günaydın şekerler,
elif ve burcuözge bugün iyi ki erken gelmişim neşeyle muhabbetiniz okudum . sabah minibüsçüyle kapışmış ve sinirlerim tepemdeydi sayenizde pek keyiflendim. Şeniz
yasemin, pınar ve made nasılsınız fıstıklar.
pınar heyecan ne durumda.
pinkgun .!.:felicity evet canım biliyorum o doğtaşı bizim de mobilya bakarken ilk başladığımız yer karabağlardaki doğtaş bayisiydi öylesine girmiştik ama beklediğimden çok daha hoş modeller gördüm doğtaşta hatta bir gardırobu vardı artemis serisinden uzun süre onu almayı düşünmüştüm ama sonra ikeadan bir tane aldım seninkilerde çok güzelmiş canım güle güle kullan a.s.[/B]
Kızlar bu iki takım çok hoşuma gidiyor son zamanlarda.Eğer yemek odasını siyahlı alırsam o zaman siyah oturma grubunu alayım eğer kahveli alırsam kahveyi alayım diye düşünüyorum.Bide size sorrayım dedim
Günaydın kızlar,,
...sonra alarm çaldıı ohhh dedim :sm_cool: ilk defa alarmın çalmasına bu kadar sevindim valla eee yorumlayın bakımmm :roflol:
Kızlar bu iki takım çok hoşuma gidiyor son zamanlarda.Eğer yemek odasını siyahlı alırsam o zaman siyah oturma grubunu alayım eğer kahveli alırsam kahveyi alayım diye düşünüyorum.Bide size sorrayım dedim
kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:
canım bence siyahlısı çok güzel hiç modası geçmez
Allah kuzenine acil şifalar versina.s
günaydın arkadaşlar
khena senin ki rüya değil kabus canım ya..şu geçmiş sayfaları bide ben okuyayım bakayım elifle burcu neler döktürmüş
Khena, gündüz neyse işin, akşam odur düşün canım, yorumlayacak birşey yok bence :)))
Khena cım,olumsuz olacağını düşündüğün birşey tam istediğin gibi güzel olacak ,kırmızı renkte muradına ermektir :)))))))
kızlar, hatirlarmısınız bilmem, hani benim kuzenim gelinlikçiydi, ama kötü bir hastalığa yakalanmıştı, o arada derede ben de nolcak benim gelinlik demeye çekiniyordum. Dün kendi arayıp gelecek cumartesi günü 10.30'da modaevine gitsin Şebnem (bu ben oluyorum kaydirigubbakcemile3), ben yönlendireceğim bizimkileri demiş :dance:
ayyy yemin ederim elif şimdi altıma yağıcam gülmektennnn sidikli bir sevgilin olacak :roflol: ayy çok komik yaaa:roflol: yarın okuyacaklara çok matrak şeyler bııraktık:roflol: mısracığım olsaydı kesin çok gülmüştü :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?