2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Canlarım merak eden arkadaşlarım için yazıyorum soğan suyunu;
Öncelikle şunu belirteyim bu su yumurtalıklarımızdaki kistlerimizi,iltihabı yok etmeye çok yardımcı.Yumurtlama sorunu olanlara birebir.Bu sorundan muzdarip bana çok iii geldi.
İkincil olarak zayıflamamızı sağlıyor.

Yapılışına gelince;
Bildiğimiz yemeklik soğanın kabuklarını soyup,4 e bölüyoruz 2-2,5 su bardağı su ile ağzı kapalı bir tencerede 15 dk kaynatıyoruz.Koy sarı renkli bir bardak su çıkıyor sonucunda,içine biraz limon sıkıp sabah-akşam yemeklerden yarım saat önce sıcak içiyoruz.
Tabi bunu içip sabah simit akşam kızartma,cips,çerez ..vs yemiyoruz,cola içmiyoruz.
Gün içindede 3-4 fincan yeşil çayımızı içiyoruz.
Ekmek olarak Uno light alıyoruz,günde 6 dilim hakkımız var.
Gün içinde diyete en büyük yardımcılardan biri olan calsiyum içeren yoğurt veya süt tüketiyoruz.
Bol su içiyoruz,benim gibi masa başında çalışanlarada önerim küçük pet şişede olan sulardan alsınlar.Benim masamın altında 5 lt lik su var,küçük pet şişeye döküp içiyorum.
Bu kadar kolay gelsin dostlar.15 günde 5 kg verdiğimide ekliyeyim :)))
O gördüğünüz resimlerimden 5 kg aşağıdayım:)

istanbulda olup da gelinlik bakmak isteyen olursa rasibayla gittiğimiz gelinlikçiye götürebilirim kızlar bilginiz olsun benden söylemesi fiyatlarıda çok iyi kadında çok tatlı

kız mısra 5 kilo mu verdin?? afferin kız tebrik ediyorum seni :)))))))))))))))))

tubişcim gelinliğinin istediğin gibi olmasına çok sevindim.
canını hiçbişeye sıkma?ayrıca su masayı çok merak ettim,ne kadar büyük olmus olabilir ki? acaba abartıyorlar mı?

Haaa bu arada bu kürü 15 gün yapıp biraz ara veriyorsunuz.Ben 3 gün önce ara verdim,yerine elma sirkeli su içiyorum.Yarın veya yarından sonra başlayacağım.

geceyim ben, koltukların çok rahat gözüküyor. Güle güle kullanın inşallh.

tubiscim, canım yalnız değilsin, hepimiz bunalıyoruz bazen. Hepimiz bir an önce evlenip bu tatlı telaştan fazla yıpranmadan kurtulmak istiyoruz. Etrafında senin huzurunu bozacaklara pek kulak asmamaya çalış, yoksa bazen gereğinden fazla canını sıkabiliyorlar. Napalım gün saymak beklemek ve bu durumu güzelleştirmek zorundayız..

buarada kızlar, bende şu meşhur lahanaya başlayacağım .
Buraso pek yeri diil ama söyleyiwereyim dedim kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

tatlım masa 80*120 ebatında slonum küçük bilerek büyük ev tutmadık zaten. birde mobilyacılar tam ortaya kurmuşlar biyanda konsol biyadan koltuk masanın etrafında dolanmaya alan kalmış. şimdi masayı çevirdik ortası açıldı yok olamzmış masa büyükmüş bıraktım artık öyle dursun istemeyende gelmesin nişanlımın yanında konuştuklarında çok sinir oluyor sonra birde onunla uğraşıyorum.

mandilin, rahatlar cidden. Umarım eve geldiklerinde de bu fikrim devam eder. Teşekkürler yorumun için.
Bu arada bana Gece diyebilirsiniz kızlar.

selam arkadaşlar ben gldim son 75 gün :))))
bu arada internet kasıto bugün kaç saatir giremiyorum ve sancım var çok.idrarımdan kan geliyor hatta tam olarak kanımdan idrar geliyor diyebiliriz çünkü kan daha fazla (

lahana ya başlamaya hiç gerek yok bencede hiç bir faydasını görmedim ben

gece koltuklarını ben de çok beğendimm

tubişcimm hiç kafana takma boşver bugünlerin tadını çıkaralım mandilininde dediği gibi hiç problem etme kapa kulaklarını kapa
kapa bakayım kapa kaydirigubbakcemile

selam arkadaşlar ben gldim son 75 gün :))))
bu arada internet kasıto bugün kaç saatir giremiyorum ve sancım var çok.idrarımdan kan geliyor hatta tam olarak kanımdan idrar geliyor diyebiliriz çünkü kan daha fazla (

ay canım gecmiş olsun.idrarını yaparken çok acı,yanma hssediyo musun?yoksa regl zamanın mı geldi?

elif cim geçmiş olsun bende bir ara böyle birşey yaşamıştım
umarım çabuk atlatırsın mutlaka doktora görün

Merhaba kizlar,

Hepinizin gelinlikleri ve damatliklari hayirli ugurlu olsun. tubişcimm seni gercekten iyi anliyorum. Benimde islere o kadar cok kisi karisiyor ki... En fazlada annem Onu gercekten üzmek istemiyorum ama bazen gercekten fazla oluyo...Bunaltiyo insani bu hazirliklar. Bazen keske dügün yapmasaydim diyom...

Bu ara gecmis olsun Elifsever. Ciddi birsey degildir umarim.

ya sağolun arkadaşlar.sistit sanıyodum acayip yanma vardı.ama bugün kanı görünce kafayı yedim.gece iş çıkışı canerle acile gidip bi tahlil yaptırtıcaz bakalım neymiş?kum düşürünce olurmuş böyle kanama

khena nerelerde kızlar bu arada şakkıdı

inanmıyorummm :1shok:
birinin yokluğumu farketmiş olması çok güzel valla croiselle sende olmasan bak kimse sormuyo benii senağlama bu kız nerelerde ne yapıyoo
bu yesemin83 de durmadan trip atıyo zaten durmadan çalışıyosun beni ihmal ediyosun die delikafadulden bak kendisi 1 defa sormamışş. benii duy duy yasemin hanımmm bak sevenlerim var merak ediyolar sen fırça atıyosunn.. -tatlicadiarzu-
Croiselle cim valla hafta sonları gezmekten girip bakamıyorum kim ne yapmış..
hafta içide cuma günleri bir yoğun oluyo hele bide ay sonu olduğu zaman maaşlar bi taraftan raporlar diğer taraftan.. bide bu yasemin :)) geri kalan günlerde kim ne yapmış nereye gitmiş zor öğreniyorum gecikmelide olsa.. eee sen ne yapıyorsun bakıımmm.
bu arada rasiba aldım haberleri gelinliğin hayırlı olsun...
eee başka kimler kimler ne yapmışşşş bakımmm..
ben hafta sonu arkadaşlarımla buluştumm ayy ne güzel zayıflamışsın dediler.. onun için bu hafta bir enerjik bir mutlu başladım :)) ben bu gazla bu hafta 2 kilo veririm kaydirigubbakcemile2 eee anlatın kızçeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…