olsun.

geceyimben eşyaların, burcu damatlık hayırlı olsun.

mandilin balayının çok iyi geçmesini dilerim ( söyledimmi daha önce hatırlamıyorum)

burcuözge, msıraya sözün gelinliğinin fotosumuydu yoksam çok merak ettim.

ayrıca çok kıskandım msne eklemeler, rasiba ve yasmin buluşmuş benim yokluğum bilem farkedilmemiş

mısra zayıflma formülünü anlatırmısın.

Evet cnm Kığılı'da yapıyorlar,bizde yaptıracaktık ama düğüne 2 gün kala takım almaya gidince benim ilginç kocam olmadı.Çünkü enaz 10 gün süre istiyorlar:))))
canınız sağolsun annem noolcak olmayıversin sateni :)
hı? soğan neymiş ya bende içiyim.kız kokmaz mıyız?
Gözünü sevdiğim ülkem bi yerde günlük güneş bi yerde kar yağıo ya
he wallaa..
mısra bu iltifatlarla yüzümde gülücük olusturdun? kıs ne ısmarlıyım sana?cokacimcoook
aaaa çok iyi canımcım yaa..a.s
ewet bulamamazsak çok mantıklı dedğin. Yaparlar dimi böyle anlattığın gibi. kaydirigubbakcemile5

tabii canım yaparlar.dün kiğılı da oyle yaptıracaktık,çünkü smokin fiyatları düşmemişti,aynı pahalılıkta duruyordu :) bi de sarara bakalım dedik.dediğim gibi sadece en küçük bedeni gelmiş outlet kısmına,benimki de zayıf tam oldu üstüne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…